Газ на 520-ка - ПОМОЩ!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 06 Юни 2008, 14:48

Аз си го направих това упражнение в нас на канала за няколко часа... по-добре е колата-можеш да си позволиш по-рязко натискане на педала без да има гърмежи :)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 06 Юни 2008, 22:34

prestige6969 написа:Аз съм с обикновенна газова на м50 мотор, гърмяла ми е досега и то доста пъти , но при мене се оказва че не е сложена както трябва. Въпреки че е с голяма кихалка преди дебитомера и 6 малки на всеки един от смук. колектри, пътя на маркучите за гаста и водата е много голям и затова смятам да преместя изпарителя под смук. колектри отдолу. След като стане това упражнение ще ходя на реглаж и тогава ще пиша какво е станало.
дългия път на газта прави бели...М50 е с големи всмукатели и затова детонира газта..скъсяването на пътя на газта и превеждането на токовете по мотора в кондиция гарантира безпроблемна работа на газ.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: като простаците на бензин
Мечтае да кара: BMW 7.. IL
Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе

Мнение от sote_1 » 07 Юни 2008, 20:08

Колега аз съм противник на АГУ но като видях това http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.139.153
http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.139.167 честно да ти кажа се замислям дали да не мушна едно такова на кораба
не че искам да правя някаква реклама просто това успя да ме заинтригува

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 M54B30

Мнение от sajonara » 08 Юни 2008, 13:50

Проблеми няма при обикновенната газ.Но те възникват само при определени ситуаций като например: Проблеми със свещи, бобини, кабели, датчик колянов вал,дебитомер-в частност, като цяло ако са ти изрядни тези части няма да имаш проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i 98г.
Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW

Мнение от Stennli » 09 Юни 2008, 18:11

Пичове помагайте.Взех си наскоро 520 с м50 мотор и реших да си сложа газта сам.всичко ок,ама забих дето не съм очаквал.Не мога да оправя маркучите нещо.Вързах испарителя от маркуча който излиза от дясно под колекторите и после се връща горе под прозореца на шофьора в една кутия която го разпределя на два маркуча и влизат в купето за парното.Проблема ми е че за да ми загрее испарителя трябва да си включа парното????????Бах мааму няма каде другаде да го вържа.Дайте идеи.Кам кой маркуч са вързани вашите испарители?
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита :)
ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към E34