5 години заедно :-)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 24 Сеп 2008, 22:03

"Същата" никой друг не притежава ;) Автомобила на Гошето е уникат и това го знаят 95% от съфорумците :) Мисля, че не е необходимо да обяснявам защо.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Сеп 2008, 22:51

Ето вече и част от фотосесията във фотографския подфорум ,която направих в Хърватска и Черна гора лятото когато бях на почивка там :D

Цялата работа във всичко е да се поддържа автомобила и да не се отлагат по възможност ремонти.Отново след 35 дни изхвърлям масло на 10 000 км , отново размазващо юркане из цялата страна София - Гоце Делчев - Банско - Монтана - Бургас - (200 км южно черноморие) - Сл.Бряг - Пловдив - Пампорово - София , незнам ама 2000 км са малко за тия 3 дни :mhihi: никога не включвам някакво "аварийно" време ,както правят нормалните хора , просто знам ,че както всеки път летя над пътя и взимам дистанцията за едикакво си време и това е , почнах да отварям капака да гледам и оглеждам всичко , просто тая кола ме вози и няма грешка.Ако трябва всичкия този път да го пътувам с някакъв нов,икономичен автомобил просто няма да издържа ... Тези автомобили в кондиция и перфектни гуми са нещо невероятно , просто не спирам да й се кефя и да прелитам държавата от край до край за броени часове.Като казах икономични автомобили незнам как ще смогна да свърша работа в София,Бургас и Търново в рамките на работния ден имам роднина който пътува като мен с нов Голф ,но самия той каза ,че след опиянението ,че сяда в нова кола ,след първите 20 К км просто 500 км на ден са много и ми се чуди как смогвам и издържам ...

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 27 Сеп 2008, 14:15

Честит юбилеи колега!
Пожелава ти още много безавариини килеметри!
Имам една въпрос....Как ги направи тези 600к км за 5 години?

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 27 Сеп 2008, 16:12

smg написа: Имам една въпрос....Как ги направи тези 600к км за 5 години?

С любов към колата сигурно.

Много хубави спомени да те слуша както те е слушала досега и след време с комбито със заветната буква :twisted:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Сеп 2008, 19:50

smg написа:Честит юбилеи колега!
Пожелавам ти още много безавариини килеметри!
Имам една въпрос....Как ги направи тези 600к км за 5 години?

О аз не съм ги направил , купих я 9 годишна на около 400 000 и сега съм на 640 000 км :idea: моят скромен принос е раликата от цифрите за 5-те години :)

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34