Много гори
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- morkodan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: М6
А работата е ,че потпънах биметалната пластина на перката и от там идва проблема ако някои знае как да я настроя да пише. (а стрелката отива на парвата 4ерта след синиото
)

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
4.0 и 4.4 моторите са доста икономични доказано
и разни според вас непосилно ниски цифри са напълно възможни.
3.5 очаквам 17 газ, а 3.0 Е32 на което мотора му е напълно в час си харчи по книга - 16

и разни според вас непосилно ниски цифри са напълно възможни.
3.5 очаквам 17 газ, а 3.0 Е32 на което мотора му е напълно в час си харчи по книга - 16

- morkodan
- кандидат ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
14.5 преко сили у големите задръствания - М60Б40
М30Б30 - ~16 с добре регулирани клапани, и добро масло
за Б35 още нямам инфо като го пална ще споделя
като заобикалям най-закучилите задръствания естествено от сорта на отсечката Кошарите - ул.Сребърна в 9 сутрин
М30Б30 - ~16 с добре регулирани клапани, и добро масло
за Б35 още нямам инфо като го пална ще споделя

като заобикалям най-закучилите задръствания естествено от сорта на отсечката Кошарите - ул.Сребърна в 9 сутрин

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
bobidogg написа:и аз карам 318i даде ми 16/100 отидох при маистор закачи е на компа там кво прави друго ся ми даде 13 а ми каза пак да отида смятаи ти с тва 20/100 ебахти
провери си кабела с датчика, той може да е преебан и от там често срещан проблем е взички дюзи заедно пръскат в един и същи момент и харчи доста

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
ми аз да се намеся малко... при моя Hyundai който карам 1.6 113 коня градския разход по каталог е 11.6... при 2.0 мотора 143 коня разхода по каталог е 11.2 мисля че беше... сиреч в градски условия понякога по големия мотор лапа по малко... извънградско разхода ми спрямо 2.0 е с около 1.5 литра по малко... ама боли ма аз жуля 80% градско... тъй че понякога покупката на по малък мотор уж за икономия се оказва грешна... в реалния свят като си коментираме в форума 1.6 и 2.0 дават почти един и същи разход... ама 2.0 лети докато аз с 1.6 имам само красиво купе 

- morkodan
- кандидат ентусиаст
-
Аз да се пхваля днеска сипах 10лв газ/8литра/ минах Точно 35км и свърши напално и минах на бензин проблема е че не загрява нормално.Казаха ми че е от пластината на перката тая биметалната термостати, филтри,свещи,елкон,вичко е ок, ако някои има представа как да я регулирам 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
има едни врътки дето се завиват. като ги завиеш толкова че да започне да гърми връщаш малко да не гърми и караш така. 

- morkodan
- кандидат ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Чакай, чакай... преди да пипаш настройките на газовата, покарай малко и слез да видиш изпарителя загрява ли се или дебита вода минаващ през него е малък... съответно не изпарява добре газта и разхода е не висок, а нечовешки, понеже когато е студена, газта направо тече...
Аз когато я взех моята ми правеше мизерии именно заради запушени щуцери за водата... и както карам със 130 и тръгна да изпреварвам, свалям на 4-та и като се опита да вдигне оборотите, забие предницата в земята сякаш скачам на спирачките...
Аз когато я взех моята ми правеше мизерии именно заради запушени щуцери за водата... и както карам със 130 и тръгна да изпреварвам, свалям на 4-та и като се опита да вдигне оборотите, забие предницата в земята сякаш скачам на спирачките...
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2