Рекаро и "тЮнинг" на салона
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
amd написа:Нямам апаратче дебаЩе поровя из нета за някаква подобна снимка, за да направите аналогия, а вече ще трябва да се видим наживо за да ги огледаме. Моят по принцип трябва да ви предупредя, че не е перфектен - барчето е позахабено (при скоростния лост), а на шофьорската врата има една драскотина по дължина.
абре я мини днеска през заложната да я вида тая комбара твоита
а иначе аз мойте лайсни бих ти ги дал ама не ми трябват черни или сиви така че ще трябва нещо друго да мислиме ако искаш

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей колеги ,кощунство е да отива по дяволите сачакът ,не му посягайте
Аз ако има как да си направя махагоново БМВ няма да има друго щастие
На мен от целия салон ми останаха подлакътниците да си ги облеча в алкантара като всичко останало и да ги сложа ,ма пусто време не остава
Върти ми се и една много изрудска идея - да взема да си облеча и стелките в алкантара ,но антрацита не носи на мръсотия грам
Аз само днес сигурно 20 пъти съм се качил и слязъл от и в колата а улиците са ни чисти мани, мани
Видях една Е66 7-ца дълга база с такива стелки ,явно колата си беше индивидуал изпълнение и тия пусти нейни стелки ме разплакаха
Само ,че те бяха светла охра и това е най-добрия вариант са мръсотии ,пък моите седалки,колонки,таван,сенници са антрацит и незнам
Георги Пенчев

Аз ако има как да си направя махагоново БМВ няма да има друго щастие

На мен от целия салон ми останаха подлакътниците да си ги облеча в алкантара като всичко останало и да ги сложа ,ма пусто време не остава

Върти ми се и една много изрудска идея - да взема да си облеча и стелките в алкантара ,но антрацита не носи на мръсотия грам

Аз само днес сигурно 20 пъти съм се качил и слязъл от и в колата а улиците са ни чисти мани, мани

Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Чичо с такива стелки ще трябва да се събуваш преди да влезнеш в колата, а това вече ми се вижда тъпичко. Сложи по-добре пръскалки на фаровете и остави стелките на мира. Или пък боцни ксенон и на халогените. Абе направо купувай онази зелената м5 дето си мечтаеш за нея от 100 години 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Жоре, мен махагонЯ, сам по себе си не ми пречи, ама някак не ми седи на тоя син цвят, пък черния още по-зле
Сега последно реших салона да е целия от велур
облицовките на вратите да са бял с сини шевове някакви по тях, седалките да са сини във външните си части и бели във вътрешните си, пак от велур
Тавана ще е син велур и той, както и мешчеетата на скоростния и ръчната, както и топката на скорстния, която мисля да "светне"
Лаисните ги мисля да станат бял сатен, като се боядисат ръчно с четка са да се получат някакви ефекти по тях
Обаче има няколко проблема
1. От къде ще взема велур цвят ултрамарин ( кода са го забравих точно )
2. Кой ще се наеме да се занимава с тоя велур

Сега последно реших салона да е целия от велур

облицовките на вратите да са бял с сини шевове някакви по тях, седалките да са сини във външните си части и бели във вътрешните си, пак от велур

Обаче има няколко проблема

1. От къде ще взема велур цвят ултрамарин ( кода са го забравих точно )
2. Кой ще се наеме да се занимава с тоя велур

- Penchev
- Сватбаря
-
Zubcho написа:Чичо с такива стелки ще трябва да се събуваш преди да влезнеш в колата, а това вече ми се вижда тъпичко. Сложи по-добре пръскалки на фаровете и остави стелките на мира. Или пък боцни ксенон и на халогените. Абе направо купувай онази зелената м5 дето си мечтаеш за нея от 100 години
Зъбчо ,това ме спира мама му стара

Такива стелки са си за Швейцария или отчасти германия и Австрия

Онова изрудското черно комби е заминало ,но какво да се прави като в момента нямам още готовност ...
Пешо , ще се чуем за по бира

Абе защо не се посъберем утре вечер на Бояна на сбирката и Юли хем да се похвали на живо с колата направо - много ми е любопитно на живо :)
Георги Пенчев
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Penchev написа:Zubcho написа:Чичо с такива стелки ще трябва да се събуваш преди да влезнеш в колата, а това вече ми се вижда тъпичко. Сложи по-добре пръскалки на фаровете и остави стелките на мира. Или пък боцни ксенон и на халогените. Абе направо купувай онази зелената м5 дето си мечтаеш за нея от 100 години
Зъбчо ,това ме спира мама му стараАз като ида до някой строителен обект да огледам какво-що и после като стъпя на стелката и ми става лошо
![]()
Такива стелки са си за Швейцария или отчасти германия и Австрия![]()
Онова изрудското черно комби е заминало ,но какво да се прави като в момента нямам още готовност ...
Пешо , ще се чуем за по бира![]()
Абе защо не се посъберем утре вечер на Бояна на сбирката и Юли хем да се похвали на живо с колата направо - много ми е любопитно на живо :)
Георги Пенчев
Ама нема ядове, ша дойда за по бира, па и да се видим

пп. Ама айде целият туринг отбор да се наредиме, манящина да има

- Penchev
- Сватбаря
-
пешо Плешивия , Зъбчо ,Мад Ваньо , Цветико , колегата Азареус - абе всички да се събереме ,които сме от София да се видиме ,пък другия уикенд на националната сбирка в Търново
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=110824 да вземат да дойдат да се видиме и колегите с които не можем да се виждаме често
Там ще е страхотно нека се събереме повече от Е34 тийма , надявам се че и Киро Илиев ще дойде та да се видиме там и да побеснееме
Георги Пенчев

Там ще е страхотно нека се събереме повече от Е34 тийма , надявам се че и Киро Илиев ще дойде та да се видиме там и да побеснееме

Георги Пенчев
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2