...проблем помогнете....
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
...проблем помогнете....
днес тръгвам от работа ,паля колата на скорост с натиснат съеденител а тя тръгна,изгасих я и пак съ6тата процедура-тръгна отново с натиснат съеденител-вкарвам 2-ра предавка и не6то из4атка отзат,веднага загасих колата и запо4нах да редувам предавките ,трудно влизаха аа на моменти из4езваха след 5-10мин.паля вкл.1 колата тръгна без горепосо4ените проблеми,след това2-ра и така се прибрах,НЕЗНАМ ВЪВ КАКЪВ ФИЛМ ВЛЯЗОХ,но доста се изпотих,та мом4ета ако може някои да помогне ,нека пи6е,4е незнам ако трагна на път това 4удо дасе повтори,може работата да зазлеее,
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
колега сигорен ли си,4е аз си помислих 4е е не6то моста отзат,или,скоростите,ако е помпата сериознолие и колко пари струва,благодаря
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
По това което описваш най-меродавно ми се струва помпата. просто не е отлепил съединителя и затова, но нека го погледне майстор все пак 
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
а къде се намира тази помпа че и аз имам подобен проблем. Има ли някакъв начин по който се разбира дали е от нея 
Дилян Пенчев написа: МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Някоя от помпите на съединителя. Едната на педала ако е протекла ще има омасляване в краката при педалите от спирачна течност. Другата долу на ск. кутия ако е протекла ще оставя локвичка под колата. Виж си и нивото на спирачната течност дали е намаляло. Моята така зимата се превърна в автоматик за 10 метра
. Както стоях на 1-ва и натиснат съединител на едно кръстовище - съединителя бавно зацепи и колата гордо потегли сама
.
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
колеги днес ходих да я видят ,маистора гледа,няма те4, нивото на те4носта е наред и се 4уди ,казами да карам така и ако вземе да се повтаря проблема 6тял да смени помпата на педала,каза 4е според него проблема ми е от там,
- Gemar
- младши ентусиаст
-
Не е задължително да има теч. Може цилиндъра на помпата да е станал на елипса и просто да не държи налягане. Но не зная в такъв случай коя помпа ще излезе виновна. Моята започна да прави така в началото преди да протече. Аз лично помпех педала 10-та пъти като усещах, че започва да не работи както трябва.
12 мнения
• Страница 1 от 1