Защо подяволите.... ?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Защо подяволите.... ?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=113160
Нямам думи просто. Колеги моля ви не правете така с колите си. МОЛЯ ВИ. Повече няма да казвам нищо по горния линк.
Нямам думи просто. Колеги моля ви не правете така с колите си. МОЛЯ ВИ. Повече няма да казвам нищо по горния линк.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Бе общо взето само пейката отзад е проблем и насписа М повер на предния джам.
другите неща не са толко зле
Само се питам вътре как е положението

Само се питам вътре как е положението

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Зъбееее взимай я само ако не е имала сериозни удари, заведи я на някакъв свестен тенекеджия да я огледа кое как е направено по нея и я взимай и почвай да махаш тези "екстри" които има
за справка можеш да видиш в Е30 подфорума че повечето хора като купят кола от БГ започват да махат подобните "екстри"

за справка можеш да видиш в Е30 подфорума че повечето хора като купят кола от БГ започват да махат подобните "екстри"

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
_65536_kb_sec_ написа:Зъбееее взимай я само ако не е имала сериозни удари, заведи я на някакъв свестен тенекеджия да я огледа кое как е направено по нея и я взимай и почвай да махаш тези "екстри" които има![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за справка можеш да видиш в Е30 подфорума че повечето хора като купят кола от БГ започват да махат подобните "екстри"![]()
![]()
![]()
![]()
Зъбето няма пари да се усмихне в момента. Ти ако искаш да ми направиш подарък

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
a бе и аз карах
и сега карам под секрет
ама не е същото усещането
просто е различно и цялото усещане е замазано зад всичките високи технологии - не че са кой знае колко много
друго си е старата школа просто
ето наскоро колегата Vaio ми пише в скайп нещо като страхотна история
кара си той по София за работа и до него някаква черна 7-ца с страхотна мадама вътре. колата перфектна като жената
и отминава седмистана и какво да види - Е32 750iL, така че аз не губя надежда че хората ще продължават да уважават тези коли
и сега карам под секрет
ама не е същото усещането
просто е различно и цялото усещане е замазано зад всичките високи технологии - не че са кой знае колко много

друго си е старата школа просто
ето наскоро колегата Vaio ми пише в скайп нещо като страхотна история
кара си той по София за работа и до него някаква черна 7-ца с страхотна мадама вътре. колата перфектна като жената

и отминава седмистана и какво да види - Е32 750iL, така че аз не губя надежда че хората ще продължават да уважават тези коли

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Zubcho написа:_65536_kb_sec_ написа:Зъбееее взимай я само ако не е имала сериозни удари, заведи я на някакъв свестен тенекеджия да я огледа кое как е направено по нея и я взимай и почвай да махаш тези "екстри" които има![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за справка можеш да видиш в Е30 подфорума че повечето хора като купят кола от БГ започват да махат подобните "екстри"![]()
![]()
![]()
![]()
Зъбето няма пари да се усмихне в момента. Ти ако искаш да ми направиш подаръкще го приема. Сега имам други проблеми за решаване. А и ако ще сменям колата ще минавам на е38, карах такава и мисля, че това е моя автомобил
Ти не оревали форума ,че искаш 535-колко теми пуска,като се появи 535-ново двайсе,искаш е38.

А като я купя твойта кола ще можеш да си вземеш 535-та и ще имаш още хиляда лева за да я направиш каквато поискаш.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
8 мнения
• Страница 1 от 1