разход на свободна!
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320A
разход на свободна!
здравейте! напследък се случва някаква странна аномалия като изключа от скорост ми отчита 3-4 литра разход . едното ми гърне е за смяна и издава такъв звук че ме базикат да не би да не съм сипал дизел вместо бензин та се чудя дали не е от това проблемът
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: разход на свободна!
mirko0 написа:здравейте! напследък се случва някаква странна аномалия като изключа от скорост ми отчита 3-4 литра разход . едното ми гърне е за смяна и издава такъв звук че ме базикат да не би да не съм сипал дизел вместо бензин та се чудя дали не е от това проблемът
че това е нормално ве
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ловиш пътя за летището ама леко вдясно надолу към Дружба и право напред, внимавай че има светофари, ще ги видиш КРАФТ се зоват, от отдавна ги знам. Само да вметна, не правя реклама и скоро пак ще ги посетя.
- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
stambo_81dg написа:mirko0 написа:здравейте! напследък се случва някаква странна аномалия като изключа от скорост ми отчита 3-4 литра разход . едното ми гърне е за смяна и издава такъв звук че ме базикат да не би да не съм сипал дизел вместо бензин та се чудя дали не е от това проблемът
че това е нормално ве
е да ама преди не беше така
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
mirko0 написа:здравейте! напследък се случва някаква странна аномалия като изключа от скорост ми отчита 3-4 литра разход . едното ми гърне е за смяна и издава такъв звук че ме базикат да не би да не съм сипал дизел вместо бензин та се чудя дали не е от това проблемът
И при мен е така - като карам и изключа от скорост ми показва 3-4 литра ! Обаче ако съм спрял тогава разходомера отива у лютеницата

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
pantzer3 написа:mirko0 написа:здравейте! напследък се случва някаква странна аномалия като изключа от скорост ми отчита 3-4 литра разход . едното ми гърне е за смяна и издава такъв звук че ме базикат да не би да не съм сипал дизел вместо бензин та се чудя дали не е от това проблемът
И при мен е така - като карам и изключа от скорост ми показва 3-4 литра ! Обаче ако съм спрял тогава разходомера отива у лютеницата![]()
![]()
Няма ко да са притесняваш. Карай си спокойно! А гърнето , ако та дразни можеш да го смениш ! Успех
еми зависи с каква скорост се движиш ще ти показва различно
разхода на литър за час е окло 2-2.6 литра на час според зависи кои мотор става дума когато колата е на обороти ако се движиш със 100 ще ти показва 2 литра разход ако се движиш с 50 ще ти показва 4 литра разхох ако си с 200 ще ти покаже 1 литър и така това говорим когато колата е запалена и се движи по инерция
- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
благодаря за вниманието но все пак не мога да си го обясня преди 2 седмици стрелката се връщаше в крайно ляво. ще сменя гърнето да видим ама то сигурно към 200 лв ще отиде и все пак БЛАГОДАРЯ
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Ти гърнето като искаш пак си го смени, но не е там работата
Момчетата са прави-няма от какво да се притесняваш! И моята показва различно съм забелязал, но пък си работи перфектно мотора
Карай и си свиркай! 
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
mirko0 написа:благодаря за вниманието но все пак не мога да си го обясня преди 2 седмици стрелката се връщаше в крайно ляво. ще сменя гърнето да видим ама то сигурно към 200 лв ще отиде и все пак БЛАГОДАРЯ
ако ти се връща у краино ляво когатао караш по инерция на свободна значи тогава не ти е фред -трябва да показва някав разход 2-3-4 литра когато си в този режим , а нормално е да се връща на нула ако си на скорос и отнемеш газта примерно по някое надолнище се спира подаването на гориво и тогава разхода ти е нула, гърнето няма нищо общо
- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1