въпросче
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
въпросче
можели да се сложи двигател 150нр на мястото на 129нр и дале ще паснат скорости диф. и всичко останало.ТЪПО ВЪПРОСЧЕ АМА КАТО НЕ РАЗБИРАМ
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
дифа няма проблем, но скоростите май се "донагласяли" нещо... поне така беше казал колега тук във форума. Ама то ще е играчка и със ел. инсталацията

Става без никакви проблеми от М20Б20 да се сложи М50Б20, защтото моята Е34 е точна така. Даже М50-то го свалихме от една 320-ка
Sonny в София ми направи трансплантацията на всичко, като ми запази старата скоростна кутия и стария 4.45 диференциал. До колкото той ми беше казал че даже и електрониката не е голяма играчка да се нагласи. Само се сещам че пригаждаха лапите за да могат да сложат мотора.
Поздрави.
Красимир Дянков

Sonny в София ми направи трансплантацията на всичко, като ми запази старата скоростна кутия и стария 4.45 диференциал. До колкото той ми беше казал че даже и електрониката не е голяма играчка да се нагласи. Само се сещам че пригаждаха лапите за да могат да сложат мотора.
Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух
Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1
Георги Пенчев
4 мнения
• Страница 1 от 1