за Навигацията - хвалба!!!
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
...е дисплея е 3,5инча но на мен не ми трябва по-голям защото ще се ползва и на мотора ми!!! Относно цената... ще го пипна на 130GBP което сметнато по 2,45лв. е по-добре от тази на Технополис или Геотрейд. Идеята ми е да ми върши работа като навигатор а за другите екстри като блутуд и МР3 плеър те са само глезотия (от която не бих се отказал
)

Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Vlados написа:Взимай, въобще не го мисли повече
...ок и мерси

ЩЕ ГО ГРАБВАМ

Powered By BMW !!!
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
аз вчера взех някво китайско със все екстри вътре и съм много доволен на два три пъти го хванах да послъгва с 10 тина метра ама не е фаталноTazzMann написа:Vlados написа:Взимай, въобще не го мисли повече
...ок и мерси![]()
![]()
![]()
ЩЕ ГО ГРАБВАМ![]()
![]()

- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Аплодисменти за момчето което си има нова GPS навигация
!!! Колеги, днес си получих Гармина и смъм много доволен от зделката, дори говори на български с женски глас
Сега само остава някой да ме отвори от къде да се здобия с подробна карта на БГ и ще съм пръв на манго-феста

Powered By BMW !!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз с roko и тайфата миналата година на рали "Монте Карло" ползвахме на Роската навигацията - някаква немска беше ,не мога да се сетя (на адаша CheGevara-та предишното устройство с ТомТом 5) леле направо се смаях
малко с недоверие подхождах ,но маймуната къде ни водеше лелееееее
Някъде из Франция под Гренобъл в едни балкани
където беше старта на ралито си набелязахме едно място - уникален завой и си отидохме във Валенс да дремнем ,но като се върнахме за ралито още през ноща да си заемем местата ,жандармерията още от равнината бяха заприщили пътя към планината и ние в див ужас
Оттам се бутнахме в селото ,от което на края му беше заварден пътя и видяхме едни заграждения в тесните улички между къщите с табела "Стоп - не преминавай" и си рекохме май тука е "системата"
Наново дадохме стартиране на навигацията и тя като влезна в час и хоп
води ни към втора табела,към трета ,които наред бяха преместени и заобикаляни по стар БГ обичай
Едни серпентини ,едни бастуни в планината ,малко се поуплашихме ,но в крайна сметка ни заведе по егати алеите двете коли ,та и едни белгийци с един фокус се лепнаха за нас ,треперихме полицаите да не ни гепят ,че щяхме да гледаме мушмули
Тогава беше върха ,тогава ги признах тия джиджавки
Аз лично не съм мислил да купувам ,защото съм си авантюрист човек - това като те води и няма тръпка - друго си е да си например в Милано ,колите да летят по детелините около теб с мръсна газ като артилерийски снаряди а ти завалията да се чудиш изобщо какво става около тебе
В крайна сметка като намериш всичко и се чувстваш герой
Георги Пенчев

Някъде из Франция под Гренобъл в едни балкани

Тогава беше върха ,тогава ги признах тия джиджавки

Аз лично не съм мислил да купувам ,защото съм си авантюрист човек - това като те води и няма тръпка - друго си е да си например в Милано ,колите да летят по детелините около теб с мръсна газ като артилерийски снаряди а ти завалията да се чудиш изобщо какво става около тебе

Георги Пенчев
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
TazzMann написа:Аплодисменти за момчето което си има нова GPS навигация![]()
![]()
!!! Колеги, днес си получих Гармина и смъм много доволен от зделката, дори говори на български с женски глас
![]()
![]()
Сега само остава някой да ме отвори от къде да се здобия с подробна карта на БГ и ще съм пръв на манго-феста
![]()
![]()
А честито! Не само БМВ си има як форум... карти да искаш:
http://forum.pocketbulgaria.com/viewfor ... d051486323
http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=95
http://www.all4smartphone.com/forum/vie ... aaff0657df
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2