защо не да се повтори Е34 сбирка - 13 и 14 Юни

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

защо не да се повтори Е34 сбирка - 13 и 14 Юни

Мнение от nikol78 » 28 Юни 2008, 2:50

малко е банално но мисля преди летния сезон които вече тече да напарим една сбирка на хижа здравец знам че вече е банално на пловдивкси терен но щом няма предложения от други страни защо не какво ще кажете колеги да обсъдим темата ще организирам всичко от спане до пиене както си му е реда преди морския сезон щото като почне ще се саберем чак зимата доста далеч ми се вижда ще се забравим пък е34 форум ми се вижда наи як в целия саид нека продължаваме в същия дух 8) Е34 сбирка - 13 и 14 Юни :P :P :P

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 28 Юни 2008, 10:25

Аз пропуснах първата :uups: :uups: :uups:, но не мисля това да се повтаря :winky:
R6 - Was sonst?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 28 Юни 2008, 13:05

Имаше предложение и някъде по морето август мисля.
Всъщност мястото няма значение само дата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ozy » 29 Юни 2008, 21:31

Винаги съм ЗА сбирки, но не мислите ли че прекалявате с националните сбирки на модел? Тази година сме интосиазирани и ще се съберем 2-3 пъти да речем, но си мисля че следващата година вече ще ни е минал мерака. Нека 1-2 пъти максимум да се събираме от цялата страна и така ще има по голям интерес и по голяма възможност повечето хора да се организират, да спестят пари и да дойдат!
Лично мое мнение!
Но иначе с удоволствие ще дойда на всяка сбирка с тея готини хора които бяхме на Върховръх.

Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух

Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1

Георги Пенчев

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 29 Юни 2008, 21:49

ozy написа:...

Ся ни е кофти на тия дето пропуснахме Върховръх и за тва така .....
Иначе мисля няма нищо лошо и секи месец да се събираме :dunno:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 29 Юни 2008, 22:08

ozy написа:Винаги съм ЗА сбирки, но не мислите ли че прекалявате с националните сбирки на модел? Тази година сме интосиазирани и ще се съберем 2-3 пъти да речем, но си мисля че следващата година вече ще ни е минал мерака. Нека 1-2 пъти максимум да се събираме от цялата страна и така ще има по голям интерес и по голяма възможност повечето хора да се организират, да спестят пари и да дойдат!
Лично мое мнение!
Но иначе с удоволствие ще дойда на всяка сбирка с тея готини хора които бяхме на Върховръх.

Поздрави.
Красимир Дянков

Подкрепям напълно! Все едно да се прави нац.събор всеки месец. По-добре да се правят такива сбирки на местно ниво, да се опознаят хората и като дойде време - всички на куп...

pesho написа:
ozy написа:...

Ся ни е кофти на тия дето пропуснахме Върховръх и за тва така .....
Иначе мисля няма нищо лошо и секи месец да се събираме :dunno:

Няма как всеки месец да се събираме. Едни нямат финансова възможност, други време и т.н. То в София не могат всички да идват всеки път на сбирките, камо ли на национално ниво...
...а за тези, които не са дошли, следващия път ще направят всичко възможно и така ще се съберат повече хора. Иначе като знаят, че следващия месец пак ще има, си викат: Айде сега ме мързи, ама следващия път... и така все има по малко хора...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 29 Юни 2008, 23:21

Брат естествено че не може всеки месец ... имах предвид че няма нищо
вредно да се събираме .... аз не мога се оправя за веднъж годишно като
знам датата един месец предварително пък кво остава за всеки месец.

Иначе предния ми пост беше в отговор на колегата относно повдигането
на въпрос за нова среща.

Със здраве и наздраве :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 30 Юни 2008, 8:01

Стига с тоя Пловдивски терен - нищо нямам против вас ама всеки път по едни 90-100 кила нафта :( , защото като има път карам и то си личи от разхода :D
Събора на "Дракон" - аз спах в "Коматево", хивата в Пловдивско, тунин събора пак на "Дракон", сега искате пак в Пловдив ....... аз предлагам нещо морско да направим тоя път :D

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 30 Юни 2008, 8:15

добре де може и в София нямам нищо против какво толкова само органезираите момчета :roll:

Назад към E34