Има ли такова табло?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Има ли такова табло?
Здравейте,
както вече някой от вас знаят и са видяли нагледно, моята Е34 е "франкенщайн" доста сменяни неща, както и мотора с М50Б20. Имам си дребни проблемчета с таблото, като неправилно отчитане на економайзера(разходомера), неправилно отчитане на горитото в резорвара и някой път неправилно отчитане на темпетатурата на водата, но това може би е проблем от някакво замасяване, последно като за капак немога да си ресетна и Oil Service и Inspection.
Та въпроса ми е дали има разлика и дали мога да монтирам табло от Е34 с М50Б20, след като моята кола е била с М20Б20 и сега е с напълно аналогово табло.
Даже незнам дали има Е34 с М50Б20 и да е с аналоговото табло.
Ако пък някой знае как да си оправя проблемите с това табло ще черпя студена бира!
Поздрави.
Красимир Дянков
както вече някой от вас знаят и са видяли нагледно, моята Е34 е "франкенщайн" доста сменяни неща, както и мотора с М50Б20. Имам си дребни проблемчета с таблото, като неправилно отчитане на економайзера(разходомера), неправилно отчитане на горитото в резорвара и някой път неправилно отчитане на темпетатурата на водата, но това може би е проблем от някакво замасяване, последно като за капак немога да си ресетна и Oil Service и Inspection.
Та въпроса ми е дали има разлика и дали мога да монтирам табло от Е34 с М50Б20, след като моята кола е била с М20Б20 и сега е с напълно аналогово табло.
Даже незнам дали има Е34 с М50Б20 и да е с аналоговото табло.
Ако пък някой знае как да си оправя проблемите с това табло ще черпя студена бира!
Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух
Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1
Георги Пенчев
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Re: Има ли такова табло?
ozy написа:.....Даже незнам дали има Е34 с М50Б20 и да е с аналоговото табло......
Има - от най-първите М50ки от 1990 година. Моята е февруари '91 и вече е с цифрово....БТВ аз си занулих инспекшъна, но оил сървиса не успях

R6 - Was sonst?
Ами значи може и да си намеря аналогово табло все пак.
Но ако някой ми каже че ще стане и цифрово ще е супер.
Поздрави.
Красимир Дянков
Но ако някой ми каже че ще стане и цифрово ще е супер.
Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух
Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1
Георги Пенчев
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Еми "цифровото" ще стане, ама защо не видите с някой първо твоето-може и да го оправите... разглоби го и го огледай, може да е нещо лесно забележимо... все пак доста уреди ти правят мизерии. Успех!
5 мнения
• Страница 1 от 1