MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- joretovv
- Потребител
-
- Кара: BMW 330D
Re: Автосервиз, специално за марката BMW- 0893-565 812
колега,интересува ме дали може да погледнем едно бмв 330 д Е 46,184 коня.Купих го преди около месец от Швейцария,като цяло мотора работи добре и равномерно,няма проблем с палене,добър разход,но ми се струва,че като мине 3000 оборота и става малко тромаво,и започва да изпушва черен пушек.Ако имаш време да ми обърнеш малко внимание ще съм много благодарен
PS,,,махнах му катализаторите,но не намерих голяма разлика,да не кажа почти никаква

PS,,,махнах му катализаторите,но не намерих голяма разлика,да не кажа почти никаква

всеки кара каквото си избере,а аз e46......комбе
joretovv написа:колега,интересува ме дали може да погледнем едно бмв 330 д Е 46,184 коня.Купих го преди около месец от Швейцария,като цяло мотора работи добре и равномерно,няма проблем с палене,добър разход,но ми се струва,че като мине 3000 оборота и става малко тромаво,и започва да изпушва черен пушек.Ако имаш време да ми обърнеш малко внимание ще съм много благодарен
PS,,,махнах му катализаторите,но не намерих голяма разлика,да не кажа почти никаква![]()
![]()
мисля че говорихме по телефона с Вас...или бъркам?
Re: Автосервиз, специално за марката BMW
sachs написа:За връзка със сервиза има нов телефон:
0893-565812
- Даниел Дацов
- Потребител
-
- Кара: BMW X3 e83
Здравейте, колеги!
Преди няколко дни се сдобих с така желаната машина BMW и естествено преди покупката исках да мина през майстор.От форума разбрах за Човека Никола Дановски
На хората които са ползвали услугите на Никола няма какво да кажа ,но на хората които НЕ СА:
Ако търсите специалист, коректност,супер отношение,....................................................Ниола е вашия човек !!!!
Благодаря ти за помоща!
Дидо от Ловеч
Вече кара BMW 320i
Преди няколко дни се сдобих с така желаната машина BMW и естествено преди покупката исках да мина през майстор.От форума разбрах за Човека Никола Дановски

На хората които са ползвали услугите на Никола няма какво да кажа ,но на хората които НЕ СА:
Ако търсите специалист, коректност,супер отношение,....................................................Ниола е вашия човек !!!!
Благодаря ти за помоща!

Дидо от Ловеч
Вече кара BMW 320i
Даниел Дацов написа:Здравейте, колеги!
Преди няколко дни се сдобих с така желаната машина BMW и естествено преди покупката исках да мина през майстор.От форума разбрах за Човека Никола Дановски![]()
Благодаря ти за помоща!![]()
Дидо от Ловеч
Вече кара BMW 320i

0893-565812
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
За много години Коле. Да си жив и здрав - ти и семейството ти, а тази година да е по-успешна и усмихната от миналата - от бате ти Симо и от кака ти Мишел специално, и като приятели и като много доволни клиенти 

Biankonero написа:За много години Коле. Да си жив и здрав - ти и семейството ти, а тази година да е по-успешна и усмихната от миналата - от бате ти Симо и от кака ти Мишел специално, и като приятели и като много доволни клиенти
за много години .живи и здрави

0893-565812
Разбира си от работата човека и е супер коректен!
Далечко ми е но там ще си ходя!
Препоръчвам го на всички колеги!
Далечко ми е но там ще си ходя!

Препоръчвам го на всички колеги!

0893-565812
- naso2bg
-
съжелявам много, но не разбрах или съм пропуснал да прочета къде се намира сервизът , днес се сдобих с е 34 525 тдс 1995 и бих желал преди да съм прехвърлил документите да мина на един преглед от човек който е вчас с автомобила. благодаря предварително.
Колега смина на двигател 318 ис с сащиа колко сте струва оринтировачно.Маха се единиа и се слага другиа да сам по точен.
Благодариа.
Благодариа.
ivaka341 написа:Колега смина на двигател 318 ис с сащиа колко сте струва оринтировачно.Маха се единиа и се слага другиа да сам по точен.
Благодариа.
звънни ми и ще говориме.0893565812
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги