E34 525turbo> E34 528turbo
Модератор: bum_bum
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: E34 525turbo> E34 528turbo
Бате да разбирам ли че тоя от тдс са е шортнатия лост
и да си намеря такъв аз си правех преди с ЦО то и една трабичка пак става но това по ми хареса
стягай я че иде пролет и да се обаждаш като си готов за едно каране
Браво и само така

Браво и само така

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Точно така си разбрал. Търси един Е34 тдс-ов и си тиnesko написа:Бате да разбирам ли че тоя от тдс са е шортнатия лости да си намеря такъв аз си правех преди с ЦО то и една трабичка пак става но това по ми хареса
стягай я че иде пролет и да се обаждаш като си готов за едно каране
![]()
Браво и само така
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Да се похваля пък тия дни какви койловъри си спретнах. Мейд ин Славянко
Продължих резбата на фабричният шенкел и ето какво се получи

Също отдавна търсех пружини за койловъри да ми паснат на височина и на килограмите и днес вече се сдобих с едни FK съвсем случайно благодарение на колегата /Черенз/

Ето и на финала кво се получи с предните. Само тряя си боцна конитата вътре в пълнителя и съм шест отвсякъде.

Задните пък само им направих по едни втулки с резби които се нанизват на амортисьора и става по същият начин

Продължих резбата на фабричният шенкел и ето какво се получи

Също отдавна търсех пружини за койловъри да ми паснат на височина и на килограмите и днес вече се сдобих с едни FK съвсем случайно благодарение на колегата /Черенз/

Ето и на финала кво се получи с предните. Само тряя си боцна конитата вътре в пълнителя и съм шест отвсякъде.

Задните пък само им направих по едни втулки с резби които се нанизват на амортисьора и става по същият начин

Последна промяна slavianko на 24 Фев 2011, 22:25, променена общо 3 пъти
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- nesko
- старши ентусиаст
-
- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Човек, отвори един тунинг магазин с hand-made части by Slavianko !!!
Вече наистина признавам, че всичко може да се очаква от тебе - тампони, коиловери, турбо, двигател ....

Вече наистина признавам, че всичко може да се очаква от тебе - тампони, коиловери, турбо, двигател ....

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Мерси братле. Чак велик не съм ама като ми влезе в главата да направя нещо и докато не го измисля мира нямам. Жената постоянно се сърди че тя ми говори нещо пък аз си мисля моите нещаnesko написа:Славяне не спираш да мислиш и да твориш бравонаистина си велик

slavianko написа:. Жената постоянно се сърди че тя ми говори нещо пък аз си мисля моите неща![]()
Познато...

е21 345 0-402м 12.18

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
TOM написа:slavianko написа:. Жената постоянно се сърди че тя ми говори нещо пък аз си мисля моите неща![]()
Познато...Иначе браво за свършената работа!
мммм , всеобща болест е

- nesko
- старши ентусиаст
-
Просто си нямаш на идея колко неща имам да те питам но ще мина край теб тия дни
и кажи на Любо да спре да му дам букса нося я с мен от 3 месеца 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Значи да не се притеснявам че само аз съм такаTOM написа:slavianko написа:. Жената постоянно се сърди че тя ми говори нещо пък аз си мисля моите неща![]()
Познато...![]()
Знаеш ми номера даже и гаража знаеш къде е знаеш също и че никога няма да ти откажаnesko написа:Просто си нямаш на идея колко неща имам да те питам но ще мина край теб тия днии кажи на Любо да спре да му дам букса нося я с мен от 3 месеца

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Колата ще е готова ли за събора? Че ми се ще да я разгледам 

Si non confectus, non reficiat.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Ще гледам да е готова със сигурност. Но ако и тази година събора отново ще е на Калояново аз определено няма да съм там. Просто е убийственно да пътуваш почти 400км с такава кола на платформа и да минаваш прехода. Почти цял ден е нужно в едната посока и после в другата. А за разходите пък да не говоря. За тия пари ще си направя поне 3-4 дрифт и дринк дейове тук из района

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Още малко труд и творчество днес от мен.

Изчистил съм и най малкото петънце ражда и днес вече мога да се похваля че съм приключил и от утре почвам да си сглобявам колата.
Междо другото забелязах нещо интересно за тоя цинков спрей с който пръскам веднага след заварката. Освен че е електропроводим и можеш и да заваряш върху него ами и като заваряш на гърба на детайл пръснат с него той не се отлюпва както става с обикновенната боя а някак си се разтопява и се впива във заварката и се потцинкова по здраво. Изключително удобно е това защото можеш да боядисаш детайл от вътрешната страна където след заварката не можеш да бръкнеш и да боядисаш.

Изчистил съм и най малкото петънце ражда и днес вече мога да се похваля че съм приключил и от утре почвам да си сглобявам колата.
Междо другото забелязах нещо интересно за тоя цинков спрей с който пръскам веднага след заварката. Освен че е електропроводим и можеш и да заваряш върху него ами и като заваряш на гърба на детайл пръснат с него той не се отлюпва както става с обикновенната боя а някак си се разтопява и се впива във заварката и се потцинкова по здраво. Изключително удобно е това защото можеш да боядисаш детайл от вътрешната страна където след заварката не можеш да бръкнеш и да боядисаш.
Последна промяна slavianko на 24 Фев 2011, 22:21, променена общо 2 пъти
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
slavianko написа:Още малко труд и творчество днес от мен.
http://www.picbg.net/img.php?file=137946c26d09a278.jpg
http://www.picbg.net/img.php?file=8b1c4623d7c9c88e.jpg
Браво много добре е станало!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"