чип на е34 525тдс
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: re
dinozab написа:Vlados написа:slavianko написа:С чип без чип ТДС-а е най добър като е продаден![]()
Не се заблуждавайте. И да не е с чип в един прекрасен момент маркучите му се втвърдяват хвърлята водата и пукате главата
![]()
Неизбежно е просто е въпрос на време
![]()
Колега, ти на колко ТДС-а си втвърдил маркучите, та винаги толкова категорично се изказваш?
Таман на два![]()
![]()
Далече е от 100% гаранция за пукане на всички ТДС-и
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Славянко, мисля ,че си уцелил лоши 2 броя тдс. Аз пък обратното , и двата се оказаха здрави . Но мисля ,че и аз съм добър стопанин . Промивки , добавки , виско, масло хубаво , филтри и т.н. даже и спирачната течност в цялата с-ма съм сменил .... По темата --от чип няма нужда тази кола , но това е мое мнение .
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: чип на е34 525тдс
ivan. написа:A каде се губиш?zvetiko написа:power написа:здравеите,колеги.интересуваме имате ли наблюдения колко коняв става е34 525тдс с чип,изоб6то каква е разликата с него от 0 до 100 и на 400метра,разхода как е с него и без него,колко коня става с него двигателя,и имали опасност да се прецака двигателя с този чип по бързо и какво може да му се случи на двигателя от него.благодаря предварително.
Колега ,не ти трябва чип-направи нещата от подписа ми и най-вече регулировката на помпата(подаваш малко повече гориво),можеш да направиш и номера с размяната на маркучите(описано е ) и ще се качиш на друга кола.Ако сложиш чип конкретно на този модел ,ще направи това ,което ти можеш да направиш за няколко минути, безплатно.Успех.
Ванка,сменям доста неща около себе си-бизнес,кола(неуспешно засега

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Пепи ........
Пак нещо ни смота - няколко дни преинсталиране на програми, а те няма от месеци. Явно тайно ще си купуваш нещо голямо и неискаш предварително да ни се похвалиш
Та ........ признаи си какво криеш

Пак нещо ни смота - няколко дни преинсталиране на програми, а те няма от месеци. Явно тайно ще си купуваш нещо голямо и неискаш предварително да ни се похвалиш

Та ........ признаи си какво криеш

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2