Колата ми стана паметник!
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- RaCeR_EmiNeM
- Потребител
-
Колата ми стана паметник!
Здравейте,купих си бмв 520и,автоматик преди около месец и нямах проблеми с него докато не смених свештите(взех по каталог оригинални бош).Може и да е сьвпадение,но от тогава колата като я запаля почва на 800 оборота и тькмо трьгнеш,спреш на светофара и почва да намалява оборотите до кьм 500 и гасне.След това вероятноста да я запалиш е много малка.Като се излезе от колата мирише на газ
.Още по-странното е,че като е в движение и се подаде газ вместо да дрьпне почва да се дави,сваля качва обороти...Закарах я в един сервиз на ломско шосе,но явно хората не са чак толкоз разбирачи на бмв.Дадоха вероятна диагноза някакьв аерфул метьр,но доколкото разбрах са само догатки.Та ако някой може да ми даде сьвет ще сьм му много благодарен! 

"Мъжете правят пари,но парите не правят мъже!"
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
каде си я водил на ломско шосе аз сам от надежда и мога да те насо4а каде да отидеш
и кажи ако си от надежда и ти некаде можем да минем таифата да погледнем
и кажи ако си от надежда и ти некаде можем да минем таифата да погледнем

- RaCeR_EmiNeM
- Потребител
-
Ами принципно живея до кино Арена,но сега колата се намира на ломско шосе,но в момента не мога да ти кажа точно кой номер
"Мъжете правят пари,но парите не правят мъже!"
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Обади се колега от надежда сме много хора все ще помогнем
0887 102 779

0887 102 779
May the BMW force be with you!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Дааааа, "лудите от Надежда" май се увеличихме
А за проблема със закъсването има едно просто решение. Разгледай темата "БМВ-пътна помощ" и по-конкретно погледни ТУКА. Винаги можеш да намериш някой дето да ти помогне. Независимо дали не можеш да се справиш с колата, бирата или с мацките.

А за проблема със закъсването има едно просто решение. Разгледай темата "БМВ-пътна помощ" и по-конкретно погледни ТУКА. Винаги можеш да намериш някой дето да ти помогне. Независимо дали не можеш да се справиш с колата, бирата или с мацките.

6 мнения
• Страница 1 от 1