Въпрос за ABS
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за ABS
Колеги изчетох ви мненията за проблемите с ABS,та молбата ми е да споделите как сте ги излекували.
Сменях предна главина ще спомена че не е оригинална,но по размери си отговаря абсолютно като старата и резултата е че малко след като потегля светва лампата и ABS-а спира да бачка
Благодаря предварително

Сменях предна главина ще спомена че не е оригинална,но по размери си отговаря абсолютно като старата и резултата е че малко след като потегля светва лампата и ABS-а спира да бачка
Благодаря предварително

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: Въпрос за ABS
nikolloff написа:Колеги изчетох ви мненията за проблемите с ABS,та молбата ми е да споделите как сте ги излекували.
Благодаря предварително
Размера на венеца ти е различен на новата главина.Най-вероятно ти е бер 97мм а ти сега си взел 83мм.Гледай задния край а не отпред.При мен е същата работа самоче проблема е малко по-друг при мен

- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
повярвай не са точни, нека да ти я свалят и ако пазиш старата премери ги,но щом си взел евтиния варянт забрави,и аз се опарих преди година но извадих късмет та на другия ден успях да я сваля(главината) и я върнах и си взех парите и купих оригинал(реплика де но стана
)

- dinozab
-
-
Re: .
nikolloff написа:С шублер не съм го мерил ама като ги наложих сякаш точно си бяха
Значи разликата е много малка и датчика на АБС-а е почти плътно долепен до венеца на главината и с милиметър да е по-голямо разтоянието и светва ламбата

- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
nikolloff написа:С шублер не съм го мерил ама като ги наложих сякаш точно си бяха
То май имаше разлика и във вида на венеца, оригиналните са с правоъгълни зъбци, а тези ментета дето си сложил са с трапецовидни и леко загладени.
- dinozab
-
-
sajonara написа:nikolloff написа:С шублер не съм го мерил ама като ги наложих сякаш точно си бяха
То май имаше разлика и във вида на венеца, оригиналните са с правоъгълни зъбци, а тези ментета дето си сложил са с трапецовидни и леко загладени.

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
are и аз д апитам тогава от има нема много време смети абс са и като карам и с 5 и с 150 абс са постоино 4ука мек е педала 4е се утепам от квое тва постоияно свети и тропа

9 мнения
• Страница 1 от 1