вьпрос за 2.5 ТДС
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
вьпрос за 2.5 ТДС
колеги мисля да си купувам 725 тдс но чувам от хора че имали проблем един ти каже едно друг друго кои разбира кои не затова реших да питам тук та вапроса мие много лесно прегрявали и покали глава и всичко се далжало на водната помпа тя имала дефект вярно ли е или не и още чувам че имали проблем сас нафтовата помпа това са все сериозни и скьпи части моля помогнете и кажете каде да прочета повече за този дизел 2.5 тдс
Последна промяна muk_83 на 04 Окт 2008, 17:25, променена общо 1 път
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
.
колеги прочетох тук какво е написал един колега явно му разбира момчето но този проблем за пукането на главата е при тдс-ти при бензиновте коли е рядкост а при печките за да се говори така често и дасе ебават хората че като трагнат за морето и слагат по 2-3 в багайника за резерва значи е серизен проблем а говорим за кола 7-ма серия
Здравейте,
колега наистина има много писано за този двигател поразрови се малко. Преди да я купиш трябва да знаеш какво да гледаш и ако я огледаш както трябва мисля че ще те радва много. Относно скъпите ремонти, една водна помпа струва около 100'тина лева(нова с метални перки), едно ГНП на старо струва между 300 и 500 лв. Ако я поддържаш както трябва не би трябвало да имаш никакви проблеми, все пак този двигател се слага на 3,5,7 серия около 7 години, в Опел и в Ровър, така че ако беше толкова голям боклук че в багажника да носиш 2,3 глави не мисля че ще продължи толкова години производството му и в толкова различни марки и модели.
Поздрави и успех с търсенето
колега наистина има много писано за този двигател поразрови се малко. Преди да я купиш трябва да знаеш какво да гледаш и ако я огледаш както трябва мисля че ще те радва много. Относно скъпите ремонти, една водна помпа струва около 100'тина лева(нова с метални перки), едно ГНП на старо струва между 300 и 500 лв. Ако я поддържаш както трябва не би трябвало да имаш никакви проблеми, все пак този двигател се слага на 3,5,7 серия около 7 години, в Опел и в Ровър, така че ако беше толкова голям боклук че в багажника да носиш 2,3 глави не мисля че ще продължи толкова години производството му и в толкова различни марки и модели.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
swh_bmw написа:Здравейте,
Днес се качвах в едно е38 ама само седях в него без да го паля. Баси кефа било

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Re: .
muk_83 написа:нещо маи се ебаваш аз ако несе лажа цитирах теб за главите в багажника
това е много здрав двигател мо6тен и динами4ен и бързите 20-ки на газ падат като пи4ове днес наказах една и супер мн се кефя

относно глави помпи и глупости.. ти си я подържаи пак да видим дали 6те те изостави моя гроб е от италия и у4удва6то до сега ни6то не сум сменил ако го карам като 6еина имах малак проблем с помпата но благодарение на колегите от форума събрах информация и отстраних дефекта (лиубимата за вси4ки пло4ка)
преди да купя колата се похвалих тук там и вси4ки лиубители на народните автомобили ревнаха ти да не си луд това е дефектен двигател мрън мрън.. аз се изсмях купих си колата и ся им правя по 100 коли на бързите Б4-ки

изоб6то не се 4уди ска4аи на 7-ца и не се занимаваи с глупости 6те остане6 много доволен и изненадън
6 мнения
• Страница 1 от 1