разтегната верига или...!?
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
разтегната верига или...!?
колеги става въпрос за колата на един приятел 525 IX ,днес я остави на много стръмна улица с предницата на долу и включи на задна скорост колата малко тръгна на долу мотора не задържа ,но после като запали и центровката избега и колата заработи като дизел! утре ще се отваря мотора ,но имам няколко питания дали се е разтегнала верига или оптегача има вариянт като мотора се върти на обратно да се отпуска и така да е отпуснал веригата и да се измести центровката.
между другото някои сменял ли е верига и на колко се сменя!
http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
колега доколкото знам,в германия сменят и 2-те вериги +оптегачи и успокоител 200 000 задалжително.цената е около 320-400 с труда зависи каде ще го правиш.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: разтегната верига или...!?
Съмнява ме само от едно оставяне на баир и да ти се разтегли веригата. Знавш ли като тръгваш от място с ряз колко по голямо напрежение пада върху веригата???5seriq написа:колеги става въпрос за колата на един приятел 525 IX ,днес я остави на много стръмна улица с предницата на долу и включи на задна скорост колата малко тръгна на долу мотора не задържа ,но после като запали и центровката избега и колата заработи като дизел! утре ще се отваря мотора ,но имам няколко питания дали се е разтегнала верига или оптегача има вариянт като мотора се върти на обратно да се отпуска и така да е отпуснал веригата и да се измести центровката.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
3 мнения
• Страница 1 от 1