Car Detailing Bulgaria-Специални оферти за членове на Клуба!
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- Mollov
- Мародератор
- Кара: some d20s
Car Detailing Bulgaria-Специални оферти за членове на Клуба!
Car Detailing Bulgaria е официален представител и вносител за България на марката The Rag Company - една от най-известните компании за продажба на висок клас микрофибърни кърпи за автомобила и бита. За повече информация относно MF кърпите на The Rag Company можете да посетите нашият интернет магазин, раздел "The Rag Company.
Членовете на BMW Club Bulgaria могат да се възползват от 15% отстъпка от цената на микрофибърните кърпи (след представяне на валидна членска карта).
Car Detailing Bulgaria е официален представител и вносител за България на керамичните покрития Opti-Coat Pro и Opti-Coat Pro PLUS. За повече информация относно Opti-Coat Pro, свържете се с нас на ЛС или на 0893 517464!
Също така Car Detailing Bulgaria предлага продуктите на Optimum Polymer Technologies (OPT), The Rag Company и Opti-Coat Pro - три от водещите производители на car care (поддръжка на интериора и екстериора на автомобила) продукти. Тези три фирми са с богата гама от продукти, които ще ви помогнат в желанието ви да постигнете най-добрата визия на вашият автомобил. Някои от препаратите са специализирани и предлагат уникални по рода си възможности за защита на лаковото покритие на автомобила ви.
Car Detailing Bulgaria предлага на вашето внимание пълната гама продукти на OPT, The Rag Company и Opti-Coat Pro . Приемаме запитвания, консултации или коментари на ЛС, имейл car.detailing.bulgaria@gmail.com или GSM# 0893517464
Можете да посетите и нашият интернет магазин @ www.CarDetailing.bg (в интернет магазина пускаме различни промоции и отстъпки, които не са достъпни тук във форума!)
Продуктите ни могат да бъдат закупени и на място при нашите партньори:
град София - магазин AutoCity, ул. Гео Милев No.6
град Плевен - магазин Race Botique, бул. Русе No. 45
!Специално за членовете (I-во и II-ро ниво) на BMW Club Bulgaria, предлагаме следните промо оферти за детайлинг услуги! (важи само след представяне на валидна членска карта!)
--->Специално за притежателите на членска карта "BMW Club Bulgaria" предлагаме следните преференции:
• 15% отстъпка от нашия онлайн магазин (Отстъпката е валидна само след представяне на валидна членска карта) за всички ненамалени препарати, микрофибърни кърпи и аксесоари, които ще намерите в нашия онлайн магазин.
• Екстериорен детайлинг пакет с висок клас керамично покритие Opti-Coat Pro+ на промо цена 1700лв (стандартна цена 2000лв) - 7г гаранционен срок
• Екстериорен детайлинг пакет с висок клас керамично покритие Opti-Coat Pro на промо цена 1500лв (стандартна цена 1800лв) - 5г гаранционен срок
• Екстериорен детайлинг пакет с висок клас керамично покритие Optimum Paint Guard на промо цена 1200лв (стандартна цена 1400лв) - 3г гаранционен срок
• Екстериорен детайлинг пакет с керамично покритие Optimum Gloss-Coat на промо цена 550лв (стандартна цена 700лв)
Екстериорните детайлинг пакети включват детайлно измиване на автомобила, многостъпкова корекция на лаковото покритие за премахване на несъвършенствата по него и полагане на съответното керамично защитно покритие.
• Интериорен детайлинг пакет Opti-Guard Leather на промо цена 500лв (стандартна цена 600 лв)
Пакетът включва детайлно почистване на интериора и полагане на защитно покритие за кожената тапицерия на първи и втори ред седалки. Възможна е обработка и на кожените елементи по кори, кожени табла, както и на трети ред седалки след допълнителка уговорка и доплащане.
• Детайлинг пакет Opti-Glass Pro на промо цена 120лв (стандартна цена 150лв)
Пакетът включва почистване в дълбочина и полиране на челното стъкло на автомобила и полагане на защитно покритие Opti-Glass Pro.
Специалните детайлинг пакети са достъпни в следните градове (след предварителна уговорка):
• София
• Перник
• Плевен
• Пловдив
• Стара Загора
• Бургас
• Варна
-->ВСИЧКИ членове на форум BMW Club Bulgaria могат да ползват 5% отстъпка от продуктите на Optimum Polymer Technologies и The Rag Company в нашият интернет магазин - след регистрация в интернет магазина се свържете с нас (ЛС) за да ви добавим в специалната категория за отстъпки!<---
- Mollov
- Мародератор
Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол
Добавям малко снимки и едно интересно видео, което показва какво можете да постигнете сами при по-стар автомобил, базиран на акрилна боя. Този тип боя няма лаково покритие и отнемането на горния слой "мъртва" и "изпечена" боя води до едни доста приятни резултати:
Използваните препарати са Optimum Poli-Seal (на ръка, с апликатор) и CarPro Reaload (за запечатване на резултата и добавяне на блясък).
Малко след третирането заваля дъжд...
Ето и един клип от малко тестове за отблъскване на водата:
Използваните препарати са Optimum Poli-Seal (на ръка, с апликатор) и CarPro Reaload (за запечатване на резултата и добавяне на блясък).
Малко след третирането заваля дъжд...
Ето и един клип от малко тестове за отблъскване на водата:
- BoqnZubarev
- Левскарче
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Искам да изкажа благодарност на колегата Mollov и да споделя впечатление от предлаганите от него продукти.
Лично аз си взех от пастата за полиране на стъкла CarPro CeriGlass. Ефекта от пастата е много добър, като на мен ми тряваше при отстраняването на деруга, получена от рамото на чистачка. При по-леки драскотини, както в моя случай само с ръчна обработка пастата се справи перфектно и премахна драскотина и придаде много добър вид на цялото стъкло.
А и колегата е много точен, можете да пазарувате без притеснения от него
Лично аз си взех от пастата за полиране на стъкла CarPro CeriGlass. Ефекта от пастата е много добър, като на мен ми тряваше при отстраняването на деруга, получена от рамото на чистачка. При по-леки драскотини, както в моя случай само с ръчна обработка пастата се справи перфектно и премахна драскотина и придаде много добър вид на цялото стъкло.
А и колегата е много точен, можете да пазарувате без притеснения от него
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Благодарност на колегата Mollov. Страхотни продукти. Взех един за кожа и един за поддръжка на пластмасовите елементи и смело мога да твърдя, че ефекта е страхотен. Действително като качество е доста над това, което се предлага на пазара и си струва да се опита.
- Mollov
- Мародератор
Перманентните покрития представляват много твърди лакоподобни покрития, а какво точно се случва с течността, която се нанася върху боята на автомобила, можете да видите в този клип:
Нанесено върху лака на колата ви (или върху боята, при акрилните бои), това "стъкло" пази боята от надраскване, както и от доста други химични и физически наранявания.
Нанесено върху лака на колата ви (или върху боята, при акрилните бои), това "стъкло" пази боята от надраскване, както и от доста други химични и физически наранявания.
- Mollov
- Мародератор
Съвсем скоро ще можем да предложим и CarPro CQuartz FL - запечатващ препарат за тапицерия и кожа:
Покритието дава до 1 година защита от всякакви течности и замърсявания.
Покритието дава до 1 година защита от всякакви течности и замърсявания.
- bimer
- кандидат ентусиаст
- Кара: e36 320i
Взех си от него продукт за предотвратяване на изпотяване по стъклата,понеже ми писна в дъждовни дни да чакам да ми се обдухат стъклата.Работата ми е такава че карам всякакво ядене и вътре става все едно съм добарал някоя много страстна женица,и постоянно бършех с парцала.Преди няколко дни направих това което Моллов ми каза,как се процедира с продукта.И днес чак не ми се вярваше че не се запотяваха стъклата в този дъжд.
Мерси Моллов имам да черпя.
п.с. Тези който практикуват автомобилно пръцане със знайни и незнайни девойки,да не си го взимат.
п.с. Тези който практикуват автомобилно пръцане със знайни и незнайни девойки,да не си го взимат.
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Колега, някъде шоуруум или човек който има техниката да пастира, нанася и мие, за да мога да видя кой препарат работи най добре за моята боя и джанти ?
- Mollov
- Мародератор
Нямам "сервиз" или нещо такова (все още, но е в процес за скорошна реализация), но в зависимост от колата и боята можем да обсъдим нещата (на живо, разбира се) кое и как ще работи най-добре за твоите желания и нужди... според това в какво с-яние е боята, какво искаш да постигнеш и т.н. Пиши ми ЛС когато искаш да приказваме и ще се уточним
- Mollov
- Мародератор
Малка демонстрация на възможностите на Optimum Power Clean:
ПРЕДИ
СЛЕД
С него можете да почиствате тапицерия, тавани, джанти, двигател, кожа, винил, табло и т.н.
ПРЕДИ
СЛЕД
С него можете да почиствате тапицерия, тавани, джанти, двигател, кожа, винил, табло и т.н.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
bimer написа:Взех си от него продукт за предотвратяване на изпотяване по стъклата,понеже ми писна в дъждовни дни да чакам да ми се обдухат стъклата.Работата ми е такава че карам всякакво ядене и вътре става все едно съм добарал някоя много страстна женица,и постоянно бършех с парцала.Преди няколко дни направих това което Моллов ми каза,как се процедира с продукта.И днес чак не ми се вярваше че не се запотяваха стъклата в този дъжд.
и аз съм доволен от продукта , макар и да го нанесох не както трябва заради левите ми ръце , резултата е повече от доволен
- Mollov
- Мародератор
При следващото нанасяне ще се постараеш повече и ще се получи Ако искаш прегледай още 1-2 пъти видео демото...
- barabqga
- кандидат ентусиаст
Mollov написа:При следващото нанасяне ще се постараеш повече и ще се получи Ако искаш прегледай още 1-2 пъти видео демото...
да да определено следващото ще е както трябва
- Mollov
- Мародератор
Доста неприятна акрилна боя, но все пак има възможност да се постигне много добър резултат:
Боята почистена с Optimum Poli-Seal, нанесен сийлънт CarPro Reload за защита и блясък на боя и джанти, CarPro PERL върху лайсните и гумите...
Боята почистена с Optimum Poli-Seal, нанесен сийлънт CarPro Reload за защита и блясък на боя и джанти, CarPro PERL върху лайсните и гумите...
- nightdriver
- ентусиаст
- Кара: 530da turing
Много съм доволен от - Optimum No Rinse (ONR) !
Вчера за сефте си измих колата с този продукт и което констатирах е , че няма пяни , разпъване на маркучи и разхищение на вода ! Супер практичен и ефикасен продукт !
Вчера за сефте си измих колата с този продукт и което констатирах е , че няма пяни , разпъване на маркучи и разхищение на вода ! Супер практичен и ефикасен продукт !
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги