E34 M50 В25 turbo
Модератор: bum_bum
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Всичко е ок вече от към кардани дифове и кутии. Тея дни имах един проблем с един пластмасов накрайник който се щтраква към колектора и в него е нанизан маркуча който отива към моторчето на празният ход. Там на него крачето с което се закопчава беше счупено и като дойде буста и излиза и голям филм. Та тая джаджа струва 8лв обаче ме караха да чакам две седмици в Даскалов докато ми я докарат.justboy написа:Казвай какво стана, оправи ли нещата от кутията назад?
Иначе утре имахме уговорка с едни колеги привърженици на други марки да замерим колите та живот и здраве мисля да накажа някой друг. Ако до утре не се разубедят и сме провели мероприятието ще се похваля

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- n.kostadinov
- кандидат ентусиаст
-
Re: ре
Всичко е ок вече от към кардани дифове и кутии. Тея дни имах един проблем с един пластмасов накрайник който се щтраква към колектора и в него е нанизан маркуча който отива към моторчето на празният ход. Там на него крачето с което се закопчава беше счупено и като дойде буста и излиза и голям филм. Та тая джаджа струва 8лв обаче ме караха да чакам две седмици в Даскалов докато ми я докарат.
Иначе утре имахме уговорка с едни колеги привърженици на други марки да замерим колите та живот и здраве мисля да накажа някой друг. Ако до утре не се разубедят и сме провели мероприятието ще се похваля
[/quote]
да им раздадеш бинокли особено на тия с другите марки 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
slavianko написа:Всичко е ок вече от към кардани дифове и кутии. Тея дни имах един проблем с един пластмасов накрайник който се щтраква към колектора и в него е нанизан маркуча който отива към моторчето на празният ход. Там на него крачето с което се закопчава беше счупено и като дойде буста и излиза и голям филм. Та тая джаджа струва 8лв обаче ме караха да чакам две седмици в Даскалов докато ми я докарат.justboy написа:Казвай какво стана, оправи ли нещата от кутията назад?
Иначе утре имахме уговорка с едни колеги привърженици на други марки да замерим колите та живот и здраве мисля да накажа някой друг. Ако до утре не се разубедят и сме провели мероприятието ще се похваля![]()
тая фиеста как ще ти сложи да ядеш...ако е по навреме звънни да дойда да документирам резултатите

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Хаха. Забранете му на тоя фордаджия който само привидно е фен на БМВ да пише тука. Само осквернява марката.RSxRacer написа:slavianko написа:Всичко е ок вече от към кардани дифове и кутии. Тея дни имах един проблем с един пластмасов накрайник който се щтраква към колектора и в него е нанизан маркуча който отива към моторчето на празният ход. Там на него крачето с което се закопчава беше счупено и като дойде буста и излиза и голям филм. Та тая джаджа струва 8лв обаче ме караха да чакам две седмици в Даскалов докато ми я докарат.justboy написа:Казвай какво стана, оправи ли нещата от кутията назад?
Иначе утре имахме уговорка с едни колеги привърженици на други марки да замерим колите та живот и здраве мисля да накажа някой друг. Ако до утре не се разубедят и сме провели мероприятието ще се похваля![]()
тая фиеста как ще ти сложи да ядеш...ако е по навреме звънни да дойда да документирам резултатите
Киро аз и преди като атмосверен съм ги наказвал тия същите фордаджии и дълго време им бях затворил устите ама сега е време да им ги затворя форева

А и Кире не забравяй най важното. Аз не я правя тая кола за тъпата американска дисциплина 400м а за съвсем други цели. Но пак ще им раздам шамари нп

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
slavianko написа:Хаха. Забранете му на тоя фордаджия който само привидно е фен на БМВ да пише тука. Само осквернява марката.RSxRacer написа:slavianko написа:Всичко е ок вече от към кардани дифове и кутии. Тея дни имах един проблем с един пластмасов накрайник който се щтраква към колектора и в него е нанизан маркуча който отива към моторчето на празният ход. Там на него крачето с което се закопчава беше счупено и като дойде буста и излиза и голям филм. Та тая джаджа струва 8лв обаче ме караха да чакам две седмици в Даскалов докато ми я докарат.justboy написа:Казвай какво стана, оправи ли нещата от кутията назад?
Киро аз и преди като атмосверен съм ги наказвал тия същите фордаджии и дълго време им бях затворил устите ама сега е време да им ги затворя форева
А и Кире не забравяй най важното. Аз не я правя тая кола за тъпата американска дисциплина 400м а за съвсем други цели. Но пак ще им раздам шамари нп
Като се наспиш утре звънни да пием по едно сокче да се видим

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Ето 3 клипчета от днес.
Тук срещу една атмосверна фиеста с присаден мотор от Мондео 2.0 с доста джокери и тежаща 600кг. Направихме поне 5-6 опита. Кофтито е че отсечката където можеш да даваш газ е към 200м и после трябва да се спира че ....
http://www.vbox7.com/play:fda08f0c
Тук още едно със същата фиеста ама с леко краш спиране че малко не ми стигна пистата.
За щастие без щети
http://www.vbox7.com/play:ae2cf1d2
Ето и тук един старт отвътре като само да поясня че аз съм с гуми за мъгла и изобщо не и давам газ почти половината отсечка, тръгвам от 2000 оборота и тя върти като обезумяла докато не слобжа третата където и вече почвам да му дърпам като хората. Ако отсечката си беше 400м както си му е реда щеше да е многооого зад мен гаранция.
Е не е кой знае какво постижение но все пак фиестата е 600кг и е доста силна а и аз съм все още едвааа на 0.5 бара което си направо полъхче не налягане
http://www.vbox7.com/play:bb42c0b6
Тук срещу една атмосверна фиеста с присаден мотор от Мондео 2.0 с доста джокери и тежаща 600кг. Направихме поне 5-6 опита. Кофтито е че отсечката където можеш да даваш газ е към 200м и после трябва да се спира че ....

http://www.vbox7.com/play:fda08f0c
Тук още едно със същата фиеста ама с леко краш спиране че малко не ми стигна пистата.

http://www.vbox7.com/play:ae2cf1d2
Ето и тук един старт отвътре като само да поясня че аз съм с гуми за мъгла и изобщо не и давам газ почти половината отсечка, тръгвам от 2000 оборота и тя върти като обезумяла докато не слобжа третата където и вече почвам да му дърпам като хората. Ако отсечката си беше 400м както си му е реда щеше да е многооого зад мен гаранция.
Е не е кой знае какво постижение но все пак фиестата е 600кг и е доста силна а и аз съм все още едвааа на 0.5 бара което си направо полъхче не налягане

http://www.vbox7.com/play:bb42c0b6
- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Баце то просто стана много ненадейно а и отдавна исках да ги откажа с тая фиеста че от доста време ми лазят по нервите че щяли да ме сцепят.BlacK-EviL написа:аууу изтървал съм купона днес

Последна промяна slavianko на 18 Авг 2009, 7:34, променена общо 1 път
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Абе и те боледуват щото фиестата накрая хвърли съединителяstoian3 написа:нали знаеш приказката за козата и форда че и двете не боледуват а право умират

Тези дни само живот и здраве да е ще покарам още и ще пусна пак клипчета да си споделя радоста с вас

- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Днес монтирах в багажника и една по яка външна помпа Bosch 909 с компенсационен съд 1.5л от хромникел да не се получава недостиг на гориво като се лашка колата по завоите.
Направих и снимки които обаче ще постна тук довечера, като се прибера в къщи че сега пиша от офиса