MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
Re: АВТОСЕРВИЗ, СПЕЦИАЛНО ЗА МАРКАТА BMW-0893565812
maryjoana написа:Май си намерих майстор за моята количка. Ники, исках само да попитам за Е61 дали ще можем да видим и какво и как ще се прави, че имам доста проблемчета
Разбира се,че може.

Когато решите звъннете и ще уговорим час.
И аз бях при тях тази седмица за смяна на задни дискове и накладки и втулки на носачите отпред. Останах доволен от работата им и отношението им към клиента. Препоръчвам ги!
airdo написа:И аз бях при тях тази седмица за смяна на задни дискове и накладки и втулки на носачите отпред. Останах доволен от работата им и отношението им към клиента. Препоръчвам ги!

- Rezashki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46/330xd
Изключително коректен сервиз, Никола се съобрази с времето, което ми беше удобно, приключи много стегнато и бързо с диагностиката на автомобила и беше конкретен при всеки един въпрос.
Който е решил да ползва услугите на този сервиз няма да сбърка, ще получи коректност и персонално внимание и при това на изключително добре съобразена цена!
Който е решил да ползва услугите на този сервиз няма да сбърка, ще получи коректност и персонално внимание и при това на изключително добре съобразена цена!
Rezashki написа:Изключително коректен сервиз, Никола се съобрази с времето, което ми беше удобно, приключи много стегнато и бързо с диагностиката на автомобила и беше конкретен при всеки един въпрос.

- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Горещи препоръки за Ники и от мен. Посещавайки сервиза му, получих:
1. Правилна диагноза на всичките проблеми, които имах по колата - това е най-важната отправна точка, защото също както и в медицината, ако се постави грешна диагноза, по-нататъшното "лечение" също би неправилно и неефективно и не би довело до желания резултат
2. Отстраняване на установените повреди в разумен и адекватен срок
3. Коректно и уважително персонално отношение към клиента и към автомобила му. Работи се внимателно и щадящо. Обяснява се всичко. Провежда се консултация с клиента, преди да се предприемат конкретни действия по ремонтирането на дадена част. Обсъждат се различните налични варианти и подходи за действие.
4. Перфектна чистота и обстановка в сервиза
5. Изгодни и конкурентни цени.
6. Бонуси, за които не съм плащал нито стотинка, сред които - безплатна първоначална диагностика, обновяване на софтуера, активиране на някои екстри по колата и много други.
За себе си вече знам едно - ставам абонат на този сервиз, макар че се надявам да се виждаме по-рядко и 330-ката да се разваля възможно най-малко, защото много си я харесвам
Но пък знам че случи ли се нещо, ще бъде поверена в сигурни ръце.
Дано повече специалисти в областта да работят като Ники - със сърце.
За решените проблеми по колата ми, можете да прочетете в тази тема - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=381672
1. Правилна диагноза на всичките проблеми, които имах по колата - това е най-важната отправна точка, защото също както и в медицината, ако се постави грешна диагноза, по-нататъшното "лечение" също би неправилно и неефективно и не би довело до желания резултат
3. Коректно и уважително персонално отношение към клиента и към автомобила му. Работи се внимателно и щадящо. Обяснява се всичко. Провежда се консултация с клиента, преди да се предприемат конкретни действия по ремонтирането на дадена част. Обсъждат се различните налични варианти и подходи за действие.
6. Бонуси, за които не съм плащал нито стотинка, сред които - безплатна първоначална диагностика, обновяване на софтуера, активиране на някои екстри по колата и много други.
За себе си вече знам едно - ставам абонат на този сервиз, макар че се надявам да се виждаме по-рядко и 330-ката да се разваля възможно най-малко, защото много си я харесвам

За решените проблеми по колата ми, можете да прочетете в тази тема - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=381672
surfboard написа:Горещи препоръки за Ники и от мен. Посещавайки сервиза му, получих:
За себе си вече знам едно - ставам абонат на този сервиз, макар че се надявам да се виждаме по-рядко и 330-ката да се разваля възможно най-малко, защото много си я харесвамНо пък знам че случи ли се нещо, ще бъде поверена в сигурни ръце.
Благодаря!

- kokok0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 333xi Touring
Ники, честит имен ден !
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО КЪСМЕТ!
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО КЪСМЕТ!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Жив и здрав и ти
Малко със закъснение но и аз да споделя отзиви - без да влизам в подробности - Ники е човек с много познания и отношение , което вече почти никъде го няма , най-вече при монтьорите . Големия обем работа с която се наема, не пречи да си спазва сроковете,уговорките и да държи клиента постоянно в течение как върви ремонта на БМВтат ни
Ще ми се да не ходя вече при него по повод ремонти, но предвид пословичната "здравина" на 46цата ставам абонат

Малко със закъснение но и аз да споделя отзиви - без да влизам в подробности - Ники е човек с много познания и отношение , което вече почти никъде го няма , най-вече при монтьорите . Големия обем работа с която се наема, не пречи да си спазва сроковете,уговорките и да държи клиента постоянно в течение как върви ремонта на БМВтат ни

Ще ми се да не ходя вече при него по повод ремонти, но предвид пословичната "здравина" на 46цата ставам абонат

acho.rs написа:Жив и здрав и ти![]()
Малко със закъснение но и аз да споделя отзиви - без да влизам в подробности - Ники е човек с много познания и отношение , което вече почти никъде го няма , най-вече при монтьорите . Големия обем работа с която се наема, не пречи да си спазва сроковете,уговорките и да държи клиента постоянно в течение как върви ремонта на БМВтат ни![]()

- Ваян
- Потребител
-
- Кара: f25 2,8i 16"
Аз вече също съм му абонат, най-добрия майстор който съм имал някога,горещо го препоръчвам много е точен, коректен и добър
.

- matt_r6
- Потребител
-
- Кара: 330i E46
Искам да попитам поставяте ли angel eyes в сервиза,че съм решил да намина за преглед и да знам дали ще може и това да се свърши? Е46 фейслифт е колата
Ваян написа:Аз вече също съм му абонат, най-добрия майстор който съм имал някога,горещо го препоръчвам много е точен, коректен и добър.

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги