Stance Style
Модератор: bum_bum
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Re: Stance Style
E30-Kz написа:Само жълтата оптика не му харесвам на тоя бенц... все пак е въпрос на вкус
Едно време имаше и кристална, но както каза вкуса на собственика определя какво ще е

- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
E30-Kz написа:Само жълтата оптика не му харесвам на тоя бенц... все пак е въпрос на вкус
Едно време имаше и кристална, но както каза вкуса на собственика определя какво ще е

Projektzwo написа:пускайте снимките директно тук, че има хора като мен без профил във facebook...

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
KriK4eTo написа:E30-Kz написа:Само жълтата оптика не му харесвам на тоя бенц... все пак е въпрос на вкус
да, обаче беше само отпред и това ме дразнеше, но напоследък се замислям за е-класовите стопчета и бяла оптика...
KriK4eTo написа:Projektzwo написа:пускайте снимките директно тук, че има хора като мен без профил във facebook...
сериозно, не знам какво се случва там, а единственото място от където е възможно да за взети снимките е една тема за 124-ки в stance|works... лошо няма де...

@niagolov - много добре се е получило, ако можеш пусни повечко снимки

- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-36 купе
- Мечтае да кара: E-46 купе
Projektzwo написа:KriK4eTo написа:E30-Kz написа:Само жълтата оптика не му харесвам на тоя бенц... все пак е въпрос на вкус
да, обаче беше само отпред и това ме дразнеше, но напоследък се замислям за е-класовите стопчета и бяла оптика...KriK4eTo написа:Projektzwo написа:пускайте снимките директно тук, че има хора като мен без профил във facebook...
сериозно, не знам какво се случва там, а единственото място от където е възможно да за взети снимките е една тема за 124-ки в stance|works... лошо няма де...
@niagolov - много добре се е получило, ако можеш пусни повечко снимки![]()
Вече не съм с тези джанти

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Projektzwo
-
-
niagolov написа:Вече не съм с тези джантиСега съм с един Борбет 9,5инча,но ефекта не е като с 10инча:
ако толкова много те гони носталгията можеш да сложиш фланчета... иначе и аз махнах всичките 17-ки, сега си подготвям едни 18-ки, но не са толкова "агресивни"...

- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
Projektzwo написа:махнах всичките 17-ки, сега си подготвям едни 18-ки, но не са толкова "агресивни"...
Те 17-те много меко и мирно си лягаха с липа по веждата бре. Сега веждата между липа и гумата ли ще застава?

Аз снощи се вдъхнових, от което рязах и заварявах по задните амортисьори и спечелих около 4-5см надолу, но сега проблема е в удрянето на липа в веждата както и че единия амортисиор го пробих докато заварявах. Въпроса сега е да минавам към купешки койлове, въздух или да продължавам да си експериментирам с каквото има под ръка. Тук при мен пътищата са пълен ужас, колкото и банално да звучи е факт. Бих казал че в БГ са доста по-равни и само дупките пребиват основно колата.
- Projektzwo
-
-
KriK4eTo написа:Projektzwo написа:махнах всичките 17-ки, сега си подготвям едни 18-ки, но не са толкова "агресивни"...
Те 17-те много меко и мирно си лягаха с липа по веждата бре. Сега веждата между липа и гумата ли ще застава?![]()
Аз снощи се вдъхнових, от което рязах и заварявах по задните амортисьори и спечелих около 4-5см надолу, но сега проблема е в удрянето на липа в веждата както и че единия амортисиор го пробих докато заварявах. Въпроса сега е да минавам към купешки койлове, въздух или да продължавам да си експериментирам с каквото има под ръка. Тук при мен пътищата са пълен ужас, колкото и банално да звучи е факт. Бих казал че в БГ са доста по-равни и само дупките пребиват основно колата.
въздух направо -> http://www.stanceworks.com/2012/07/how- ... fter-pack/
директно чертежи, схеми... ти си

- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
Благодаря за предложението, видял съм им аз чертежите. Сякаш по скоро бях тръгнал към това http://www.ebay.co.uk/itm/380445992984? ... 610wt_1166 .
Ще го обмисля, но все нещо ме дърпа към класическото правило амортисьор-пружина и друс-друс
Ще го обмисля, но все нещо ме дърпа към класическото правило амортисьор-пружина и друс-друс

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Projektzwo
-
-
KriK4eTo написа:По пътя към успеха....
пусни още снимчици деее...
и още ли не си разучил къде си организират срещи Stance|Works UK

- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Да покажа мойта нениска с некрасивите джанти ръжда

с гуми предни 195/55/15 и задни 205/50/15 пак ми стана като Жипка. През уикенда ще си поиграя малко с окчаването пак да слезне още малко

с гуми предни 195/55/15 и задни 205/50/15 пак ми стана като Жипка. През уикенда ще си поиграя малко с окчаването пак да слезне още малко

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Приключих с мунинга по тая
Принципно може още бая да се свали,ама няма минаване през спящ полицай

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782