MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
Абе не знам, никой не е перфектен, ама когато съм закарал кола на Колето, я е направил до възможния максимум и казва, това и това е положението, ако искаш така, ако искаш онака. Прави нещата със сърце. бил му изключен телефона, еми изключен ще е, като работи по цели нощи, защото това е единственото време без хора окло него в което може да свърши нещо, нормално е да се е успал сутринта, случва се, не е приятно, но няма как. А за е32ката, че чакал 3 месеца, че аз моята една година я правих, ти за 3 месеца, нали се сещаш, че тая кола като влезе в гаража, трябва да излезе готова, не е е30 да го буташ из плаца, а е не допустимо да си закотви тоя кораб в гаража и нищо друго да не може да се направи, защото все пак мотор прави, не ства като картофена супа за 30мин. затова не си мисли, че като седи и прашасва, я е отебал, просто си чака реда 

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
horhef написа:Сони когато идвам при теб примерно за някоя част която продаваш ти се обаждам и те питам мога ли да дойда и ти какво казваш? може ела, или в момента не мога ела друг път. Същото е и сега, обаждам му се и го питам нормално мога ли да дойда и в колко да дойда. Като не иска да се занимава елементарно казва не и край какви са тия детски работи ела в еди колко си пък после него го няма и му е изключен телефона. Ако ще да работи през ноща евала за което но на мен като клиент това не ме засяга като сме направили уговорка сапази я или поне звъни един телефон и кажи ако трябва гледай си работата не мога да дойда. А колегата който казва, че съм му срал темата, да така е за пръв път го правя преди това даже го защитавах, но както неговото време е ценно така и мойто.
Прав си, но и при мен се случва да дойде някой като сме се разбрали, а мен да ме няма или да стане нещо и човека да виси и да ме чака, така, че случва се, не е приятно не понякога е неизбежно
ПС айде стига спам, че темата не е затова

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Бат_Колю написа:_65536_kb_sec_ написа:horhef написа:айде да не ти обяснявам за охраната на паркинга и собственика му че е една дълга и мътна там кво ще кажеш
Ще кажа, че не ми дреме
аз пък ще кажа че си искам колата направена
![]()
![]()
а на 5.06 ще чествам 3 месеца откакто колата ми не е мръднала и нищо не е погледнато по нея.
абееее охлюв пак нещо ми лазиш по нервите ми се струва...ако не спреш да плачеш пак щи тура въжето ма тоя път верно ше си задърпаш паметника към изхода на сервиза...![]()

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Стига сте се карали, че верно оцапахте темата. Аз си закарах колата по "майстори", дадох 4200лв. и сега имам едно нещо, което не мога да погледна. Ако не ви устройва нещо отивайте при онези "майстори". Не го защитавам, казах, че се опитва да надскочи собствената си сянка в опитите да ви помогне на всички. А вие само мрънкате. Закарайте си колата другаде и после ще си говорим. Аз толкова всеотдаен човек не съм виждал, а и все пак не е машина, има си дете и собствени грижи. За хубавите неща се чака дълго. Аз като съм при него телефона му звъни през 1 минута, вие бихте ли издържали на такова напрежение? На който не му се чака да я кара другаде. Не го защитавам като приятел, помагал ми е с всичките коли, които съм му карал, без забележки. Ако се наложи да чакам, ще чакам.

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Шперко АЗ си плащам за услугата,не ми прави той подарък и не мисля,че трябва да чакам повече от договореното. Ако нещо се случи ОК,но в разумни граници,другото е злоупотреба и естествено,че ще се оплакват хората.
Като коректен човек често съм казвал на клиенти,че не мога да се включа в срока и съм ги пращал при други. Много по-добре е така отколкото да излъжеш човека с ясното съзнание,че няма да стане.
Има и други също толкова читави,но точни майстори отворете си очите.
Като коректен човек често съм казвал на клиенти,че не мога да се включа в срока и съм ги пращал при други. Много по-добре е така отколкото да излъжеш човека с ясното съзнание,че няма да стане.
NeoPrint написа:Шперко АЗ си плащам за услугата,не ми прави той подарък и не мисля,че трябва да чакам повече от договореното. Ако нещо се случи ОК,но в разумни граници,другото е злоупотреба и естествено,че ще се оплакват хората.
на никого нищо не обещавам бе ,приятел,напротив опитвам се да им обясня че имам работа за 1 година напред,но те хората не били бързали и нямало проблем да чакат и точно след 2 дена се почва едно звънене през 2 часа,което ме нервира страшно много.не става така.естествено че не съм единствения сервиз в софия,напротив пълно е с кадърни момчета по сервизите.кат бърза да ходи да си прави колата където реши...тамън ше ми спести малко излишни нерви и на мен

Ники първо към Тебе братленце, защото знам, че четеш тука - набиха ми един черен печат и затва не дойдох навреме и сега съм дал заявка на друг
в скоро време го имаш.
А на всички дето тука само храните излишно - Абе момчета, оставете Никола само за спешни случаи, когато другите не може да се оправят, или поне не казвайте че не бързате като отидете. Лично аз няма да отида до там за смяна на накладки примерно ако той по гсм-а ми каже че има работа.
Иначе относно Ники - само една дума - ЕВАЛА. Винаги когато е имало някакъв неразрешим проблем, винаги той е бил решението.

А на всички дето тука само храните излишно - Абе момчета, оставете Никола само за спешни случаи, когато другите не може да се оправят, или поне не казвайте че не бързате като отидете. Лично аз няма да отида до там за смяна на накладки примерно ако той по гсм-а ми каже че има работа.
Иначе относно Ники - само една дума - ЕВАЛА. Винаги когато е имало някакъв неразрешим проблем, винаги той е бил решението.
AcoTo®
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Бат_Колю написа:NeoPrint написа:Шперко АЗ си плащам за услугата,не ми прави той подарък и не мисля,че трябва да чакам повече от договореното. Ако нещо се случи ОК,но в разумни граници,другото е злоупотреба и естествено,че ще се оплакват хората.
на никого нищо не обещавам бе ,приятел,напротив опитвам се да им обясня че имам работа за 1 година напред,но те хората не били бързали и нямало проблем да чакат и точно след 2 дена се почва едно звънене през 2 часа,което ме нервира страшно много.не става така.естествено че не съм единствения сервиз в софия,напротив пълно е с кадърни момчета по сервизите.кат бърза да ходи да си прави колата където реши...тамън ше ми спести малко излишни нерви и на мен
В такъв случай си прав и ревовете са излишни

- Pilgrim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525 TDS
Всеки си има право на мнение, но никой насила не е принуден да ходи при Ники. Аз мога само да кажа, че за пореден път лично се обедих, че той е не само страшно кадърен и си разбира от работата, но е и много точен като човек. ЕВАЛА братле!!!!!
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги