чип на е34 525тдс

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: re

Мнение от Vlados » 04 Юли 2008, 10:34

dinozab написа:
Vlados написа:
slavianko написа:С чип без чип ТДС-а е най добър като е продаден :mhihi: :mhihi: Не се заблуждавайте. И да не е с чип в един прекрасен момент маркучите му се втвърдяват хвърлята водата и пукате главата :mhihi: :mhihi: Неизбежно е просто е въпрос на време :mhihi: :mhihi:

Колега, ти на колко ТДС-а си втвърдил маркучите, та винаги толкова категорично се изказваш?

Таман на два :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Далече е от 100% гаранция за пукане на всички ТДС-и
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525 TDSA '95
Мечтае да кара: X6 M

Мнение от E34PSH » 05 Юли 2008, 10:23

pavlin_e30 написа:на неподдържана кола само тапицерия моеш да сложиш спокойно
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Юли 2008, 16:56

Славянко, мисля ,че си уцелил лоши 2 броя тдс. Аз пък обратното , и двата се оказаха здрави . Но мисля ,че и аз съм добър стопанин . Промивки , добавки , виско, масло хубаво , филтри и т.н. даже и спирачната течност в цялата с-ма съм сменил .... По темата --от чип няма нужда тази кола , но това е мое мнение .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: чип на е34 525тдс

Мнение от zvetiko » 05 Юли 2008, 19:38

ivan. написа:
zvetiko написа:
power написа:здравеите,колеги.интересуваме имате ли наблюдения колко коняв става е34 525тдс с чип,изоб6то каква е разликата с него от 0 до 100 и на 400метра,разхода как е с него и без него,колко коня става с него двигателя,и имали опасност да се прецака двигателя с този чип по бързо и какво може да му се случи на двигателя от него.благодаря предварително.

Колега ,не ти трябва чип-направи нещата от подписа ми и най-вече регулировката на помпата(подаваш малко повече гориво),можеш да направиш и номера с размяната на маркучите(описано е ) и ще се качиш на друга кола.Ако сложиш чип конкретно на този модел ,ще направи това ,което ти можеш да направиш за няколко минути, безплатно.Успех. ;)
A каде се губиш? :roll:

Ванка,сменям доста неща около себе си-бизнес,кола(неуспешно засега :mhihi: ),жилище. ;)Забравих-и компютър,което при мен означава няколко дни преинсталиране на програми. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 06 Юли 2008, 6:16

Пепи ........ :winky:
Пак нещо ни смота - няколко дни преинсталиране на програми, а те няма от месеци. Явно тайно ще си купуваш нещо голямо и неискаш предварително да ни се похвалиш ;)
Та ........ признаи си какво криеш :winky:

Предишна

Назад към E34