BMW E46 330D 2002г
Модератор: bum_bum
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: BMW E46 330D 2002г
Да, викате то почти не остана, ама изброихте неща за още $$$.. Иначе джантата е MVR Magnum , заедно с некви нарязни дискове, спортно окачване и т.н. ще е убиец..

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Браво много красива е станала колата.
Според мен може да се огледаш за някакви чисто черни джанти, като ще е черна да е.... 

- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
HackeD написа:Браво много красива е станала колата.Според мен може да се огледаш за някакви чисто черни джанти, като ще е черна да е....
Това за черното не ми харесва по принцип, но ми е минавало през акъла да го направя. Споделял съм с приятели и те ми казваха същото, че няма да отива, а аз все им казвам: - "Ако е, да е"!

За джантите - мисля, че черни джанти отиват повече на колата. Направих си труда да маркирам сегашните и да ги мацна в черно:

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Аз по принцип много харесвам черни джанти особенно на черна кола но всичко под 18(даже за мен 19) се губи и неизглежда добре
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Ето на един приятел Е46-цата джантите са 19". На мен лично ми седи много яко.

- sshtskv
- младши ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:Забрави и окачване, че така много щъркел и язък за труда
Съгласен съм, но колата е ежедневка и с риск да го кажа, може би за десети път, минава хиляди километри месечно. И така не се издържа... Амортисьорите са ми чисто нови на #bilstein. Едни пружини ше ми дойдат перфектно но, пак да напомня за предишното изречение. Това са хубави неща, но все пак да не забравяме, че живеем в разорана държава.
Dpy написа:Съгласен съм за казаните преди мен нещаСамо да не забравиш и за накрайниците на гърнето, че оригиналните виснали надолу, тънки тръбички са супер грозни.
Обмисля се!

Това ми е последния проект. Ако е черна, да е черна. Затъмняване на никелираната лайсна на стъклата с черен мат. Затъмняване на страничните мигачи. Затъмняване на стопове и фарове с фолио, като интензивността ще е толкова, колкото е възможно при максимална пропускливост на светлина. Съгласен съм на 10-15% загуба.
Снимките са правени на #photoshop и са ориентировъчни.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Не ги прави дюс черни, ще се изгубят... Макс със светлото фолио ги направи опушени само 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Sasho Tsukev написа:HackeD написа:Браво много красива е станала колата.Според мен може да се огледаш за някакви чисто черни джанти, като ще е черна да е....
Това за черното не ми харесва по принцип, но ми е минавало през акъла да го направя. Споделял съм с приятели и те ми казваха същото, че няма да отива, а аз все им казвам: - "Ако е, да е"!
ето един успешен експеримент с джанти като твоите,и те са черна кола и седяха много добре.умишлено сърцевината е оставена малко по светла за да не се затворят от черното
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Според мен така цялата ще стане много невзрачна, особено и джантите ако направиш черни. Ако искаш да се криеш от закона да, ама ако искаш все пак да прави впечетление моят съвет е да оставиш рамката около стъклата така както си е никелирана и да сложиш джанти с черна сърцевина и полиран борд. Според мен ще е доста по ефектно, като се има и предвид колко пари си хвърлил по нея, нека да се забелязва. Щото джантите ако ги направиш черни всички знаем кво ше се получи, не личи какви са, затова според мен поне борда задължително трябва да е светъл за да показва контура на джантата и да се вижда че са големи.
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
Nikito_nn написа:Според мен така цялата ще стане много невзрачна, особено и джантите ако направиш черни. Ако искаш да се криеш от закона да, ама ако искаш все пак да прави впечетление моят съвет е да оставиш рамката около стъклата така както си е никелирана и да сложиш джанти с черна сърцевина и полиран борд. Според мен ще е доста по ефектно, като се има и предвид колко пари си хвърлил по нея, нека да се забелязва. Щото джантите ако ги направиш черни всички знаем кво ше се получи, не личи какви са, затова според мен поне борда задължително трябва да е светъл за да показва контура на джантата и да се вижда че са големи.
Това с джантите ме заинтригува, съгласен съм!
Нещо такова трябва да се получи:
http://www.youtube.com/watch?v=G-lviPX5gTw&feature=related

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Sasho Tsukev написа:Nikito_nn написа:Според мен така цялата ще стане много невзрачна, особено и джантите ако направиш черни. Ако искаш да се криеш от закона да, ама ако искаш все пак да прави впечетление моят съвет е да оставиш рамката около стъклата така както си е никелирана и да сложиш джанти с черна сърцевина и полиран борд. Според мен ще е доста по ефектно, като се има и предвид колко пари си хвърлил по нея, нека да се забелязва. Щото джантите ако ги направиш черни всички знаем кво ше се получи, не личи какви са, затова според мен поне борда задължително трябва да е светъл за да показва контура на джантата и да се вижда че са големи.
Това с джантите ме заинтригува, съгласен съм!
Нещо такова трябва да се получи:
http://www.youtube.com/watch?v=G-lviPX5gTw&feature=related
точно

По този начин хем е в тон с колата, хем се вижда колко е голяма и брутална

- BaDDocToR
- Потребител
-
- Кара: 15' BMW X4 3.0d
Напълно съм съгласен с колегата !!!
Нещо подобно на тези : http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2&t=289050 но 18" ...

Нещо подобно на тези : http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2&t=289050 но 18" ...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв