E34 525turbo> E34 528turbo
Модератор: bum_bum
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: E34 525turbo> E34 528turbo
Хаха. Това за колибата не се бях сетил но определено има логика щото тая пластмаса едва ли ще им послужи за друго.TOM написа:Някой манго го е взел да си покрива колибата бре, или ако е имало силен вятър, е възможно да е отлетял...
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
огледаи и тюнинг магазините при вас,баи мангал може да им го е шитнал за 5 лева като е видял,че нито е желязо нито алумин
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Славяне край теб има мивка сервиз и мноооого гаражи не може никой да не е видял нищо и другото е че твоя капак е за фейслифтово е34 което още намаля кръга
мамаим да Е.А разпитай или разгледай на харабия времето е гадно може да е помогнал и вятъра да изчезне капака
той е адски лек
но не вярвам някой да го е откраднал едвали иам някой който му е дотегнало да живеее чак толкова там всеки те познава 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Абе отписал съм го вече аз. Гаранция е захвърлен някъде след като са разбрали че няма да им свърши работа. Здраве да е. Няма да се ядосвам повече.nesko написа:Славяне край теб има мивка сервиз и мноооого гаражи не може никой да не е видял нищо и другото е че твоя капак е за фейслифтово е34 което още намаля кръгамамаим да Е.А разпитай или разгледай на харабия времето е гадно може да е помогнал и вятъра да изчезне капака
той е адски лек
но не вярвам някой да го е откраднал едвали иам някой който му е дотегнало да живеее чак толкова там всеки те познава
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Това от днес. 30мм фланци понеже варела вече завива доста повече и опира в калниците. И преминах и на шпилки за по комфортно

Стругаря малко се озори докато направи тия шпилки от ладови болтове за глава
В крайна сметка се справи отлично

Стругаря малко се озори докато направи тия шпилки от ладови болтове за глава

Последна промяна slavianko на 31 Мар 2011, 18:11, променена общо 1 път
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Абе стърчат си джантите ама колата е доста твърда вече и няма да има грижи. Утре ако не забравя ще снимамtuningfena написа::shock:![]()
бая бая фланец , сложи снимки и с джантата интересно ще е

- nesko
- старши ентусиаст
-
slavianko написа:Абе стърчат си джантите ама колата е доста твърда вече и няма да има грижи. Утре ако не забравя ще снимамtuningfena написа::shock:![]()
Няма да забравиш как така ако не забравил

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Обади се и ще дойда нп. Пък утре ще снимам кво да правя ама имам малко дерт че днес не можах да обезвъздуша пустият съединител и ще видим утре как ще го мъдряnesko написа:slavianko написа:Абе стърчат си джантите ама колата е доста твърда вече и няма да има грижи. Утре ако не забравя ще снимамtuningfena написа::shock:![]()
Няма да забравиш как така ако не забравилда качиш снимки задължително че много напрежение и нямам време да мина да и се нарадвам на живо
но тиа дни ще се чуем да помогнеш малко

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Колеги днес в еуфоруята не можах да снимам колата как е с новите фланци но утре предполагам вече ще са ми спрели да ми тряперят краката и ръцете и ще цъкна няколко снимки. Днес най накрая след цяла зима на правене и олекотяване успях да я изкарам от гаража и само направих две кръгчета набързо. Предполагаемите килограми са към 1200 с кейджа а все още не съм сменил задните и страничните стъкла с вералит. След всичкото правене и рязане до днес мога да кажа че вече буквално е страшно в тая кола. В момента съм на 1 бар и от първа до четвърта тая кола не си иска гумите. Живот и здраве тия дни след като си направя застраховката и предният капак който ми чопнаха ще направя много снимки и клипове.
- nesko
- старши ентусиаст
-
slavianko написа:Колеги днес в еуфоруята не можах да снимам колата как е с новите фланци но утре предполагам вече ще са ми спрели да ми тряперят краката и ръцете и ще цъкна няколко снимки. Днес най накрая след цяла зима на правене и олекотяване успях да я изкарам от гаража и само направих две кръгчета набързо. Предполагаемите килограми са към 1200 с кейджа а все още не съм сменил задните и страничните стъкла с вералит. След всичкото правене и рязане до днес мога да кажа че вече буквално е страшно в тая кола. В момента съм на 1 бар и от първа до четвърта тая кола не си иска гумите. Живот и здраве тия дни след като си направя застраховката и предният капак който ми чопнаха ще направя много снимки и клипове.
и се обади да я видим като излезе на улицата

- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
slavianko написа:Колеги днес в еуфоруята не можах да снимам колата как е с новите фланци но утре предполагам вече ще са ми спрели да ми тряперят краката и ръцете и ще цъкна няколко снимки. Днес най накрая след цяла зима на правене и олекотяване успях да я изкарам от гаража и само направих две кръгчета набързо. Предполагаемите килограми са към 1200 с кейджа а все още не съм сменил задните и страничните стъкла с вералит. След всичкото правене и рязане до днес мога да кажа че вече буквално е страшно в тая кола. В момента съм на 1 бар и от първа до четвърта тая кола не си иска гумите. Живот и здраве тия дни след като си направя застраховката и предният капак който ми чопнаха ще направя много снимки и клипове.
Много прилично днес по ул. Петрохан те засякох .. ама нямах време да мина през гаража да и се порадвам на бегачката .
да не си сменил тела че днеска ти звънках ама ми дигна някакъв друг човек ..

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Ем отдавна не си звънял
Близо от година вече е друг. 0893601052 А старият го затривай

Днес четох старата "атмосферна" тема на slavianko, гледам тогава двамата сте правили гонка.
Сега е време за реванш