От обикновенна газова към ГИ на 520-ка
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
От обикновенна газова към ГИ на 520-ка
Колеги, вече сме в сезона на лятото .Аз постоянно карам колата на включен климатроник и като е карам на ГАЗ има осезаема разлика във вървежа спрямо това ако е карам на бензин и на клима. Понеже искам колата и на ГАз да върви така както на бензин при включена клима ,питането ми е дали може от обикновенна газова да се преработи в ГИ и колко ще ми струва това удоволствие и към кого да се обърна. Моля дайте някакви ориентировъчни цени .Бяха ми казали ,че може да се регулира ГИ да се направи на няколко режима на каране -спортен и нормален .Някой който има ГИ да сподели .Предварително Ви благодаря !
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Вчера монтирахме Ловато на шестака на мой приятел за 1560лв с монтажа и с една година гаранцияsajonara написа:или 2200 от БРЦ, или Ловато.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Re: ре
българския колко еslavianko написа:Вчера монтирахме Ловато на шестака на мой приятел за 1560лв с монтажа и с една година гаранцияsajonara написа:или 2200 от БРЦ, или Ловато.Но ако питаш мен и българският е абсолютно толкова добър колкото и този. Аз съм с българският и вече втора година само карам
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: ре
Моя българсия го сложих преди две години за 1200лв сега е мисля 1500лв в зависимост от бутилката. Това за 6 цилиндров автомобил ти говоря.t_andonov написа:българския колко еslavianko написа:Вчера монтирахме Ловато на шестака на мой приятел за 1560лв с монтажа и с една година гаранцияsajonara написа:или 2200 от БРЦ, или Ловато.Но ако питаш мен и българският е абсолютно толкова добър колкото и този. Аз съм с българският и вече втора година само карам
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
а колеги да ви попитам когато се слага ГИ използва ли се нещо от старата газова или наново се прави всичко. Аз си мисля,че поне трябва да се ползва бутилката, тръбичките ..така,че тези цифри дето ми ги спрягате тук за 1500 лв. при мен си мисля ,че може да е по-малко .Все пак само трябва да се сложи компютъра и да се вържи .Газовата си е имам ...
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Според мен Комп и дюзи трябват и още нещо малко от к-кта,но където и да идеш пак ще ти дернат кожицата,няма начин в Бг сме.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
А между впрочем, какъв ти е двигателя, защото се оказа, че и това има значение.......
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Единственното което можеш да ползваш ще е бутилката от която ще спестиш има няма 100-тина лева. Всичко останало няма нищо общо с обикновенната уредбаsineok_pi4_ написа:а колеги да ви попитам когато се слага ГИ използва ли се нещо от старата газова или наново се прави всичко. Аз си мисля,че поне трябва да се ползва бутилката, тръбичките ..така,че тези цифри дето ми ги спрягате тук за 1500 лв. при мен си мисля ,че може да е по-малко .Все пак само трябва да се сложи компютъра и да се вържи .Газовата си е имам ...

10 мнения
• Страница 1 от 1