MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- Steamdigger
- Потребител
-
Не е за едното копче приятелю.Тъпото е,че не сме на пазара да се пазариме.Казваш колко и аз си плащам.Много е тъпо ,че незнам за какво си плащам.Тъпо е и да се храниме за глупости.Едва ли много си забогатял с тия 40 кинта.Надявам се да сложа край на безмислената хранилка и да дойда да ударим по една бира тая седмица.Само да си оправя радятора,че съм с вързани ръце 

пич нали изрично ти казах,и то няколко пъти че има вариянт да протече и ако тва стане да ми звъннеш и ще ти дам един от мойте радиатори и няма да ти искам никви пари над тия 40лв.ма ти не се обади и нали се сещаш че аз няма от къде да разбера че е протекъл нали??
а и май забрави че ти дадох разни работи бая по скъпи от 40лв,нали така
а и май забрави че ти дадох разни работи бая по скъпи от 40лв,нали така

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Колю защо не си я заключиш тая тема и да ти звънят хора който виждат телефона ти в началото на тази тема? И сам виждаш, че неможеш да огрееш навсякъде. Кой недоволен от това кой от онова. Който иска да идва при теб който не. Аз като клиент искам само едно бързо и качествено. От там нататък не ме вълнуват празни приказки като не съм си доспал много клиенти и т.н. Още в началото трябва да казваш мога да ти я направя за еди какъв си срок или не мога. Това е напълно достатачно за повечето хора, Мисля, че ме разбра. Не се заяждам с теб. Просто съвет ако го приемеш разбира се. Света се върти може пак да опра до теб и ще разчитам да ми казваш веднага дали можеш или неможеш да ремонтираш колата а ме да чакам напразно. 

horhef написа:Колю защо не си я заключиш тая тема и да ти звънят хора който виждат телефона ти в началото на тази тема? И сам виждаш, че неможеш да огрееш навсякъде. Кой недоволен от това кой от онова. Който иска да идва при теб който не. Аз като клиент искам само едно бързо и качествено. От там нататък не ме вълнуват празни приказки като не съм си доспал много клиенти и т.н. Още в началото трябва да казваш мога да ти я направя за еди какъв си срок или не мога. Това е напълно достатачно за повечето хора, Мисля, че ме разбра. Не се заяждам с теб. Просто съвет ако го приемеш разбира се. Света се върти може пак да опра до теб и ще разчитам да ми казваш веднага дали можеш или неможеш да ремонтираш колата а ме да чакам напразно.

- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Искам да благодаря на Колю, че ме прие за диагностика, веднага разбра какъв е проблема и така ме спаси (може би) от по-големи проблеми. Надявам се като се върне от отпуска да я оправи.
Благодаря Колю и приятна отпуска!
Благодаря Колю и приятна отпуска!

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
Здравей.
Колеееееееее, още ли си в отпуск? Не за друго, ама колата вече сама иска да дойде при теб.

Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Здравей.
И мойтаааа,кога да звъня!?Joro2004 написа:Колеееееееее, още ли си в отпуск? Не за друго, ама колата вече сама иска да дойде при теб.![]()
![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
по кое време мога да ви намеря по телефона - да се разбереме, дали можете да ме приемете ?
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Искам да благодаря на Ники. Много свестен човек

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
Ники, брат, закъсах го
. Купето на манерка, отвън, по телефона не мога да те открия, а на друг да ми прави колата нямам доверие.
Въпросът ми е може ли да докарам едно купе и да прехвърлиме от моето на другото ДВГ, инсталация, скорости... Кажи ми тук моля те ако има вариант, пуши ми вече главата...
Ще го оправя и после ще взема се обеся

Въпросът ми е може ли да докарам едно купе и да прехвърлиме от моето на другото ДВГ, инсталация, скорости... Кажи ми тук моля те ако има вариант, пуши ми вече главата...
Ще го оправя и после ще взема се обеся
AcoTo®
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги