BMW събор 2019-Конкурс Външен/Вътрешен Вид! Нова Информация!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мнения: 0
Регистриран на: 20.05.2018
Пол: Жена

BMW събор 2019-Конкурс Външен/Вътрешен Вид! Нова Информация!

Мнение от iva196 » 10 Май 2019, 10:43

Всички подали заявка за участие в Конкурс "Външен/Вътрешен Вид" са допуснати до участие на квалификациите и ще получат e-mail с информация за своето участие в съботният ден (15.06.2019).


Молим всеки да прочете този мейл изцяло и ако има неясноти - да ни изпрати e-mail възможно най-скоро. Цялата информация в този е-mail е важна!
Готови ли сте за Конкурс?

И да не сте, имате един месец време да се подготвите!


Тазгодишният BMW събор отново ще предложи Конкурса за Външен/Вътрешен вид (така да се каже "конкурс за красота"). Разбира се, отново ще имаме и категория «Тунинг» . Подобно на предишните години, когато най-интересните автомобили в България се съредноваваха на едно място, и тази година ще дадем възможност на зрителите да видят едни от най-добрите екземпляри в нашата страна.

За тази година ще има много промени в условията за участие, оценяване и т.н., поради което четете внимателно целият пост, за да не си задаваме в последствие излишни въпроси.
Уважавайте (поне малко) хората, които се опитват да направят този конкурс, прочетете всичко и пуснете заявката си правилно.

Тази година Конкурсът ще се проведе в рамките на двата дни на BMW Събор! Имайте това предвид, докато взимате своето решение да участвате в Конкурса.
За да достигне някой автомобил до финал, публиката трябва да реши, че този автомобил заслужава да е на финал!

- !Тази година зрителите ще гласуват в съботният ден и ще определят финалисти (по четири автомобила във всяка категория), които остават да се борят за финал в неделният ден.
- !Жури ще оцени на база на конкурсният лист победителите.
- !Тази година зрителите ще определят победителите в категория «Тунинг».
- !В категория "Тунинг", в рамките на неделният ден ще се гласува само от страна на публиката т.е. оценка на журито няма да има!
- !Информация за автомобилите, които са заявени за участие ще можете да виждате в тази тема. Тук ще публикуваме снимки на всички автомобили, заявили участие. Това НЕ означава, че тези автомобили са се класирали за финал! <-


..: Кои автомобили могат да участват?:..

Ето и групите, за които приемаме участници, както и квотата за всяка от тях (минимум/максимум*):

1. Ретро (Е12/E21/E23/E24/Е28) - 4/6
2. Е30 - 4/10
3. Е32/Е34 - 4/6
4. Е36 - 4/10
5. Е39 - 4/10
6. Е38 - 4/6
7. Е46 - 4/10
8. Е90/E91/E92/E93 - 4/10
9. Е60/Е61 - 4/10
10. E65/E66 - 4/6
11. E81/E82/E87/E88 - 4/6
12. X (E84, E83, Е53, Е70, E71) - 4/8
13. M - 4/10
14. Tунинг - 10/15
15. F-Series - 4/6

*Допълнителен подбор на автомобили може да се осъществява в съботния ден на събора до 09:00 най - късно!
*максималните квоти за участие във всяка една категория подлежат на корекция по усмотрение на организаторите!


..:Участие в Конкурса за Външен/Вътрешен Вид - УСЛОВИЯ:..


За да участвате в конкурсите, моля обърнете внимание на условията за това. Спазването им е абсолютно задължително!:


-> Съставяне на заявката по e-mail задължително според шаблона, поместен по-долу в темата! Заявки не по шаблона ще се отхвърлят автоматично!

-> ДЕТАЙЛНИ снимки на автомобила, минимален размер поне 8MP (обърнете внимание на резолюцията на камерата/фотоапарата, когато правите снимките). Снимките трябва да са на фокус и направени в светлата част на деня, на открито (няма да приемаме снимки от подземни паркинги, гаражи и прочие), за максимална детайлност на автомобила. Снимки не на фокус и/или с по-ниска резолюция няма да бъдат приемани.

-> Автомобилът трябва да е измит и напълно подсушен. Снимки на мръсен и/или мокър автомобил няма да бъдат приемани за участие.

-> Снимките трябва да са актуални т.е. в рамките на последният един месец. Стари снимки на автомобила няма да бъдат приемани.

-> Снимките трябва да са напълно натурални т.е. необработени през PhotoShop или други софтуери за корекция на изображения. Снимки с дори минимална обработка няма да бъдат приемани.

-> Минималният брой на снимките е 6 - по една снимка от всяка страна на автомобила, поне една интериорна и една на двигателния отсег. За да сте сигурни, че вашият автомобил е преценен напълно коректно препоръчваме направата на максимален брой снимки, но не повече от 10.

-> Всички възможни данни за автомобила следва да бъдат представени, особено когато налице са допълнителни корекции спрямо заводските. VIN номерът е задължителен (с цел правилната преценка на автомобила според неговите заводски данни и текущо състояние). Ако на снимките сте решили да прикриете "регистрационният номер" на автомобила, то в информацията за автомобила в самият мейл за регистрация е задължително да напишете регистрационният номер на автомобила. При наличие на допълнително поставени елементи/екстри следва да бъдат описани и с доказателство за наличието им, например снимка.

!!!Извън категория ТУНИНГ, автомобилите могат да притежават неоригинални елементи, стига това да не са "тунинг" елементи т.е. стъклопластови брони (с отляти/вградени лайсни и прочие) се смятат за "тунинг" елементи, докато ABS реплики (с отделни лайсни, мрежи и т.н.) се приемат за неоригинални елементи. Автомобили с ТУНИНГ елементи или ТУНИНГ като цяло могат да участват само в категория ТУНИНГ!!!

МНОГО ВАЖНО: Автомобили със "садени двигатели", при които конкретният ДВГ НЕ СЕ слага стандартно за модела автоматично ГУБЯТ право да участват в категория извън ТУНИНГ!


Ако няма достатъчен брой автомобили за провеждане на съответната категория, тя автоматично отпада от финала в неделя. Същото се отнася и до случаите, когато за финала в неделният ден са се класирали само четири автомобила, но на място са пристигнали само два (или дори един) от трите автомобила!

-> GSM номер за връзка и e-mail (който се проверява ежедневно) са абсолютно задължителни.

-> Крайният срок за изпращане на заявки е 09 юни (неделя) включително !


Всички одобрени участници ще получат мейл с допълнителна информация относно участието им в квалифинациите на конкурса до 11 юни. Участниците в конкурса ще имат възможност за приоритетно допускане до входа на пистата с цел бързото им нареждане на съответните позиции, както и ще се изисква задължително ранно пристигане между 08:00 и 08:45.И тази година условията за участие ще се изисква да се спазват строго т.е. няма да приемаме никакви изключения. Ако първоначалната заявка не отговаря на изискванията ще имате право на една корекция. При проблем и с втората заявка, регистрацията ще бъде отхвърлена.
Всички одобрени за квалификацията в съботният ден автомобили ще бъдат преглеждани при пристигане в събота сутрин за съвпадение между снимките и информацията от подадената заявка и реалното състояние на автомобила. При видими разлики между заявка и реално състояние автомобилът автоматично губи правото си на участие в квалификациите.
Условията ни за участие не са натоварващи, така че няма да правим изключения. Най-малкото, уважавайте всички тези участници, които са спазили условията и са пуснали заявката си както трябва.


..:Как да подам заявка за участие?:..

Е-MAIL за регистрация: konkursi@bmwpower-bg.net
Срок за регистрация: до 9-ти юни (неделя), включително. Спазвайте срока, заявки след този срок няма да бъдат приемани!


ШАБЛОН ЗА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ :


<-------------------------------НАЧАЛО--------------------------------------------------->


Модел:
VIN:
Регистрационен номер:


..:Допълнителни корекции спрямо заводските (ако има такива):..

- Екстериор

................
................
................

- Интериор

................
................
................

За връзка, име:
Email:
Телефон:

(Прикачени снимки в необходимият формат, според условията по-горе, към самият е-mail или към външен сървър, архивирани или не)

<--------------------------------КРАЙ----------------------------------------->


..:Как се определят участниците?:..


- Подборът на автомобилите за участие в квалификациите на самият събор (в съботният ден) ще бъде определен от журито в отделните категории, на база на предоставените снимки и заявки за участие. Това, обаче не е всичко!

- Желание в "последния момент" за смяна на елементи по колата и подобни няма да се смятат за уважителни, както и недовършени подобрения и корекции в рамките на уговорените дати. Приемаме заявки за участие само и единствено на завършени (готови) автомобили

!!! ВАЖНО - Финалистите, избрани от публиката на 15-юни е необходимо да присъстват за избора на журито за победители на 16-ти юни! Ако нямате възможност да присъствате и на двата дни, пускането на заявка за участие е безсмислено.

За всякакви други въпроси, извън описаните в тази тема условия за участие и прочие, можете да пишете тук в темата На въпроси, които отговорът е вече написан по-горе няма да отговаряме отново!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна iva196 на 10 Юни 2019, 18:00, променена общо 3 пъти

Потребител
Аватар
Мнения: 0
Регистриран на: 20.05.2018
Пол: Жена

.

Мнение от iva196 » 10 Май 2019, 10:48

ВАЖНО !!!! Към всички кандидати за Конкурс Вътрешен/Външен вид и Тунинг: Всички заявки са прегледани и качени във форума. Избраните участници ще получат допълнителен e-mail с повече информация


В този пост ще пуснем информация за всички автомобили, в реда на записване.Тук ще виждате само и единствено снимките на автомобилите, които са подали заявка за участие (Това, че към момента има автомобили със снимки тук не значи автоматично,че тези автомобили са допуснати до финал).Финалистите ще бъдат обявени след 11.06.2019
В краят на първия ден от BMW събор 2019, резултатите от гласуването на публиката в Конкурс Външен/ Вътрешен вид са следните:BMW E30:
PB 0003 CK -34 т.
CT 8938 HH -16 т.
BP 8202 BP -10 т.
B 1772 BM -5 т.
A 9588 HM -5 т.


BMW E36:
PB 9386 PK - 29 т.
CA 2728 PA - 5 т.
A 6600 BK - 4 т.
CA 7155 CB - 8 т.
BT 3222 KP - 3 т.
CB 6205 BP - 8 т.
EH 6646 BH - 5 т.


BMW E46:
PB 4774 MA - 10 т.
TX 0778 AT - 9 т.
CA 9914 MC - 8 т.
P 6300 KA - 8 т.
P 8054 BX - 6 т.
PB 4918 KP - 4 т.BMW E39:
B 4114 BB - 26 т.
P 2626 BT -20 т.
P 7680 BP - 10 т.
B 2177 CA - 3 т.
PB 1255 TC - 3 т.
CT 3344 BB - 2 т.
CB 0977 KM - 2 т.
B 0545 BA - 1 т.
B 2177 CA - 1 т.


BMW E60
:
CB 1248 HB - 43 т.
CB 2422 KX -19 т.
CB 2387 HB - 6 т.
CB 8270 AC - 4 т.
CT 3909 BP -3 т.
CT 8698 BP -2 т.


BMW E90:
OB 7700 BM - 10 т.
CB 5544 AM - 8 т.
CB 0472 HB - 7 т.
P 3330 KK - 5 т.
CT 3355 - 1 т.

BMW X-series:
OB 5193 BM - 33 т.
PB 9600 KC - 19 т.
CH 0088 AT - 8 т.
CA 5550 BH - 4 т.
PB 4991 PC - 2 т.
CA 6000 TK - 1 т.

BMW F-series:
A 8789 MC - 7 т.
CB 6513 MC - 4 т.
CB 1133 HH - 3 т.
188 M 397 - 3 т.
B 2022 BP - 2 т.
CT 9920 PB - 1 т.
CT 4316 BX - 1 т.

BMW M-series:
CB 0848 KA - 14 т.
CB 6727 KB - 7 т.
B 6699 CA - 7 т.
CB 2128 HA - 3 т.
CT 0023 PK - 2 т.
CT 2656 PK - 2 т.
CB 3842 HA - 1 т....:Ретро:...

Модел: BMW E3 3.0S

Изображение
Изображение
Изображение


...:E30:...

Модел: BMW E30 320i Cabrio
Джанти от Е30 М3 16цола

Изображение
Изображение
Изображение

Модел: E30, 318ICabrio
Джанти BBS

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


Модел: BMW E30 318is
- OZ King Alpina wheels
- Bilstein B12 Pro Kit
- BMW Sport Seats in black nappa leather

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


Модел: BMW E30 кабриолет
Спортно окачване,
Лети джанти
Брилянтна бала перла
Черен гюрук
Лети джанти
Червена кожа
Рекаро салон

Изображение
Изображение
Изображение...:E36:...

BMW E36 320 96.г.
Окачване Вайтек,спирачна система от Е46 330I,кожен ел. салон от М3 фейс,оригинални днанти от М3 Style 24 motor sport ,волан от М3,изпускателна генерация от М3,оригинални жълти халогени.Монтиран допълнително темповете.Цялостен ОИГИНАЛЕН М пакет. Карбонови детайли по интерьорен. Черен таван .

Изображение
Изображение
ИзображениеБМВ Е36 Купе 318иc
Колата е със сменен мотор 2.8 бензин. Узаконен двигател с редовни документи. М3 предна броня, М3 задна броня, М3 прагове, М3 огледала, широки лайсни, GT2 крило, BBS джанти 17х10j, D2 sport окачване, предни спирачки от 330 Е46 с надупчени и нарязани дискове, задни спирачки от 328 Е36 с надупчени и нарязани дискове, М3 волан с мулти функция, кожени рекаро седалки с надуване и подгрев, голям борд, оригинално CD43, телефон, темпомат, парктроник, дву-зонов климатроник, черен таван.

Изображение
Изображение
Изображение
ИзображениеBMW E36 320i
Цялостен оригинален Мпакет, оригинални BMW напречни греди, GT2 задно крило, GT предни сплитери.
Кожен рекаро салон, голям борд, CD43 с дигитален CD-чейнджър, HIFI-озвучителна система, М3 табло, М светеща топка скорости, черен таван, вътрешни Mclubsport прагове, колани с Мконци, М волан Е36 с мултифункция, круизконтрол.
Intake filter K&N, цялостна изпускателна система М3 с хедърсите, ремап на компютъра, предни напълно рециклирани спирачни апарати от Е46 330 с метални маркучи нови дискове и накладки ATE, задни напълно рециклирани апарати от Е46 328 с метални маркучи нови дискове и накладки ATE, окачване Bilstein B12 , тампони макферсон с изместен център М3, планки за усилване на бомбетата, М3 джанти style 24 polished 7,5J на 8,5J.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


BMW 318is M44B19 E36 coupe
Антикрило ZENDER
Баджове МОТОРСПОРТ
М огледала ОРИГИНАЛНИ
Кора под чистачките
Фарове с лупи БОШ
Джанти Style 24 7,5 на 8,5
Парктроник ОЕМ БМВ от кабрио!
Керамика и цялостно пастиране!
Интериор:
Ел.стъкла
Рекаро Салон кожен с подгрев и надуване!
Шити кори фейсови (за съжаление от десен волан не можах да намеря от ляв нищо читаво)
М3 вътрешни прагове
Къпхолдер
Интериорни дръжки хром пакет
КОЖЕНА Ръкохватка на ръчната спирачка
Плафони в краката
Радио сд43
Автопилот със задвижване от волана!
Голям борд
Задна кора с троен стоп и щора
М топка оригинална
Ел.стъкла задни от е46
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


Bmw e36 coupe 2.0 m52b20>м52б28
- ОЕМ М пакет (предна броня,задна броня,ел.огледала,странични лайсни и прагове
- Gt крило
- OEM джанти Style 24 Polished
- спортно окачване D2 Coilovers Street Series
- генерация от М3 3.2 ево
- разплетени изпусквателни колектори облечени в титаниева термолента.
- напълно ревизирани спирачки (Предни апарати от е46 330 с надупчени дискове Brembo XTRA LINE)
- Напълно ревизиран диференциал голямо прасе 3.15
- дебели полуоски и кардан от 328i
- Сменен мотор м52б20 единичен ванос с м52б28 единичен ванос на реални 130 000 км със сервизна история.
- ревизирана скоростна кутия от 328i с нов съединител SACHS + нова помпа
- Предна и задна стабилизираща щанга от м3 3.2 ево
- Х brace
- задна стабилизираща разпънка
- ОЕМ бяла оптика (предни мигачи,странични мигачи и задни стопове)
- K&N панелен филтър
- camber arm
- ОЕМ планки за подсилване на бомбетата
- Напълно ревизирани преден и заден мост
(Всички елементи почистени с пясъкоструй и пребоядисани,сменени тампони,главини,биалетки,всичко на ръчната спирачка)
- рециклирана кормилна рейка със сменени накрайници и маншони
- нови оем емблеми,подкалници,кора на предното стъкло и уплатнения на дръжките.

Интериор :

- кожено рекаро с подгрев и надуване
- М топка ZHP
- M километраж
- М вътрешни прагове
- претапициран мулти волан М-tech3
- ОЕМ задни ел.стъкла
- Business cd43 с yatour
- конзола с допълнителни копчета HI-FI и AUX
- голям борд компютър с лостче за управление
- претапицирани кори на вратите с бегове
- претапицирана задна кора с алкантара
- претапициран таван и колонки с алкантара
- претапициран подлакътник с къп холдер
- черни сенници,дръжки и плафони (задни фейсови)
- плафони отпред в краката
- ОЕМ гумени стелки
- педали ОМР
- кора с ластици в багажника

Изображение
Изображение
Изображение...:E38:...

Модел:ВМW E38 740Il
Оригинални джанти style 301 20"

Изображение
Изображение


Модел:BMW E38 750Il
Оригинални джанти style 176 19"

Изображение
Изображение
Изображение


...:E46:...


Модел: BMW E46 320D 2004г.
Джанти Japan Racing- JR30
Странични М огледала с ел. прибиране нагоре
Диодни стопове
ClubSport сплитери
М Двойни Бъбреци
Мултимедия с камера за предно и задно виждане и TV
ОЕМ М волан с управление и темпомат
ОЕМ М скоростен лост с 6 скорости
ОЕМ черен таван
ОЕМ М почиващ педал
Рекаро салон /Individual/ Електрически с Памет на 2-те седалки, подгрев и надуване
Задна електрическа щора
Мултимедия с камера за предно и задно виждане и TV
Средно огледало със затъмняване и аларма
Сензор за дъжд и светлина
Автоматични светлини
Интериорни лайсни с лъскав карбон (Carbon Fiber)
Поставка за чаши с монетник (CupHolder)
Рингове на таблото
Декоритвна мрежичка за вещи от страната на пасажерската седалка
М педали
Вътрешно LED Осветление

Изображение
Изображение
Изображение
Модел: e46 coupe
Колата е пребоядисана в цвят "Yas Marina Blue", предна и задна броня m3 дизайн, спортно регулираемо окачване, concave джанти, диодни стопове, фарове с bi-xenon, двойни бъбреци (решетки).
Претапициран волан с ///М конци, черен алкантара таван, ///М топка за скоростния лост, навигация Android.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


Модел: BMW E46 325i
Автомобилът е с обръщан волан от 2 години.
Джанти JR Wheels - 8.5 предни, 9.5 задни, ЕТ35, 18 инча с гуми 225/40/18 и 255/35/18 задни
- GT сплитери

Изображение
Изображение
Изображение


BMW Е46 320d compact M-PACK
Изцяло м-визия оригинално
Джанти style 176 19"9j/10j с гуми 225 35 19 и 235 35 19
М волан, бяла кожа седалки, радио бизнес сд с изход аукс и блутут

Изображение
Изображение
Изображение


Модел: BMW E 46 330i INDIVIDUAL
Предсна броня М;Задна броня М с парктроник;Ел. огледала М;Прагове М;Шибидах;
4 Ел. стъкла;Джанти стил 103;Черни бъбреци;Газов инжекцион Prince
Заводски волан с равно дъно и темпомат;Ел. седалки рекаро със заводски кожен салон и подгрев ;Кожено заводско табло;
Поставка за чаши с монетник;Интериорни лайсни;Почиващ М педал;Навигация;Автопилот;
Сензор за дъжд и светлина;Рингове на таблото;Декоративни мрежички на задната седалка за поставяне на вещи;
Дву-зонов климатроник;Озвучение Harman Kardon .


Изображение
Изображение
Изображение
...:E90/91/92/93:...

Модел: BMW е92 335i
М пакет

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


Модел: BMW E92 335i
- М пакет
- Джанти BMW Perfomance style 313
- Спирачни дискове ATE Power
- Допълнителен perfomance лип-спойлер
- Шайнинг предоставен с любов от PPT Design
- Спортен М волан с пера
- Perfomance лост за смяна на предавки
- JB4 + MHD BEF
- Downpipes
- VRSF 5" FMIC
- MMP-e Inlets
- VRSF Chargepipe + TiAL BOV

Изображение
Изображение
Изображение


Модел: BMW Е92 335d 2007;
Ретрофит за автоматично превключване на къси и дълги светлини;
Лип спойлер на багажника;
Джанти - Cades Tora GunMetal 18";
Преден сплитер - M Tech Style;
Изпускателна система - не е заводска;
Ретрофит на CIC навигационна система;
Интериорни лайстни - не са заводски;
Автомобилът е с ремап и при замерване от предния собственик имам следните детайли:
365 конски сили и 720 нютон-метра.

Изображение
Изображение...:Е39:...

BMW е39 525 TDS
Пълен М пакет + оригинални ел. хроматични М огледала с прибиране, автоматичен хидравличен багажник от е38, изцяло преминаване към фейслифт, стъклопакет, спортно окачване Eibach, 19" джанти оригинални Style 176.

Изображение

Изображение

ИзображениеBMW E39, 530 D
М оптичен пакет
-оригинални ел.М огледала с прибиране
-изцяло преобразена към фейслифт
-лети джанти JR11-9,5/11j
-кожен салон RECARO
-мулти М-волан
-навигация android
-черен таван
-М-почиващ педал

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


BMW E39 530d
М вътрешни прагове и М брони;
Хела фейс фарове и стопове;
Цялостно боядисване на колата;
М5 спойлер;
19inch BBS LM реплики - 8.5j и 9.5j
Комплект LED интериор;
Comfort седалки, сменени с Recaro Sport седалки.


Изображение
Изображение


Модел: E39 535i Individual
- Пълен М пакет (всичко включващо екстериор и интериор) + огледала
- Пълен фейслифт
- Преден парктроник
- М5 генерация с крайни гърнета Eisenmann (купето е преправено с акумулатор в средата като на М5)
- Стъклопакет
Интериор:
- Пълен комплект щори (задна ел. + врати)
- Шита кожена централна конзола
- DSP Top HiFi музика
- 16:9 МК4 навигация
- Е46 М3 SMG волан с пера
- М5 километраж
- Garage Door Opener
Окачване:
- Окачване Eibach Pro Kit

Изображение
Изображение
Изображение


Модел: E39 530D
- Екстериор
Двигател M57D30 с турбо GT2260V
6 степенна скоростна кутия
Спирачки, кардан, диференциал, полуоски от M57D30
Генерация неръждавейка с крайно гърне Magnaflow
Предни спортни пружини AP
Джанти 19" BBS LM (реплика)
Двойни бъбреци черен гланц
Стъклопакет

- Интериор
Щори на задните врати
Хидравличен багажник
Преден и заден парктроник
Стъклен шибидах
Лайстни Birke Anthrazit
Навигация MK4 с DSP и Bluetooth
черен таван
Задна седалка с детски столчета
Ел. волан
Ел. комфортно рекаро от Е38 с памет подгрев, надуване и масаж
Светещи вътрешни дръжки от е38


Изображение
Изображение
ИзображениеБМВ 525 д 2001 г.
Пълен ел.пакет
Вътрешен М пакет
Рекаро черна кожа
Навигация
ДСП музика
Екстериор:
М пакет
17 ки джанти стайл 66 оригиналните за модела

Изображение
Изображение
Изображение


...:E60/E61:...

Модел:E60 530 d
Пълен оригинален М пакет, шадоу лайн, черни бъбреци, е61 м5 стил 166 оригинални джанти, Фейслифт динамик фарове и стопове, оригинален лип на багажника, Генерация на 76 мм с крайни гърне, окачване KW variant 1, Оригинално тонирани стъкла, Прибиращи и затъмняващи огледала, спирачи от 535 d, М5.

Изображение
Изображение
ИзображениеМодел: e60 535d, Stage 2
Колата е пребоядисана в цвят "Син Мат", М5 пакет , Диодни стопове , М джанти.
Претапициран волан М волан , скоростния джойстик от Ф10 , Комфорт салон.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


БМВ Е60 525i 218кс.

М5 предна броня,М5 задна броня,М5 раздути калници,М5 огледала,М  19" джанти,М5 хриле 
Бъбреци пиано лай двойна решетка  
Генерация четири ауспуха
Hamman спойлер 
Спортни пружини  Hamman HR
Фейсови фарове
Фейсови стопове 

Интериор
М5 Волан (Карбон детайли)
М5 километраж
М5 стелки 
М скоростен лост
М вътрешни прагове
Алкантара (таван,колонки,сенници)
Рекаро спортни седалки 
Сиви интериорни лайсни 

Изображение
Изображение
ИзображениеБмв Е60 535д
Сменена горивна карта ,
Изпускателна генерация с даунп + спортно гурне + акрапович накрайници ,
Спирачки , от М5 , алпина аеродинамичен пакет алпина интериор и екстериор , нбт ево , индивидуал колони и усилвател х к от ф16, интериорни лайсни алуминий , черен таван индивидуал , шедол лайн, софт клоуз и кейлес го , комфортен салон с подгрев надуване.
Койовъри билщайн В16, Бъбреци от м5

Изображение
Изображение


Бмв Е61 530d
Хед ъп дисплей,Ел багажник,андройд нави,М5седалки с подгрев,М5волан с пера,спорт скоростен лост,предни апарати и дискове от 535,музика от Авител Аудисон,кулер 600/300/100,права генерация,19"джанти стил 162,предна алуминиева разпънка,стейдж 3 на скоростите,чип на 300 коня и 650нм

Изображение
Изображение
Изображение...:X:...

BMW X5 E53 3.0d
OEM предна и задна броня от Е53 4.6is.

Изображение
Изображение
Изображение


BMW X5 4.8is

Изображение
Изображение
Изображение


BMW X5 E53 4.4i
-4(5) врати
-ксенонови фарове
-лети джанти
-металик
-шибидах
-кожен салон
-навигация

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


BMW X6
BMW Performance Package - предна и задна броня, прагове, лайсни и лип спойлер на задния капак, 21" джанти 2х2 спорт пакет, спирачки (апарати и дискове от BMW X6M), накрайници на ауспусите Akrapovic, карбонов дифузюр на задната броня Akrapovic, карбонови вежди на фаровете, интейк въздуховоди за подобрен захват на въздушния поток за въздушния филтър K&N - GAR Motorsport

Изображение
Изображение
Изображение


Модел: X5 E53
Оптичен пакет AC Schnitzer
ANDROID MULTIMEDIA PLAYER
2 TV монитора

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


БМВ Х5 3.0Д 184
IS добавки на броните

Изображение
Изображение
Изображение


BMW X6 E71 3.5D
Джанти Breyton GTR 21
Дифузер и спойлери M-performance
Лед стопове

Изображение
Изображение
Изображение


...:F Series:...

Модел: BMW F10 535d
заден карбонов,дифузьор,накрайници AKRAPOVICH,волан от алкантар,карбонов скоростен лост.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Модел:BMW F30 335i
Преден лип
Странични прагове
Заден спойлер
М4 бъбреци
Заден дофузьор

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
...:M series:...


Модел:BMW M3 Competition
Оригинален GTS карбонов капак.
Vorsteiner карбонов преден лип.
M Performance карбонови прагове.
GTX карбонов дифузьор.
EVO карбонов багажник.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


Модел:BMW M2 F87
Екстериор:Пълен M Performance Carbon Package, M Performance Suspension!
Интериор: таван алкантара, Harman Kardon!
Допълнителни модификаций:Изпускателна система Akrapovic with downpipe.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


Модел: E86 Z4M Coupe
OEM BMW style 163 CSL джанти
Streamline CarbonFiber CSL Airbox


Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


BMW M4 F82
M performance
Downpipes

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна iva196 на 15 Юни 2019, 21:35, променена общо 70 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 3658
Регистриран на: 28.03.2007
Местоположение: Хасково
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: Конкурс BMW събор 2019

Мнение от Nukem » 10 Май 2019, 11:03

Правилно ли разбрах зрителите ще определят колите и след това журито ще ги оценява? Да не стане като миналата година кочини без една кора с китайски брони и липове, скъсани уплътнения и седлаки от е46 и журито да ги оценява после :shock: и грамотичка да им дадете и една в китаи на бай Китаец да пратите.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Online
Аватар
Мнения: 3221
Регистриран на: 25.02.2008
Местоположение: Somewhere In Space
Пол: Мъж
Кара: E38 728i, E39 523i drove E36 325tds
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Re: Конкурс BMW събор 2019

Мнение от stony1 » 10 Май 2019, 12:53

Аз и миналата година питах и сега пак ровя въпроса за едни простички правила и методика за оценяване, та поне читави и истиски екземпляри да стигнат до финала, но керванът си върви, а кучетата си лаят и така с години.
Тази година се очаква да бъде направено някакво пресяване на кандидатите по категории до определени квоти, но как ще стане това изобщо не е ясно. На практика пред публиката ще бъдат представени определн брой автомобили от дадения модел и тя (публиката) ще си каже тежката дума.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

Мародератор
Аватар
Мнения: 11394
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: Конкурс BMW събор 2019

Мнение от Mollov » 10 Май 2019, 16:56

Nukem написа:Правилно ли разбрах зрителите ще определят колите и след това журито ще ги оценява? Да не стане като миналата година кочини без една кора с китайски брони и липове, скъсани уплътнения и седлаки от е46 и журито да ги оценява после :shock: и грамотичка да им дадете и една в китаи на бай Китаец да пратите.


На входа ще има face control... журито ще седи на входа и ще преглежда колите, които са били записани предварително, както и ще гледа за коли на хора, които са разбрали, че ще има Конкурс, но по една или друга причина не са успяли да се регистрират предварително. Няма как да допуснем "кочини" със скъсани уплатнения и т.н. Все си мислех, че за толкова години Конкурси тия предположения не би трябвало да се правят. Явно греша.


@stony1 - с този подход, както и предишни пъти, няма да стане. Миналата година нямаше Конкурс. Не знам за какви правила и методика говориш, ама честно. Много мрънкат, малко правят нещо по въпроса. Ако искаше, щеше да подходиш по различен начин, щеше да получиш и друг отговор. Ако беше чел темата, от край до край.... ма явно не е задължително, всичко трябва да е ясно в 1 изречение.


Освен това... който е прочел цялата тема, с цялото инфо, няма да пише откровенни глупости. Това е и една от причините всяка година да са все по-малко хората, които им се занимава. Много мрънкане, малко помагане (дори и със смислени коментари). Всяка година, след събора, учтиво каним всички "знаещи" да помогнат. Разбира се, навитите са много, но когато дойде времето за действие - всички окапват.... що ли е някси, типично по български....


Малко цитати, за тези, които не им се чете всичко, но смятат, че всичко им е ясно:

"..:Как се определят участниците?:..


- Подборът на автомобилите за участие в квалификациите на самият събор (в съботният ден) ще бъде определен от журито в отделните категории, на база на предоставените снимки и заявки за участие. Това, обаче не е всичко!"

"За тази година ще има много промени в условията за участие, оценяване и т.н., поради което четете внимателно целият пост, за да не си задаваме в последствие излишни въпроси.
Уважавайте (поне малко) хората, които се опитват да направят този конкурс, прочетете всичко и пуснете заявката си правилно."

"!Жури ще оцени на база на конкурсният лист победителите."

"Допълнителен подбор на автомобили може да се осъществява в съботния ден на събора до 09:00 най - късно!"

"Всички одобрени за квалификацията в съботният ден автомобили ще бъдат преглеждани при пристигане в събота сутрин за съвпадение между снимките и информацията от подадената заявка и реалното състояние на автомобила. При видими разлики между заявка и реално състояние автомобилът автоматично губи правото си на участие в квалификациите."


Ае... четене му е майката.... явно е трудно.

Мародератор
Аватар
Мнения: 11394
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: Конкурс BMW събор 2019

Мнение от Mollov » 10 Май 2019, 19:26

И за да стане по-ясно - конкурсният лист ще бъде публикуван много скоро. Ще е много сериозно базиран на този, който е използван през 2017 година.

Потребител
Аватар
Мнения: 5
Регистриран на: 3.01.2018
Пол: Мъж

Re: Конкурс BMW събор 2019

Мнение от Калоян Темов » 11 Май 2019, 8:03

[
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Мародератор
Аватар
Мнения: 11394
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: Конкурс BMW събор 2019

Мнение от Mollov » 11 Май 2019, 10:08

Калояне... дай да пишем по темата, може ли... не виждам смислената причина да пускаш провокативни постове. Големи хора сме, детските щуротии... не тук.

Потребител
Аватар
Мнения: 3
Регистриран на: 16.05.2010
Пол: Мъж
Кара: E46 330 ci
Мечтае да кара: F10 M5

Re: Конкурс BMW събор 2019

Мнение от bmwniac » 11 Май 2019, 11:36

Здравейте колеги,може ли да попитам защо липсва категория Е31 в която Бих искал да участвам!?

Мародератор
Аватар
Мнения: 11394
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: Конкурс BMW събор 2019

Мнение от Mollov » 11 Май 2019, 17:18

Проблемът е, че трябва да се съберат определен брой автомобили, за да я има категорията. Досега никога не сме успявали да съберем поне четири броя Е31, които да направят категория. Поради това и изобщо не се и надяваме и не сме го обявили :)

Потребител
Аватар
Мнения: 2
Регистриран на: 23.01.2013
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: Е46

Re: Конкурс BMW събор 2019

Мнение от Rostislav BMW » 11 Май 2019, 17:25

bmwniac написа:Здравейте колеги,може ли да попитам защо липсва категория Е31 в която Бих искал да участвам!?

Причината е, че за съответната категория няма да се съберат необходимият минимален брой от 4 автомобила, трябва да бъде дисквалифицирана и Вашият труд ще остане недооценен.

Потребител
Аватар
Мнения: 2
Регистриран на: 23.01.2013
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: Е46

Re: Конкурс BMW събор 2019

Мнение от Rostislav BMW » 12 Май 2019, 13:26

Във вторият пост на темата ще пуснем и нформация за всички автомобили, в реда на записване.Тук ще виждате само и единствено снимките на автомобилите, които са подали заявка за участие (Това, че към момента има автомобили със снимки тук не значи автоматично,че тези автомобили са допуснати до финал).Финалистите ще бъдат обявени след 11.06.2019.

Потребител
Аватар
Мнения: 1
Регистриран на: 23.05.2019
Пол: Мъж

Re: BMW събор 2019 - Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Мнение от ISinsiders » 23 Май 2019, 15:40

Предполагам едни джанти които не са на БМВ, а са примерно Vossen или BBS, колата може да си участва във Външен/Вътрешен Вид а НЕ във Тунинг и примерно ако колата има някой не ОЕМ елементи като сплитери, огледала стопове и тн, може да си участва във Външен/Вътрешен Вид понеже няма такива стъклоласнови брони и тн :D

Мародератор
Аватар
Мнения: 11394
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: BMW събор 2019 - Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Мнение от Mollov » 25 Май 2019, 0:38

Разбира се, стига да е запазила своят по-"оригинален" вид.... и не е за Тунинг :)

Скоро ще публикуваме и Конкурсният лист.... но той така или иначе ще е много близък до използваният през изминалите години, та който го е виждал вече (знае го) едва ли ще е много изненадан :)

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 6153
Регистриран на: 14.06.2010
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: BMW събор 2019 - Конкурс Външен/Вътрешен Вид!

Мнение от Gqbriel » 03 Юни 2019, 22:15

ISinsiders написа:Предполагам едни джанти които не са на БМВ, а са примерно Vossen или BBS, колата може да си участва във Външен/Вътрешен Вид а НЕ във Тунинг и примерно ако колата има някой не ОЕМ елементи като сплитери, огледала стопове и тн, може да си участва във Външен/Вътрешен Вид понеже няма такива стъклоласнови брони и тн :D

Vossen в БГ :) стига...99% са по-фалшиви от емблемите за 3лв..
Май на много хора не им е ясно,какво е тунинг....ББС са ОЕМ производител...как не се разбра за толкова много години :dunno:

@Mollov - успех с всичко!
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Следваща

Назад към Извън Темата

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook