Защо подяволите.... ?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Защо подяволите.... ?

Мнение от Zubcho » 18 Окт 2008, 0:16

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=113160

Нямам думи просто. Колеги моля ви не правете така с колите си. МОЛЯ ВИ. Повече няма да казвам нищо по горния линк.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 18 Окт 2008, 0:56

:mhihi: :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Окт 2008, 8:24

Бе общо взето само пейката отзад е проблем и насписа М повер на предния джам. :) другите неща не са толко зле :D
Само се питам вътре как е положението :roll: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Окт 2008, 8:35

Зъбееее взимай я само ако не е имала сериозни удари, заведи я на някакъв свестен тенекеджия да я огледа кое как е направено по нея и я взимай и почвай да махаш тези "екстри" които има :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
за справка можеш да видиш в Е30 подфорума че повечето хора като купят кола от БГ започват да махат подобните "екстри" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 18 Окт 2008, 9:16

_65536_kb_sec_ написа:Зъбееее взимай я само ако не е имала сериозни удари, заведи я на някакъв свестен тенекеджия да я огледа кое как е направено по нея и я взимай и почвай да махаш тези "екстри" които има :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
за справка можеш да видиш в Е30 подфорума че повечето хора като купят кола от БГ започват да махат подобните "екстри" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Зъбето няма пари да се усмихне в момента. Ти ако искаш да ми направиш подарък :lol: ще го приема. Сега имам други проблеми за решаване. А и ако ще сменям колата ще минавам на е38, карах такава и мисля, че това е моя автомобил :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 18 Окт 2008, 9:21

a бе и аз карах
и сега карам под секрет
ама не е същото усещането
просто е различно и цялото усещане е замазано зад всичките високи технологии - не че са кой знае колко много :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
друго си е старата школа просто
ето наскоро колегата Vaio ми пише в скайп нещо като страхотна история
кара си той по София за работа и до него някаква черна 7-ца с страхотна мадама вътре. колата перфектна като жената :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и отминава седмистана и какво да види - Е32 750iL, така че аз не губя надежда че хората ще продължават да уважават тези коли
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 18 Окт 2008, 10:25

Zubcho написа:
_65536_kb_sec_ написа:Зъбееее взимай я само ако не е имала сериозни удари, заведи я на някакъв свестен тенекеджия да я огледа кое как е направено по нея и я взимай и почвай да махаш тези "екстри" които има :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Зъбето няма пари да се усмихне в момента. Ти ако искаш да ми направиш подарък :lol: ще го приема. Сега имам други проблеми за решаване. А и ако ще сменям колата ще минавам на е38, карах такава и мисля, че това е моя автомобил :)

Ти не оревали форума ,че искаш 535-колко теми пуска,като се появи 535-ново двайсе,искаш е38. :mhihi: Мани ги тия софтуерни идиоти с китайска електроника и пластмасови части в скоростната кутия. ;) Колегата ти каза кое е колата-Е32 750iL,може и М5. ;)

А като я купя твойта кола ще можеш да си вземеш 535-та и ще имаш още хиляда лева за да я направиш каквато поискаш. ;) 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 18 Окт 2008, 10:56

айдееее завъртя се далаверата тука :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Назад към E34