ОВОРОТОМЕР......?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ОВОРОТОМЕР......?
Оборотомета от време на време спира да работи,отива на нула и започва да пресветка на таблото INSPECTION за около 5-6 минути .Няма промяна в работата на нищо даже и на мотора после всичко се оправя.
Така ми се случи няколко пъти-някъкви идеи!?
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: ОВОРОТОМЕР......?
5seriq написа:Оборотомета от време на време спира да работи,отива на нула и започва да пресветка на таблото INSPECTION за около 5-6 минути .Няма промяна в работата на нищо даже и на мотора после всичко се оправя.
С кое табло си колега с дигиталния километраж или с аналоговия-за изминатите километри става въпрос.Иначе и моя оборотомер се ебава и на старото М50 също то май на сичките Е34-ки е така не върви правно стрелката нагори надолу а насича се едно стрелка на часовник на секундите

Re: ОВОРОТОМЕР......?
с аналоговия,че трябва да сменя маи батериите зазащото сутринта пак направи същото но после се оправи,абе гадна работа.dinozab написа:5seriq написа:Оборотомета от време на време спира да работи,отива на нула и започва да пресветка на таблото INSPECTION за около 5-6 минути .Няма промяна в работата на нищо даже и на мотора после всичко се оправя.
С кое табло си колега с дигиталния километраж или с аналоговия-за изминатите километри става въпрос.Иначе и моя оборотомер се ебава и на старото М50 също то май на сичките Е34-ки е така не върви правно стрелката нагори надолу а насича се едно стрелка на часовник на секундите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
и още ще се влоши при мен вече работи когато иска и още не съм ги сменил щото мисла да слагам по новото табло
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
7 мнения
• Страница 1 от 1