MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Re: АВТОСЕРВИЗ, СПЕЦИАЛНО ЗА МАРКАТА BMW- 0893-565 812
Браво!
Много точен и прецизен - това е Вашия човек!
PS: Никола, ще мина в понеделник за печата (когато ми размине мускулната треска - счупИх се от помпане
).
Аааа и една бутилка антифриз да си прибера, че нещо рЕдичък ми се вижда

PS: Никола, ще мина в понеделник за печата (когато ми размине мускулната треска - счупИх се от помпане

"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
yarov написа:Браво!![]()
![]()
![]()
PS: Никола, ще мина в понеделник за печата (когато ми размине мускулната треска - счупИх се от помпане).

При мен е антифриза.Пазя го.

Хм, такова внимание и качествено обслужване на клиенти сигурно и на Запад е рядкост, голям късмет си е този сервиз!
Ivanka написа::lol: Какъв коректен сервиз, колко бърз, внимателен и най-важното Компетентен е Ники. Моята кола не е била никога в такова перфектно състояние, както като си я взех от него! Отделно е много точен и коректен - във всичко!!! Толкова съм благодарна, ясно е вече, че с това БМВ, както и с всяко друго което се надявам да си купяще ходя само при него.
Хм, такова внимание и качествено обслужване на клиенти сигурно и на Запад е рядкост, голям късмет си е този сервиз!

ходих с приятел да тестваме една е60 с цел закупуване,искам да кажа че вече са на изчезване хора и майстори като теб,благодаря за обслужването,обясни ни всичко без да се правиш на интересен като в повечето сервизи.благодаря че ни отдели от времето си.

cherepa83 написа:ходих с приятел да тестваме една е60 с цел закупуване,искам да кажа че вече са на изчезване хора и майстори като теб,благодаря за обслужването,обясни ни всичко без да се правиш на интересен като в повечето сервизи.благодаря че ни отдели от времето си.![]()
![]()
радвам се,че сте доволни

- catpat
- Потребител
-
- Кара: E46 00 318i M43
Още един доволен клиент. Откри за минути проблема който ме мъчеше от година - смених дебитомера и сега колата не върви! Тя лети 

catpat написа:Още един доволен клиент. Откри за минути проблема който ме мъчеше от година - смених дебитомера и сега колата не върви! Тя лети

- street_force
- кандидат ентусиаст
-
няма кво да коментираме Колето ПРЕЗИДЕНТ, бърз,точен,мн ги усеща нещата ,винаги готов да помогне !!! Не просто майстор истински човек,истински приятел.От какъвто и ремонт да се нуждаете по вашето бмв Колето е човека поткрепям с 2 ръце 

street_force написа:няма кво да коментираме Колето ПРЕЗИДЕНТ, бърз,точен,мн ги усеща нещата ,винаги готов да помогне !!! Не просто майстор истински човек,истински приятел.От какъвто и ремонт да се нуждаете по вашето бмв Колето е човека поткрепям с 2 ръце

- venci_krumov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i
Никола си заслужи похвала и от още един доволен клиент.
За втори път ходя при него в рамките на няколко месеца.
Първият само за оглед и диагностика, на която похвали състоянието на колата вместо да ми измисли нек'ви сериозни проблеми.
И затова, когато дойде момента да сменям неща по окачването директно при него отидох.
И резултатът е налице - коректно и добре свършена работа.
За втори път ходя при него в рамките на няколко месеца.
Първият само за оглед и диагностика, на която похвали състоянието на колата вместо да ми измисли нек'ви сериозни проблеми.
И затова, когато дойде момента да сменям неща по окачването директно при него отидох.
И резултатът е налице - коректно и добре свършена работа.
Здравейте,
Не мога и аз да не пусна едно отлично мнение за Човекът!
За да ми оправи каляската работи и събота и неделя, за да мога в понеделник да я ползвам.
Даже след ремонта ми се обади, за да се увери, че всичко е наред. Това се казва отношение към клиента, с което определено ме спечели.
Въпреки, че ми е малко далече, определено вече знам къде да си карам колата за обработка.
Ники, благодаря и все така напред само с хиляди положителни мнения!
Не мога и аз да не пусна едно отлично мнение за Човекът!
За да ми оправи каляската работи и събота и неделя, за да мога в понеделник да я ползвам.
Даже след ремонта ми се обади, за да се увери, че всичко е наред. Това се казва отношение към клиента, с което определено ме спечели.
Въпреки, че ми е малко далече, определено вече знам къде да си карам колата за обработка.
Ники, благодаря и все така напред само с хиляди положителни мнения!
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги