Рекаро и "тЮнинг" на салона

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 08 Окт 2008, 8:36

amd написа:Нямам апаратче деба :uups: Ще поровя из нета за някаква подобна снимка, за да направите аналогия, а вече ще трябва да се видим наживо за да ги огледаме. Моят по принцип трябва да ви предупредя, че не е перфектен - барчето е позахабено (при скоростния лост), а на шофьорската врата има една драскотина по дължина.

абре я мини днеска през заложната да я вида тая комбара твоита
а иначе аз мойте лайсни бих ти ги дал ама не ми трябват черни или сиви така че ще трябва нещо друго да мислиме ако искаш ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Окт 2008, 15:10

Ей колеги ,кощунство е да отива по дяволите сачакът ,не му посягайте :mhihi:
Аз ако има как да си направя махагоново БМВ няма да има друго щастие :lol:

На мен от целия салон ми останаха подлакътниците да си ги облеча в алкантара като всичко останало и да ги сложа ,ма пусто време не остава :help:

Върти ми се и една много изрудска идея - да взема да си облеча и стелките в алкантара ,но антрацита не носи на мръсотия грам :help:
Аз само днес сигурно 20 пъти съм се качил и слязъл от и в колата а улиците са ни чисти мани, мани :evil: Видях една Е66 7-ца дълга база с такива стелки ,явно колата си беше индивидуал изпълнение и тия пусти нейни стелки ме разплакаха :shock: :++ Само ,че те бяха светла охра и това е най-добрия вариант са мръсотии ,пък моите седалки,колонки,таван,сенници са антрацит и незнам :roll:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 08 Окт 2008, 18:35

и аз незнам жорка може да се видиме да пиеме бира и да намериме решението заедно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 08 Окт 2008, 18:57

Чичо с такива стелки ще трябва да се събуваш преди да влезнеш в колата, а това вече ми се вижда тъпичко. Сложи по-добре пръскалки на фаровете и остави стелките на мира. Или пък боцни ксенон и на халогените. Абе направо купувай онази зелената м5 дето си мечтаеш за нея от 100 години :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 08 Окт 2008, 20:45

Жоре, мен махагонЯ, сам по себе си не ми пречи, ама някак не ми седи на тоя син цвят, пък черния още по-зле :confused:

Сега последно реших салона да е целия от велур :roll:
облицовките на вратите да са бял с сини шевове някакви по тях, седалките да са сини във външните си части и бели във вътрешните си, пак от велур :mhihi: Тавана ще е син велур и той, както и мешчеетата на скоростния и ръчната, както и топката на скорстния, която мисля да "светне" :mhihi: Лаисните ги мисля да станат бял сатен, като се боядисат ръчно с четка са да се получат някакви ефекти по тях :mhihi:

Обаче има няколко проблема :mhihi:
1. От къде ще взема велур цвят ултрамарин ( кода са го забравих точно )
2. Кой ще се наеме да се занимава с тоя велур :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 08 Окт 2008, 21:58

Zubcho написа:Чичо с такива стелки ще трябва да се събуваш преди да влезнеш в колата, а това вече ми се вижда тъпичко. Сложи по-добре пръскалки на фаровете и остави стелките на мира. Или пък боцни ксенон и на халогените. Абе направо купувай онази зелената м5 дето си мечтаеш за нея от 100 години :)

Зъбчо ,това ме спира мама му стара :confused: Аз като ида до някой строителен обект да огледам какво-що и после като стъпя на стелката и ми става лошо :help:
Такива стелки са си за Швейцария или отчасти германия и Австрия :mhihi:
Онова изрудското черно комби е заминало ,но какво да се прави като в момента нямам още готовност ...

Пешо , ще се чуем за по бира 8)

Абе защо не се посъберем утре вечер на Бояна на сбирката и Юли хем да се похвали на живо с колата направо - много ми е любопитно на живо :)

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 08 Окт 2008, 22:23

Penchev написа:
Zubcho написа:Чичо с такива стелки ще трябва да се събуваш преди да влезнеш в колата, а това вече ми се вижда тъпичко. Сложи по-добре пръскалки на фаровете и остави стелките на мира. Или пък боцни ксенон и на халогените. Абе направо купувай онази зелената м5 дето си мечтаеш за нея от 100 години :)

Зъбчо ,това ме спира мама му стара :confused: Аз като ида до някой строителен обект да огледам какво-що и после като стъпя на стелката и ми става лошо :help:
Такива стелки са си за Швейцария или отчасти германия и Австрия :mhihi:
Онова изрудското черно комби е заминало ,но какво да се прави като в момента нямам още готовност ...

Пешо , ще се чуем за по бира 8)

Абе защо не се посъберем утре вечер на Бояна на сбирката и Юли хем да се похвали на живо с колата направо - много ми е любопитно на живо :)

Георги Пенчев

Ама нема ядове, ша дойда за по бира, па и да се видим :mhihi:

пп. Ама айде целият туринг отбор да се наредиме, манящина да има :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 08 Окт 2008, 22:43

пешо Плешивия , Зъбчо ,Мад Ваньо , Цветико , колегата Азареус - абе всички да се събереме ,които сме от София да се видиме ,пък другия уикенд на националната сбирка в Търново :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=110824 да вземат да дойдат да се видиме и колегите с които не можем да се виждаме често 8)

Там ще е страхотно нека се събереме повече от Е34 тийма , надявам се че и Киро Илиев ще дойде та да се видиме там и да побеснееме :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34