издирва се...
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
издирва се...
търся карданчик... ако някой случайно знае....
трябва да ми се смени карето и да се балансира кардана защото от тия вибрации ще полудея.... а не знам кой може да ми свърши работа....
някой да е имал сходен проблем....?
..висящия лагер е сменен...
трябва да ми се смени карето и да се балансира кардана защото от тия вибрации ще полудея.... а не знам кой може да ми свърши работа....
някой да е имал сходен проблем....?
..висящия лагер е сменен...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Като ти казвах да правим бартер за мойта ТДС-ка ти си пита ушите нали??? На ти сега!
ПП
шегичка ман

Сега по темата.
При майстора дето Стоянчо ходи няма ли да стане работата? Следващия варянт ти е Дару, Камор. Може и в Юве да пробваш. Има и един сервиз точно преди Бриколаж Люлин, като идваш от центъра. На теб ти е близо иди там да питаш. Значи намира се като идваш от твоята работа посока Сливница - стигаш до Т образното кръстовище на булевард Сливница. Там завиваш на дясно и след 30-50 метра отдясно има един сервиз със синя ограда. Няма как да го попуснеш. Работят до 18:30 от пон. до петък.
Успех!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- MISHO_BMW
- Потребител
-
- Кара: E34 tds и E30 M50
Колега иди на Симеоновско шосе от семинарията по симеоновско след отбивката на зоологическата. Отдясната страна има авто къща "Онтарио" (мисля че така беше) вътре има малко хале и се занимават само с карета, рейки, секторни кутии и др. Там ще ти го направят. Надявам се да съм ти бил полезен.
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
Zubcho написа::OT:
Сега по темата.
При майстора дето Стоянчо ходи няма ли да стане работата? Следващия варянт ти е Дару, Камор. Може и в Юве да пробваш. Има и един сервиз точно преди Бриколаж Люлин, като идваш от центъра. На теб ти е близо иди там да питаш. Значи намира се като идваш от твоята работа посока Сливница - стигаш до Т образното кръстовище на булевард Сливница. Там завиваш на дясно и след 30-50 метра отдясно има един сервиз със синя ограда. Няма как да го попуснеш. Работят до 18:30 от пон. до петък.
Успех!
Не става при човека на стойчо - той е и мой човек и няма нужното обурудване...
А за тия на сливница ми казаха че на Е32ка като моята и строшили карето докато балансирали - и сещаш се колко ми се дава на тях...
MISHO_BMW написа:Колега иди на Симеоновско шосе от семинарията по симеоновско след отбивката на зоологическата. Отдясната страна има авто къща "Онтарио" (мисля че така беше) вътре има малко хале и се занимават само с карета, рейки, секторни кутии и др. Там ще ти го направят. Надявам се да съм ти бил полезен.
и при тия ходих.... ама те ми обясниха че ми е твърде дълъг ?! и нямало как да го балансират и направят
А ДА И НА ВСЯКЪДЕ ИСКАТ ДА ИМ ГО ЗАНЕСА СВАЛЕН...
а аз искам просто да си дам колата с вибрация и да си я взема готова и безшумна....
защото ако нещо не стане като хората - тоя който сваля ще псува тия които са го правили, а като отида при тях пък те ще кажат че ония не го е сложил като хората...... и в крайна сметка ->

- volk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316ti M; BMW E61 525ix
- Мечтае да кара: M
MISHO_BMW написа:Колега иди на Симеоновско шосе от семинарията по симеоновско след отбивката на зоологическата. Отдясната страна има авто къща "Онтарио" (мисля че така беше) вътре има малко хале и се занимават само с карета, рейки, секторни кутии и др. Там ще ти го направят. Надявам се да съм ти бил полезен.
0895706608-Сашо
0898687928-Ники
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Кое ти е твърде дълго бре човек??? Кардана ли?
Остава Дару и Камор.

Остава Дару и Камор.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- MISHO_BMW
- Потребител
-
- Кара: E34 tds и E30 M50
7 мнения
• Страница 1 от 1