Въпрос за темп.на бмвЕ34-525ТДС

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 18 Ное 2008, 19:30

Vlados написа:Точно след "чистенето" на радиатора ми се появи този проблем. Сменях водната помпа и термостата и реших да мина през автомивка - измиха от вън и вътре и филма започна... :confused: По време на него, колата не ми е загрявала повече от нормално, радиатора в долната си част беше съвсем студен, както и маркуча, който излиза от него долу и отива към термостата. Виж да нямаш въздух в системата, може това да те ебава. И най-важното - виж дали радиатора ти остава студен долу - бръкни зад въздуховода - ако е студен ... кофти

Ахам ще я свърша тая работа утре!Пък и да не е маи да взема да купя един нов щото ако пак ми искочи тоя маркуч(сега бях до дома)някъде на път ще стане страшно!Заради тоя накрайник да си прецакам колицата!А ще ме светнеш ли ако ти се пише как точно се обезвъздушава?
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 18 Ное 2008, 19:43

Виж първия пост на dinozab от страницата - обяснил го е идеално. Останалото от темата и това са приключенията ми с радиатора (както се оказа)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от borcata bc » 18 Ное 2008, 21:58

колеги лятото във жегите барам горния мъркуч на радиатора и е много горещ а долния малко по хладен :mhihi: :mhihi: тва е добре :mhihi:
а сега зимата горния маркуч топъл даржа го доста имам парно а долния не е студен ами все едно се е стоплил от топлината на двигателя но не е студен :shock:
а щом имам парно нали значи е отворил кръга :help: :help: нормално ли е според вас :uups: :uups: :uups: и стрелкатами е точно на 12 :help: :help:
borcata bc

Предишна

Назад към E34