АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Изключително доволен..........за пореден път

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
galant написа:Такива хора като Ванката и колегите му са вече застрашен вид.На всеки иска да помогне и да обърне внимание.Каквото и да напиша положително,вече е писано.Поздрави и много успехи занапред и все така старателни![]()
![]()
Благодаря за добрите думи

Стараем се да помагаме до колкото е възможно - ако не можем - гледаме да не пречим

KpuB4o написа:Аз също искам да благодаря на момчетата от сервиза, преди около месец, месец и нещо посетих сервиза за смяна на лагер главина, оказа се че е диф. сменихме маслото и шума намаля, след време пак се показа де, но тук вече те нямат вина. След това имах едно странно дрънчене в двигателния отсег и се оказа че други "майстори" махнали някаква стойка на клапана на парното и колегата Димитров се погрижи да я закрепи възможно най-стабилно и шума изчезна. След това софтуерно ми покачи оборотите с 60 за да заработи колата по-добре. За цялата тази работа ми взеха пари само за смяна на маслото на дифа и за самото маслоМного Ви благодаря.
п.с. Само една допълнение, при въпрос за цена за смяна на свещи, получих отговор че за кола с ГИ цената за смяна на свещи започва от ХХ лева и зависи от разглобяване отива нагоре. Добре де, аз обаче дори без да разглобявам каквото и да било видях че газовата рейката, изобщо не минава над капака където са свещите и изобщо рейката не ме бъркаше при смяната им(не се наложи никакво допълнително разглобяване). Предполагам че просто колегата не видя че газовата инсталация няма да попречи или доведе до допълнително разглобяване затова стана недоразумението.
Поздрави и се надявам да не ви засегна с мнението си. Ако имам бъдещи проблеми пак бих се обърнал към вас.
Здравей, колега

Със сигурност има недоразумение - възможно е да сме коментирали различна цена за газта, но за сваляне на капака на клапаните - за свещите просто няма логика да е друга

Съжалявам за създалото се недоразумение и желая всичко добро

Hito написа:Изключително доволен..........за пореден път![]()
![]()
Жив и здрав и ти само усмивки зад волана на хубавицата

Здравейте на всички,
Поводът ми за писане е следния- карам е60 530д от около година. Колата си я купих след обстоен преглед в сервиза и след заключение от проверката колата е в много добро състояние. Без предстоящи спешни ремонти. Само дребни неща: няколко тампона по предницата и една дюза с корекции. Няма лошо колата по километраж е на 250000. Всички други проблеми като демпферна шайба (беше сменена от предишния собственик), турбина на скорости и всички по големи ремонти, които се появяват при тези километри ми казаха с усмивка и двамата, че при мен ги няма. Разбира се частите, които бяха за смяна и ги видяхме, предишният собственик свали от цената. Поради стечение на обстоятелствата след две седмици се озовах пак в сервиза поради проблем с непалене. Оказа се проблем с дюзите. Свалиха ги, дадоха да ги рециклират тези, които имат нужда и ги оправиха. Днес след като видях, че ми тече масло от гарнитурата на капак клапани, решихме с един приятел да я сменим. Той знае, че дюзите са ми рециклирани и за час два ще я сменим. Всичко върви нормално, дюзите лесно излезнаха, докато не стигнахме до 6-та, която все едно се беше заварила там. След доста опити почнахме да се чудим защо не излиза като другите 5 и като се предаде, видяхме къде е бил проблемът и оттам се видя профисионализма на сервиза, който можете да видите от прикачените снимки. Всеки сам си избира сервиза за своята кола.
Поводът ми за писане е следния- карам е60 530д от около година. Колата си я купих след обстоен преглед в сервиза и след заключение от проверката колата е в много добро състояние. Без предстоящи спешни ремонти. Само дребни неща: няколко тампона по предницата и една дюза с корекции. Няма лошо колата по километраж е на 250000. Всички други проблеми като демпферна шайба (беше сменена от предишния собственик), турбина на скорости и всички по големи ремонти, които се появяват при тези километри ми казаха с усмивка и двамата, че при мен ги няма. Разбира се частите, които бяха за смяна и ги видяхме, предишният собственик свали от цената. Поради стечение на обстоятелствата след две седмици се озовах пак в сервиза поради проблем с непалене. Оказа се проблем с дюзите. Свалиха ги, дадоха да ги рециклират тези, които имат нужда и ги оправиха. Днес след като видях, че ми тече масло от гарнитурата на капак клапани, решихме с един приятел да я сменим. Той знае, че дюзите са ми рециклирани и за час два ще я сменим. Всичко върви нормално, дюзите лесно излезнаха, докато не стигнахме до 6-та, която все едно се беше заварила там. След доста опити почнахме да се чудим защо не излиза като другите 5 и като се предаде, видяхме къде е бил проблемът и оттам се видя профисионализма на сервиза, който можете да видите от прикачените снимки. Всеки сам си избира сервиза за своята кола.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Здравейте, колега.
Няма как да знаем за какво точно/коя кола/какъв е бил проблема - бихте ли ми дали Ваши имена, телефонен номер, регистрационен номер на колата или шаси (без значение кое от изброените - може и на Л.С.), за да проверим в базата данни за какво е била колата при нас, кога, какво сме правили и кой е бил работещият по колата механик.
Ще се радвам да ми отговорите, за да можем да видим за какво иде реч.
От думите Ви и снимките разбирам, че или 6ти цилиндър не е бил ваден или там има проблем към настоящият момент.
Давайки ми исканата информация - ще видим в програмата какво сме правили, за какво е платено, каква гаранция е дадена за ремонта и ако има някакъв проблем - ще се постараем да го решим максимално бързо и акуратно.
Още нещо - след като почистихте леглото на дюзата - дихтунгата долу ли беше?
Няма как да знаем за какво точно/коя кола/какъв е бил проблема - бихте ли ми дали Ваши имена, телефонен номер, регистрационен номер на колата или шаси (без значение кое от изброените - може и на Л.С.), за да проверим в базата данни за какво е била колата при нас, кога, какво сме правили и кой е бил работещият по колата механик.
Ще се радвам да ми отговорите, за да можем да видим за какво иде реч.
От думите Ви и снимките разбирам, че или 6ти цилиндър не е бил ваден или там има проблем към настоящият момент.
Давайки ми исканата информация - ще видим в програмата какво сме правили, за какво е платено, каква гаранция е дадена за ремонта и ако има някакъв проблем - ще се постараем да го решим максимално бързо и акуратно.
Още нещо - след като почистихте леглото на дюзата - дихтунгата долу ли беше?
- spifouu
- Потребител
-
- Кара: 535d E60
- Мечтае да кара: Bmw F10 M5
Нямам думи за момчетата
!! Продължавайте в същия дух пичове !! Силно препоръчвам. Поздрави от момчето с черната е46 от Асеновград

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
spifouu написа:Нямам думи за момчетата!! Продължавайте в същия дух пичове !! Силно препоръчвам. Поздрави от момчето с черната е46 от Асеновград
![]()
Благодаря, колега.
Жив и здрав и ти и хубавата Е46-ца

- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
И аз да се включа с една заслужена похвала за сервиза
Много са точни, и като професионализъм, и като сериозност и отношение към клиента. Миналата седмица стояхме с момчетата до 8:30 вечерта в гаража, но свършиха всичко в рамките на деня, както бяха поели ангажимент.
Само евалата мога да кажа и продължавайте все в тоя дух! Поздрави от СН

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Rennfahrer написа:И аз да се включа с една заслужена похвала за сервизаМного са точни, и като професионализъм, и като сериозност и отношение към клиента. Миналата седмица стояхме с момчетата до 8:30 вечерта в гаража, но свършиха всичко в рамките на деня, както бяха поели ангажимент.
Само евалата мога да кажа и продължавайте все в тоя дух! Поздрави от СН
![]()

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Отново искам да изразя огромната си благодарност към г-н Димитрофф и компания
Изключително точни и коректни хора, обръщат внимание, говорят, правят всичко възможно клиента да е доволен. Благодаря, че ви има и че правите сервизирането на нашите хубавици толкова приятно. Специални благодарности и от баща ми с неговата нова е60ка 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Wierdo написа:Отново искам да изразя огромната си благодарност към г-н Димитрофф и компанияИзключително точни и коректни хора, обръщат внимание, говорят, правят всичко възможно клиента да е доволен. Благодаря, че ви има и че правите сервизирането на нашите хубавици толкова приятно. Специални благодарности и от баща ми с неговата нова е60ка
Благодаря!
Признанието на клиента е най-ценното нещо!!
Жив и здрав и ти и баварските екземпляри около теб!

- mralien
- Потребител
-
- Кара: Opel :P
- Мечтае да кара: M3
Колата на жена ми е там откакто е купена миналата година.
Ще кажа само, че "не съм доволен", защото сега търся да си сменя и аз колата с BMW, защото едва ли ще ми искат Опевя в сервиза, а само заради отношението и професионализма на този сервиз си струва да имаш такава марка автомобил (на която аз всъщност не съм чак такъв фен)
Любо.
Ще кажа само, че "не съм доволен", защото сега търся да си сменя и аз колата с BMW, защото едва ли ще ми искат Опевя в сервиза, а само заради отношението и професионализма на този сервиз си струва да имаш такава марка автомобил (на която аз всъщност не съм чак такъв фен)

Любо.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
mralien написа:Колата на жена ми е там откакто е купена миналата година.
Любо.
Не си казал - не сме ти намерили някое подобаващо BMW

Да се включа и аз към безбройните хвалби за колегата Dimitroff и екипа му
Бързо и точно диагностицира проблема на моето Е46, като дори и диагностиката беше от него след недоразумение по телефона, за което той нямаше никаква вина
С такова отношение се печелят и задържат клиенти
Решил съм да мина на пълно обслужване при DSC след като приключа с последния ремонт при досегашния ми майстор
Ванка, благодаря още веднъж! Продължавайте в същия дух 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
smamf написа:Да се включа и аз към безбройните хвалби за колегата Dimitroff и екипа муБързо и точно диагностицира проблема на моето Е46, като дори и диагностиката беше от него след недоразумение по телефона, за което той нямаше никаква вина
С такова отношение се печелят и задържат клиенти
Решил съм да мина на пълно обслужване при DSC след като приключа с последния ремонт при досегашния ми майстор
Ванка, благодаря още веднъж! Продължавайте в същия дух

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги