Огледала E34 как се свалят?
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Огледала E34 как се свалят?
Как се свалят страничните огледала и колко горе долу струват нови, или такива от м3 е36 дале стават?
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
95г. - ти си си с хубави огледала:?: да не са счупени, че искаш да ги махаш
Пък огледала от е36 М има вече всяка втора кола (независимо от марката)

Пък огледала от е36 М има вече всяка втора кола (независимо от марката)

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Огледала E34 как се свалят?
Kristiyan написа:Как се свалят страничните огледала и колко горе долу струват нови, или такива от м3 е36 дале стават?
Аз подпъхвам една отверка от долу и натискам към мен.
А пък аз свалям кората на вратата за да мога да откача буксата на ел. регулирането, след това развивам болта, който държи основата на огледалото и чак тогава го свалям. От М3 мисля, че няма да стане заради различната основа (триъгълната плочка стояща на вратата), но има същия дизайн специално за Е34, дефеакто М5 дизайн (моите са такива, виж в галерията ми).
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Postman написа:А пък аз свалям кората на вратата за да мога да откача буксата на ел. регулирането, след това развивам болта, който държи основата на огледалото и чак тогава го свалям. От М3 мисля, че няма да стане заради различната основа (триъгълната плочка стояща на вратата), но има същия дизайн специално за Е34, дефеакто М5 дизайн (моите са такива, виж в галерията ми).
Извинявам се-колегата пита за огледалата като цяло,аз му обяснявам за стъклата.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
zvetiko написа:
А не ги ли счупи като натисна към теб?

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
///peter написа:zvetiko написа:
А не ги ли счупи като натисна към теб?Попринцип има отдолу където пъхаш, едно зъбче, но то се бута настрани за да освободи пластмасата
Адаш всичко е въпрос на ръка-ти ще счупиш не само огледалото, но може и да изкривиш вратата

Огледалата са са чукнати леко и боята се е одраскала и затова искам да ги сменям. Колко горе долу струват емкови и колко стандартните? някой ако знае да пише
А този най-евтиния вариян от илиенци ще станат ли 25 са и двете, защото ако оригиналните са много скъпи временно може да сложа по евтиния вариянт

А този най-евтиния вариян от илиенци ще станат ли 25 са и двете, защото ако оригиналните са много скъпи временно може да сложа по евтиния вариянт

Ето ги моите: Афтърмаркет М5 огледала. Трябва да се боядисат после обаче, освен ако черен мат не ти харесват повече.
9 мнения
• Страница 1 от 1