MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
Re: АВТОСЕРВИЗ, СПЕЦИАЛНО ЗА МАРКАТА BMW- 0893-565 812
weedminer написа:Както винаги, преди 4 дни, Ники беше на линия и свърши супер работа за минимално време

Ееееебре, Кольо,
Така се завъртяха нещата, че не съм те виждал от сумати време. Но гледам само похвали тук. Браво. Браво! Човек със сърце. Гледам постовете и си викам - Ей, има и хора по тоя свят.... Ти си от тях, Кольо. Евала.
Жоро
Така се завъртяха нещата, че не съм те виждал от сумати време. Но гледам само похвали тук. Браво. Браво! Човек със сърце. Гледам постовете и си викам - Ей, има и хора по тоя свят.... Ти си от тях, Кольо. Евала.
Жоро
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
Joro2004 написа:Ееееебре, Кольо,
Жоро
Eвала Жорка

Винаги си добре дошъл за по кафе

Перфектен и с най-капризните клиенти
Благодаря, отново!

kstavrov написа:Перфектен и с най-капризните клиентиБлагодаря, отново!

- kalo74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: X3 xDrive 30D
- Детайли за колата: 2005 Е46 320D Touring
Както винаги - Ники е на висота!
Благодаря приятелю
!
Поздрави,
kalo74
Благодаря приятелю

Поздрави,
kalo74

kalo74 написа:Както винаги - Ники е на висота!
Благодаря приятелю!
Поздрави,
kalo74

- ro6ko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 323i, E83 LCI
- Мечтае да кара: E 12
Перфектен! Ники е вашия човек! Всичко останало е компромис! 

ro6ko написа:Перфектен! Ники е вашия човек! Всичко останало е компромис!

- kalo74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: X3 xDrive 30D
- Детайли за колата: 2005 Е46 320D Touring
Каквото и да напиша, все ще е малко!
Да се радваме колеги, че в лицето на Ники имаме не само екстра класа специалист (което само по-себе си не е никак малко), а и приятел и съмишленик, към когото винаги можем да се обърнем за съвет и помощ
!
Бъди жив и здрав приятелю,
кало74
Да се радваме колеги, че в лицето на Ники имаме не само екстра класа специалист (което само по-себе си не е никак малко), а и приятел и съмишленик, към когото винаги можем да се обърнем за съвет и помощ

кало74

kalo74 написа:Каквото и да напиша, все ще е малко!
Да се радваме колеги, че в лицето на Ники имаме не само екстра класа специалист (което само по-себе си не е никак малко), а и приятел и съмишленик, към когото винаги можем да се обърнем за съвет и помощ!
кало74

- rosko3001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
- Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд
Много сам доволен от Никола!! !Преди да отида при него ходих в два други сервиза защото колата ми не искаше да пали и от там вдигнаха ръце и ми казаха, че не могат да се справят с проблема
и бях изпаднал в нервна криза, докато един приятел не ме насочи към Никола, който не само ми оправи колата,но и ми осигури частите на такива цени, че и в Перник няма такива цени
и всичко това в рамките на два дни ,проверил сам всичко защото не съм от хората които лесно се доверяват!!! Така ,че силно го препоръчвам колеги, човека си разбира от БМВ-та,цените са му много добри и най-важното поне за мен е това ,че е честно момче и не е измамник като повечето псевдо маисторчета напоследък,които се прават ,че много разбират ,а после вдигат рамене!!! 

rosko3001 написа:Много сам доволен от Никола!! !Преди да отида при него ходих в два други сервиза защото колата ми не искаше да пали и от там вдигнаха ръце и ми казаха, че не могат да се справят с проблемаи бях изпаднал в нервна криза, докато един приятел не ме насочи към Никола, който не само ми оправи колата,но и ми осигури частите на такива цени, че и в Перник няма такива цени
и всичко това в рамките на два дни ,проверил сам всичко защото не съм от хората които лесно се доверяват!!! Така ,че силно го препоръчвам колеги, човека си разбира от БМВ-та,цените са му много добри и най-важното поне за мен е това ,че е честно момче и не е измамник като повечето псевдо маисторчета напоследък,които се прават ,че много разбират ,а после вдигат рамене!!!
Роско мерси за добрите думи брат

Жив и здрав бъди и много безаварийни километри

- grandvizitor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги наред...
- Мечтае да кара: луноход
- Детайли за колата: f10 535i n55, downpipe DCF, race intercooler, performance charge pipe, MHD Stage 2+, xHP Stage 3
Искам да благодаря на Никола. Радвам се, че потърсих услугите му. За изключително кратко време реши проблеми, които дълго време други "майстори" не откриваха, камо ли да решават. Горещо го препоръчвам на всички, които държат на автомобилите си, както и на доброто и компетентно отношение!
grandvizitor написа:Искам да благодаря на Никола. Радвам се, че потърсих услугите му. За изключително кратко време реши проблеми, които дълго време други "майстори" не откриваха, камо ли да решават. Горещо го препоръчвам на всички, които държат на автомобилите си, както и на доброто и компетентно отношение!

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги