MOPART BMW SERVICE -0893565812

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет

Потребител
Аватар

....

Мнение от sharik » 27 Яну 2009, 23:26

И аз да си изкажа мнението за Ники по 10-та система му давам 11 точки,момчето работи бързо,качествено и на нормални цени.Още веднъж му благодаря за свършената работа.Продължаваи в същия дух :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 28 Яну 2009, 0:18

Mecho написа:До колко ти се носи слава си и покарваш колите на клиентите без да знаят....

Никога няма да си закарам колата в сервиз в които като я оправят ще я тестват за topspeed.
Та дори и за безпари да ми я прави.
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 02 Фев 2009, 10:25

Никой не те и кара, ае стига глупави коментари без да познавате Никола, за тия неща си има Камор и Дару, дето режат глави ;)
AcoTo®

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 12 Фев 2009, 23:51

ludia написа:
Mecho написа:До колко ти се носи слава си и покарваш колите на клиентите без да знаят....

Никога няма да си закарам колата в сервиз в които като я оправят ще я тестват за topspeed.
Та дори и за безпари да ми я прави.

Точно така!

Acoto®

Никой не те и кара, ае стига глупави коментари без да познавате Никола, за тия неща си има Камор и Дару, дето режат глави Wink

Абе не познаваме Никола който прави по 3 4 месеца колите ли и се крие и не си вдига телефона и кадето обича да покарва колите на клиенти си :D :D него познаваме
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 13 Фев 2009, 18:46

Стига сте го хранили човека! Проблема е че се мъчи да прави повече от една кола, а на всики коли, които сме му закарали освен това, за което са там...излизат още куп неща! Не знам друг майстор който да дава неща от него си, които той има, за да може колата да си работи без проблеми и клиента да е доволен, без да иска да иска една стотинка... За карането на колите.. ами не може да ти предаде колата без да я пробва .. аз лично хиляда пъти му го казах .... пробвай ми колата... покарай я... виж всичко наред ли е :) И ако си доволен звънни да я взимам... Верно че висим всеки ден там и го ядосвам :uups: ама нямам търпение 'да и скъсам гумите' особено като знам какво се очаква от нея след престоя й в сервиза му! .... Ще пиша пак като си взема колата :)
То be continued....
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stef998 » 15 Фев 2009, 21:51

заанимаваш ли се с х5 е53

младши ентусиаст
Аватар
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 16 Фев 2009, 2:42

Garribaldi написа:Стига сте го хранили човека! Проблема е че се мъчи да прави повече от една кола, а на всики коли, които сме му закарали освен това, за което са там...излизат още куп неща! Не знам друг майстор който да дава неща от него си, които той има, за да може колата да си работи без проблеми и клиента да е доволен, без да иска да иска една стотинка... За карането на колите.. ами не може да ти предаде колата без да я пробва .. аз лично хиляда пъти му го казах .... пробвай ми колата... покарай я... виж всичко наред ли е :) И ако си доволен звънни да я взимам... Верно че висим всеки ден там и го ядосвам :uups: ама нямам търпение 'да и скъсам гумите' особено като знам какво се очаква от нея след престоя й в сервиза му! .... Ще пиша пак като си взема колата :)
То be continued....

Абе какви ги говориш бе!Нали бяхме карали едно бмв при него седя 2 месеца и накрая сменил съм това това и после като се видя на др сервиз беше ми сменил к..а ,айде моляти се прави по 6 месеца коли и чак ако му кажеш нещо щел я искара с важето. Накрая нема да има кой да си кара колата там или такива балъци като теб! Нищо лично!

п.с. Изв. за спама!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 27 Мар 2009, 21:07

Колега, утре ще раБОТИ ли сервиза, че ще ходя да гледам една кола за купуване за евентуална диагностика!? ;)

Потребител
Аватар

нещо не разбирам.....

Мнение от Entusiastka_83 » 01 Апр 2009, 2:08

не разбирам как една такава обява "корекция на километраж" изобщо се намира тук?!!!
дори да е платена?...
баси простотията...
нямам думи,легализираме работата на мошениците?
утре някой от форумците пак "шъ ривье",за какво изобщо става въпрос?
дека са модераторите и други тем подобни...............

e30s live forever
Аватар

Re: нещо не разбирам.....

Мнение от sachs » 01 Апр 2009, 10:28

Entusiastka_83 написа:не разбирам как една такава обява "корекция на километраж" изобщо се намира тук?!!!
дори да е платена?...
баси простотията...
е точно за това пише "КОРЕКЦИЯ" а не "връщане" на километражи,щото кат са ти се разтекли пикселите на таблото на е39-ката,примерно,и си купиш ново на което изминатите километри нямат нищо общо с истината,и кво праиме тогава???? ;)

младши ентусиаст
Аватар
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 05 Апр 2009, 22:17

sachs написа:
Entusiastka_83 написа:не разбирам как една такава обява "корекция на километраж" изобщо се намира тук?!!!
дори да е платена?...
баси простотията...
е точно за това пише "КОРЕКЦИЯ" а не "връщане" на километражи,щото кат са ти се разтекли пикселите на таблото на е39-ката,примерно,и си купиш ново на което изминатите километри нямат нищо общо с истината,и кво праиме тогава???? ;)

Седи 5 месеца колата в сервиза ти и не я оправяш...... :| :| :|
Изображение

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 06 Апр 2009, 3:29

Mecho написа:
sachs написа:
дори да е платена?...
баси простотията...

Седи 5 месеца колата в сервиза ти и не я оправяш...... :| :| :|

така е щот през тия 5 месеца се налага да оправям ....ти си знаеш кой :winky:
Последна промяна sachs на 03 Дек 2009, 19:55, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от th3_pest » 06 Апр 2009, 18:33

Здравей те колеги и се извинявам за спама!
Искъм на Никола да му кажа едно голямо извинявай че го тормоза толкова с моита кола която е при него и искъм да кажа само че хубави те работи стават бавно!!! Да си жив и здрав Никола и ако ти остане време званни да кажеш докаде си стигнал с комбито

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i

Мнение от Bojidar » 06 Апр 2009, 20:52

И аз искам да се присъединя към доволните клиенти на НИКОЛА ДАНОВСКИ (SACHS). Момчето си разбира от работа и цените са му супер. Продължавай само така sachs!

Потребител
Аватар
Кара: bmw E39
Мечтае да кара: M5

Мнение от nenchomarinov » 08 Апр 2009, 18:42

Айде и аз да изкажа благодарности на Никола, въпреки че съм му нов клиент, но съм много доволен че момчето се мъчи да направи каквото може и да си удържа на думата въпреки многото работа която има...

Освен това докато стигна до него минах през няколко сервиза които почти ме разориха ... ( пример: D&N) идори не успяха да ми кажат какъв аджаба ми е проблема ... На Ники му трябваха няколко секунди да каже кво се случва... НО затова трябва ОПИТ, ПРАКТИКА и ГОлЯЯЯМО ЖЕЛАНИЕ

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги