E34 525turbo> E34 528turbo
Модератор: bum_bum
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: E34 525turbo> E34 528turbo
slavianko написа:Ето го и парото извън колата.
http://www.picbg.net/img.php?file=a8caddf700d578ff.JPG
Нямате си и на идея колко бях учуден като го видях какъв кютюк е. Та то си е голямо почти колкото едно М42![]()
А най доволен бях когато усетих колко много тежи. Най най пък се бях изненадан когато на финала видях как предницата се вдигна леко след всичко което намахах под таблото.
Някой има ли на идея колко тежи изолацията по купето ? Имам в предвид тая вътре дето е като смола залепена по пода по тунела за кутията и под таблото. Просто ориентировъчно ако някой е махал.
около 10кг

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
kirililiev написа:около 10кг

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- kirililiev
- ентусиаст
-
slavianko написа:kirililiev написа:около 10кг![]()
Значи бая си заслужава труда
мен ме излъгаха че е 30 кила

- slavianko
- старши ентусиаст
-
А как най лесно се маха че аз го почнах със секача ама си е доста трудоемко.kirililiev написа:slavianko написа:kirililiev написа:около 10кг![]()
Значи бая си заслужава труда
мен ме излъгаха че е 30 килахич нямаше да го почвам ако знаех
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Сух лед доколкото ми е известно е най-читавият вариант,но да кажат хора дето са пробвали за да се изясни самият процес.
Иначе със секача нищо няма да направиш освен да си скъсаш нервите.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Ооо тоя вариянт със сухияд лед го знам обаче цената не ми харесва изобщо. Вчера пробвах малко със секача и верно си е играчка но друга алтернатива не знамslatanic написа:Сух лед доколкото ми е известно е най-читавият вариант,но да кажат хора дето са пробвали за да се изясни самият процес.

- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
С пистолет за горещ въздух и шпатола ?!!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Хм. И това е идея. Няма да е лощо да пробвам пък на финала да ибера най лесният вариянт. Или поне по "приятният" за менbmw 318 is написа:С пистолет за горещ въздух и шпатола ?!!
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
slavianko написа:Хм. И това е идея. Няма да е лощо да пробвам пък на финала да ибера най лесният вариянт. Или поне по "приятният" за менbmw 318 is написа:С пистолет за горещ въздух и шпатола ?!!
Всичко което до сега прави,ме кефи,ама тва да махаш и звуко изолацията,нещо не го разбирам????!!!
Интересно ми е защо толкова искаш да ти стане лека колата,то не е въпроса да е само лека,въпроса е и да балансирана.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- kirililiev
- ентусиаст
-
маха се супер елементарно,пистолет с горещ въздух,нагрява се равномерно,включително и метала отстрани и се одлепя супер лесно.със сух лед е пълна драгедия,няма смисъл 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Утре със сигурност ще пробвам с пистолета за горещ въздух.. Днес почнах със секача и чука обаче не съм фен на тоя вариянт. За да махна 20 квадратни сантиметра ми отне половин час и се отказахkirililiev написа:маха се супер елементарно,пистолет с горещ въздух,нагрява се равномерно,включително и метала отстрани и се одлепя супер лесно.със сух лед е пълна драгедия,няма смисъл

Да се похваля пък днес каква нова придобивка си взех

http://www.picbg.net/img.php?file=8378d1a545d9250d.JPG
Старият си ми беше много удобен обаче не става за екстремно каране. Като стане напрежение в колата и постоянно включвах мигачи и чистачки и просто се убедих че си трябва по изнесен и ето го и него
- kirililiev
- ентусиаст
-
slavianko написа:Утре със сигурност ще пробвам с пистолета за горещ въздух.. Днес почнах със секача и чука обаче не съм фен на тоя вариянт. За да махна 20 квадратни сантиметра ми отне половин час и се отказахkirililiev написа:маха се супер елементарно,пистолет с горещ въздух,нагрява се равномерно,включително и метала отстрани и се одлепя супер лесно.със сух лед е пълна драгедия,няма смисъл![]()
![]()
Да се похваля пък днес каква нова придобивка си взех![]()
http://www.picbg.net/img.php?file=8378d1a545d9250d.JPG
Старият си ми беше много удобен обаче не става за екстремно каране. Като стане напрежение в колата и постоянно включвах мигачи и чистачки и просто се убедих че си трябва по изнесен и ето го и него
за 20 минути махнах всичкия асфалт

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Днес понеже е голям клинч навън а аз съм свободен и не ме свърта в нас и реших да си модефицирам малко и допълнителната рейка за инжекторите на която отдавна и се каня.
http://www.picbg.net/img.php?file=4c73a0fb330bf11d.jpg
Сложих и щуцери за вход и изход на 8мм вътрешно. Малко се заиграх с оксижена и сребърният припой и се получи прерфектно. Първата я бях пригодил отдавна но за тая все не ми оставаше време. По натам пък ще махна и оригиналните бензинови пътища и ще ги направя и тях на 8мм вътрешно фи[/quote]
http://www.picbg.net/img.php?file=4c73a0fb330bf11d.jpg
Сложих и щуцери за вход и изход на 8мм вътрешно. Малко се заиграх с оксижена и сребърният припой и се получи прерфектно. Първата я бях пригодил отдавна но за тая все не ми оставаше време. По натам пък ще махна и оригиналните бензинови пътища и ще ги направя и тях на 8мм вътрешно фи[/quote]
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Бате ти си луд евала
иначе за волана и аз си взех такъв и е наистина готен а преди бях с велурено ОМП от италия нам от де и са замаза да си е_е тоя е чук вц то няма грешка
какво ще кажеш за една зимна разходка из между селата ако имаш гуменки зимни