Продавам прахосмукачка робот iRobot Roomba i7 (i7156)

За всички обяви, които не са свързани с BMW или нямат автомобилна насоченост. Всяка обява е валидна за срок от 30 дни, след което се изтрива.

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар
Мнения: 13
Регистриран на: 8.06.2008
Пол: Мъж
Кара: BMW E36 318IA

Продавам прахосмукачка робот iRobot Roomba i7 (i7156)

Мнение от IRCFans » 15 Ное 2023, 20:29

За предстоящите празници, направете чудесен подарък за вашата половинка - прахосмукачка робот

iRobot Roomba i7 (i7156) е прахосмукачка робот с висока производителност, предлагаща автоматизирано почистване на дома ви. Ето някои от нейните основни характеристики:

iRobot Roomba i7 (i7156) е един от най-съвременните модели на iRobot, известна марка за роботизирани прахосмукачки. Тя е оборудвана с интелигентни технологии и усъвършенствани функции, които я правят ефективен помощник в почистването на вашия дом. Можете да я програмирате да почиства в определено време или дори да я управлявате от разстояние чрез смартфон приложението на iRobot.

Характеристики:

1. iAdapt 3.0 навигационна система: Роботът използва напреднала технология за картографиране и навигация, която му позволява да избягва препятствия и да изчислява оптимални маршрути за почистване.

2. Imprint Smart Mapping: Roomba i7 може да запомни карта на вашия дом и да предлага персонализирани настройки за почистване за различните помещения.

3. Почистване в зони: Можете да определите конкретни зони за почистване или зони за избягване, за да се справите с проблемни области или да ограничите достъпа до някои помещения.

4. AeroForce 3-степенна система за почистване: Роботът използва силно притискане, преминаващо през три степени на филтриране, за да събира прах и мръсотия от всякакви повърхности.

5. Самоипразсващ се контейнер за мръсотия: iRobot Roomba i7 може автоматично да изпразни контейнера си за мръсотия във вградената база след завършване на почистването.

6. Wi-Fi свързаност: Свържете робота си с приложението iRobot HOME чрез Wi-Fi, за да го контролирате и програмирате удобно от разстояние.

Цена: 910лв.
Гаранция: 2 години
Възможност за покупка на изплащане
Локация: гр. Павликени
Телефон: 0883605624

Изображение
Изображение

Назад към Продава / Купува / Заменя

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook