за Навигацията - хвалба!!!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TazzMann » 22 Юни 2008, 15:19

...е дисплея е 3,5инча но на мен не ми трябва по-голям защото ще се ползва и на мотора ми!!! Относно цената... ще го пипна на 130GBP което сметнато по 2,45лв. е по-добре от тази на Технополис или Геотрейд. Идеята ми е да ми върши работа като навигатор а за другите екстри като блутуд и МР3 плеър те са само глезотия (от която не бих се отказал :twisted: :twisted: :twisted: )
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 22 Юни 2008, 15:25

Взимай, въобще не го мисли повече
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TazzMann » 22 Юни 2008, 15:31

Vlados написа:Взимай, въобще не го мисли повече

...ок и мерси :yes: :yes: :yes:
ЩЕ ГО ГРАБВАМ :twisted: :twisted: :twisted:
Powered By BMW !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 22 Юни 2008, 15:54

TazzMann написа:
Vlados написа:Взимай, въобще не го мисли повече

...ок и мерси :yes: :yes: :yes:
ЩЕ ГО ГРАБВАМ :twisted: :twisted: :twisted:
аз вчера взех някво китайско със все екстри вътре и съм много доволен на два три пъти го хванах да послъгва с 10 тина метра ама не е фатално :mhihi: иначе софтуера е I-GO

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TazzMann » 02 Юли 2008, 13:27

Аплодисменти за момчето което си има нова GPS навигация :clap: :clap: :clap: !!! Колеги, днес си получих Гармина и смъм много доволен от зделката, дори говори на български с женски глас :mhihi: :mhihi: :mhihi: Сега само остава някой да ме отвори от къде да се здобия с подробна карта на БГ и ще съм пръв на манго-феста :angel: :angel: :angel:
Powered By BMW !!!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Юли 2008, 23:02

Аз с roko и тайфата миналата година на рали "Монте Карло" ползвахме на Роската навигацията - някаква немска беше ,не мога да се сетя (на адаша CheGevara-та предишното устройство с ТомТом 5) леле направо се смаях :shock: малко с недоверие подхождах ,но маймуната къде ни водеше лелееееее :shock:

Някъде из Франция под Гренобъл в едни балкани :mhihi: където беше старта на ралито си набелязахме едно място - уникален завой и си отидохме във Валенс да дремнем ,но като се върнахме за ралито още през ноща да си заемем местата ,жандармерията още от равнината бяха заприщили пътя към планината и ние в див ужас :help: :evil: Оттам се бутнахме в селото ,от което на края му беше заварден пътя и видяхме едни заграждения в тесните улички между къщите с табела "Стоп - не преминавай" и си рекохме май тука е "системата" :mhihi: Наново дадохме стартиране на навигацията и тя като влезна в час и хоп :arrow: води ни към втора табела,към трета ,които наред бяха преместени и заобикаляни по стар БГ обичай :mhihi: Едни серпентини ,едни бастуни в планината ,малко се поуплашихме ,но в крайна сметка ни заведе по егати алеите двете коли ,та и едни белгийци с един фокус се лепнаха за нас ,треперихме полицаите да не ни гепят ,че щяхме да гледаме мушмули :lol:
Тогава беше върха ,тогава ги признах тия джиджавки :!:

Аз лично не съм мислил да купувам ,защото съм си авантюрист човек - това като те води и няма тръпка - друго си е да си например в Милано ,колите да летят по детелините около теб с мръсна газ като артилерийски снаряди а ти завалията да се чудиш изобщо какво става около тебе :mhihi: В крайна сметка като намериш всичко и се чувстваш герой

Георги Пенчев
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 03 Юли 2008, 23:03

TazzMann написа:Аплодисменти за момчето което си има нова GPS навигация :clap: :clap: :clap: !!! Колеги, днес си получих Гармина и смъм много доволен от зделката, дори говори на български с женски глас :mhihi: :mhihi: :mhihi: Сега само остава някой да ме отвори от къде да се здобия с подробна карта на БГ и ще съм пръв на манго-феста :angel: :angel: :angel:

А честито! Не само БМВ си има як форум... карти да искаш:
http://forum.pocketbulgaria.com/viewfor ... d051486323
http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=95
http://www.all4smartphone.com/forum/vie ... aaff0657df
Изображение

Предишна

Назад към E34