Газ на 520-ка - ПОМОЩ!
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Аз си го направих това упражнение в нас на канала за няколко часа... по-добре е колата-можеш да си позволиш по-рязко натискане на педала без да има гърмежи 
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
дългия път на газта прави бели...М50 е с големи всмукатели и затова детонира газта..скъсяването на пътя на газта и превеждането на токовете по мотора в кондиция гарантира безпроблемна работа на газ.prestige6969 написа:Аз съм с обикновенна газова на м50 мотор, гърмяла ми е досега и то доста пъти , но при мене се оказва че не е сложена както трябва. Въпреки че е с голяма кихалка преди дебитомера и 6 малки на всеки един от смук. колектри, пътя на маркучите за гаста и водата е много голям и затова смятам да преместя изпарителя под смук. колектри отдолу. След като стане това упражнение ще ходя на реглаж и тогава ще пиша какво е станало.

- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
Колега аз съм противник на АГУ но като видях това http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.139.153
http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.139.167 честно да ти кажа се замислям дали да не мушна едно такова на кораба
не че искам да правя някаква реклама просто това успя да ме заинтригува
http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.139.167 честно да ти кажа се замислям дали да не мушна едно такова на кораба
не че искам да правя някаква реклама просто това успя да ме заинтригува
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Проблеми няма при обикновенната газ.Но те възникват само при определени ситуаций като например: Проблеми със свещи, бобини, кабели, датчик колянов вал,дебитомер-в частност, като цяло ако са ти изрядни тези части няма да имаш проблеми.
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Пичове помагайте.Взех си наскоро 520 с м50 мотор и реших да си сложа газта сам.всичко ок,ама забих дето не съм очаквал.Не мога да оправя маркучите нещо.Вързах испарителя от маркуча който излиза от дясно под колекторите и после се връща горе под прозореца на шофьора в една кутия която го разпределя на два маркуча и влизат в купето за парното.Проблема ми е че за да ми загрее испарителя трябва да си включа парното????????Бах мааму няма каде другаде да го вържа.Дайте идеи.Кам кой маркуч са вързани вашите испарители?
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2