ABS и бушон №28

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ABS и бушон №28

Мнение от ozy » 08 Юли 2008, 0:18

Здравейте,
отдавна си мисля да пиша за този ABS, последния път Сонни ме разубеди, че зимата по добре без ABS, но вече си мисля че искам да ми работи.
Както разбрахте вече, не ми работи ABS-а. Още при смяната на двигателя ми от М20Б20 на М50Б20, се получи много странен проблем, когато бушон №28 е на мястото си, като запалиш двигателя, по таблото остават да светят сумати и лампи, за спирачки и т.н. Най-интересното е че когато върнеш ключа от контакт(тогава когато трябва да загасиш мотора) тогава изгасва таблото но не и двигателя!!! Изгася се само когато дръпна въпросния бушон №28!
Ако някой има някаква идея, ако иска да му обясня още нещо, или каквото и да е друго, моля да пише.

Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух

Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1

Георги Пенчев

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ozy » 08 Юли 2008, 23:33

Сложни въпроси ви задавам или просто никой не иска да отговаря на моите теми?

С уважение.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух

Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1

Георги Пенчев

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 09 Юли 2008, 0:08

Не бре Краско, ама ти направо изби рибата с тоя "въпрос"... :shock: Я провери от каде накаде отиват кабелите там, да не са вързани и др. неща и др. такива от тоя род... ма се ми се струва, че ще ходиш на жичкаджия с висше... пък и защо ми се струва, че нещо е доста мътно там... как ти е присадена новата електроника? И я погледни дали ти е набит софтуера за АБС-а на новия комп. или са пропуснали тази работа...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Назад към E34