седалки - подгряване!!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

седалки - подгряване!!

Мнение от Peter Angelov » 27 Юни 2008, 16:42

Здрасти на всички пичове! Имам едно питане! Днес си базиках колата, гледах си разни неща под задната седалка! и кво да гледам под предната седалка - дясна имам някви кабели, релета и тем подобни :roll: :mhihi: ,гледам аз и незнам за кво са! :roll: Хоп при предната лява врата и там некви кабели но без релета :roll: Някой да знае какво е това? Нямам по пренцип подгрев на седалките!

Предварително благодаря

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Re: седалки - подгряване!!

Мнение от stambo_81dg » 27 Юни 2008, 16:45

Peter Angelov написа:Здрасти на всички пичове! Имам едно питане! Днес си базиках колата, гледах си разни неща под задната седалка! и кво да гледам под предната седалка - дясна имам някви кабели, релета и тем подобни :roll: :mhihi: ,гледам аз и незнам за кво са! :roll: Хоп при предната лява врата и там некви кабели но без релета :roll: Някой да знае какво е това? Нямам по пренцип подгрев на седалките!

Предварително благодаря

то по принцип си има захранване пуснато нищо че нямаш ел сед или подгрев :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: седалки - подгряване!!

Мнение от Peter Angelov » 27 Юни 2008, 16:49

stambo_81dg написа:
Peter Angelov написа:Здрасти на всички пичове! Имам едно питане! Днес си базиках колата, гледах си разни неща под задната седалка! и кво да гледам под предната седалка - дясна имам някви кабели, релета и тем подобни :roll: :mhihi: ,гледам аз и незнам за кво са! :roll: Хоп при предната лява врата и там некви кабели но без релета :roll: Някой да знае какво е това? Нямам по пренцип подгрев на седалките!

Предварително благодаря

то по принцип си има захранване пуснато нищо че нямаш ел сед или подгрев :idea:

Опаа, така ли не знаех! Е че в тоя случай кво правя, вчера говорих с едит приятел да ми търси кожен салон на M5, това значели че ако намеря салон с ел пекет и да ми грее дупето седалката че ще стане номера? :roll: При положение че нямам копчета и тем подобни
:mhihi:

Назад към E34