Седалки от Е32 на Е34 ?
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Седалки от Е32 на Е34 ?
Колеги намерих си страхотна задна седалка с подглавници от Е32 - сива кожа. Имам същата кожа, но само предни седалки в моята Е34-ка. Мога ли да сложа задната седалка от Е32 на Е34 ?
BMW only!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз съм виждал ,но според мен така под напрежение и стърчаща в горния край над кората е леко грозно
Мое мнение де
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Мхм, значи онова купе си е по-голямо
Ех, а никъде не излиза задна кожа де'а. И корите и са много добри, но за тях абсурд
Ще помисля явно, то поне никой няма да я купи там, където е приключила тази 32-ка. Има и 3.5 под капака (и е с ръчка), ама аз нямам какво да го правя 

BMW only!
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
amd написа:Мхм, значи онова купе си е по-голямоЕх, а никъде не излиза задна кожа де'а. И корите и са много добри, но за тях абсурд
Ще помисля явно, то поне никой няма да я купи там, където е приключила тази 32-ка. Има и 3.5 под капака (и е с ръчка), ама аз нямам какво да го правя
А на мен ми трябват корите и целия салон за Е32-ка щом викаш,че са читави и ако няма да ги пазаруваш кажи каде е тази красавица да отивам да си ги харесвам

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Вътре всичко е много читаво, но предните седалки им е скъсана/напукана кожата. Проблема е, че колата е във Видин. Все пак ако си намериш транспорт няма проблем, ще те свържа с човека!
BMW only!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
А кви пари искат за задната седалка???amd написа:Вътре всичко е много читаво, но предните седалки им е скъсана/напукана кожата. Проблема е, че колата е във Видин. Все пак ако си намериш транспорт няма проблем, ще те свържа с човека!
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Не се знае, той тоя е лихвар по прицнип и последно време яко е дигнал цените, но аз ако знам, че мога да я догодя ще се пазаря цял ден като циганин
С други думи - не съм го питал още.

BMW only!
amd написа:Не се знае, той тоя е лихвар по прицнип и последно време яко е дигнал цените, но аз ако знам, че мога да я догодя ще се пазаря цял ден като циганинС други думи - не съм го питал още.
Принципно може да ми изкочи командировка към Видин и транспорта да не е проблем

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Аз съм виждал петица със седалки от Е32 и нямат разлика на вид. Моите предните ги смених с рекарце но задните ми са малко позанемарени и няма да е лошо да се накича с нещо по ... Ма викаш щом е лихвар тоя няма се разберем майamd написа:Не се знае, той тоя е лихвар по прицнип и последно време яко е дигнал цените, но аз ако знам, че мога да я догодя ще се пазаря цял ден като циганинС други думи - не съм го питал още.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
E, aз съм купувал части от него какви ли не, някой път няма грижи. Само дето някой път се унася с цените. Просто малко ще изчакам, че по тая Е34-ка хвръкнаха торби с пари и трябва да посъбера за тази седалка. Ако нещо се оплеска по монтажа ще разчитам някой от вас да се бори с нея 

BMW only!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
15 мнения
• Страница 1 от 1