MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
Re: АВТОСЕРВИЗ, СПЕЦИАЛНО ЗА МАРКАТА BMW- 0893-565 812
Здрасти Никола,
Другата седмица, ако не си зает, искам да дойда за профилактичен преглед и смяна на консумативи.
Става въпрос за Е60 530д 2005.
Поздрави,
Другата седмица, ако не си зает, искам да дойда за профилактичен преглед и смяна на консумативи.
Поздрави,
roswell написа:Здрасти Никола,
Поздрави,

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Днеска си смених спирачната течност при Ники и останах доволен.Както винаги на седалката ми беше сложен плик с логото на BMW,много съм доволен от всичко което съм правил при него,горещо препоръчвам.
Ники,благодаря ти за всичко приятелю.

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Maximilian-E46 написа:Днеска си смених спирачната течност при Ники и останах доволен.Както винаги на седалката ми беше сложен плик с логото на BMW,много съм доволен от всичко което съм правил при него,горещо препоръчвам.![]()
Ники,благодаря ти за всичко приятелю.

- cheguevarata
- Потребител
-
- Кара: BMW E90
Малко за Ники и от мен:
Преди 2 години имах проблем с Е46-цата ми. Ходих в няколко сервиза, пускаха диагностики, сменяха маркучи, масла, филтри, дебитомер, пак диагностики и пак нищо ( чак ми казаха "нищо и няма на колата", а тя вървеше като 50 коня, разход 30/100!!!
).
Звъннах на Ники, каза ела при мен и ще ти оправя колата. Така и стана, а проблема бе открит за около 2 минути
и оправен за.... 0 лв!!!!
Скоро смених на Е90. Разбира се първо при него и колата "замърка"
.
Единственото място, на което си оставям колата без притеснение и с 100% доверие.
Евала Ники, така се печелят клиенти и приятели
Преди 2 години имах проблем с Е46-цата ми. Ходих в няколко сервиза, пускаха диагностики, сменяха маркучи, масла, филтри, дебитомер, пак диагностики и пак нищо ( чак ми казаха "нищо и няма на колата", а тя вървеше като 50 коня, разход 30/100!!!

Звъннах на Ники, каза ела при мен и ще ти оправя колата. Така и стана, а проблема бе открит за около 2 минути

Скоро смених на Е90. Разбира се първо при него и колата "замърка"

Единственото място, на което си оставям колата без притеснение и с 100% доверие.

cheguevarata написа:Малко за Ники и от мен:
Преди 2 години имах проблем с Е46-цата ми. Ходих в няколко сервиза, пускаха диагностики, сменяха маркучи, масла, филтри, дебитомер, пак диагностики и пак нищо ( чак ми казаха "нищо и няма на колата", а тя вървеше като 50 коня, разход 30/100!!!).
Звъннах на Ники, каза ела при мен и ще ти оправя колата. Така и стана, а проблема бе открит за около 2 минутии оправен за.... 0 лв!!!!
Скоро смених на Е90. Разбира се първо при него и колата "замърка".

- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
Миналата седмица ми се наложи да посетя сервиза. Никола както винаги беше много бърз, много точен, а цените няма нужда да ги коментирам. Излишно е да споменавам, че седалката беше покрита с найлон, на сутринта като отидох да си взема колата дори ми я беше изчистил от снега, а на следващия ден ми се обади да пита дали всичко е наред и дали съм доволен 
Един ден като сменям колата пак ще си купя BMW, ако не за друго, то поне за да не се налага да търся друг сервиз

Един ден като сменям колата пак ще си купя BMW, ако не за друго, то поне за да не се налага да търся друг сервиз

- kokok0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 333xi Touring
За един ден, мега много работа, на страхотна цена и супер качество! 333-ката спи на пътя и не мога да й се нарадвам, а колко съм щастлив, ле леееееее....
Мерси Ники, ти си велик
Мерси Ники, ти си велик

TRR написа:Миналата седмица ми се наложи да посетя сервиза. Никола както винаги беше много бърз, много точен, а цените няма нужда да ги коментирам. Излишно е да споменавам, че седалката беше покрита с найлон, на сутринта като отидох да си взема колата дори ми я беше изчистил от снега, а на следващия ден ми се обади да пита дали всичко е наред и дали съм доволен
kokok0 написа:За един ден, мега много работа, на страхотна цена и супер качество! 333-ката спи на пътя и не мога да й се нарадвам, а колко съм щастлив, ле леееееее....
Мерси Ники, ти си велик
Благодаря за добрите думи.Пожелавам ви много безаварийни километри

- TerminalReality
- Потребител
-
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Детайли за колата: 03' e39 525d Exclusive Edition / Titangrau Metallic
Много коректен, предупреди ме за евентуалните рискове, които крие смяната на трансмисионното масло при автоматик на е39, както и ми върнаха 1та хартисала и неразпечатвана тубичка масло. Работят много бързо и професионално, а това с найлончето на седалката ме изненадата, действително:) Препоръчвам !
TerminalReality написа:Много коректен, предупреди ме за евентуалните рискове, които крие смяната на трансмисионното масло при автоматик на е39, както и ми върнаха 1та хартисала и неразпечатвана тубичка масло. Работят много бързо и професионално, а това с найлончето на седалката ме изненадата, действително:) Препоръчвам !

- milenvg
- Потребител
-
- Кара: Audi A3
- Мечтае да кара: Lexus
+1 и от мен! Препоръчвам Ники 

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги