MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
от вторник нещо безследно изчезна, а трябваше да ми оправя количката. Да не е станало нещо с тоя човек? Никой ли не знае кво става? 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Вчера сте се разбрали или уговорката е била от по-рано?
Защото аз от 3 дни не можех да се свържа. Преди малко успях и се надявам да успее да ми реши проблемите в скоро време.
За да изчезне за 2-3 дни безследно според мен е имал сериозна причина, затова беше и предният ми въпрос. все пак е нормален човек и всичко може да се случи
Защото аз от 3 дни не можех да се свържа. Преди малко успях и се надявам да успее да ми реши проблемите в скоро време.
За да изчезне за 2-3 дни безследно според мен е имал сериозна причина, затова беше и предният ми въпрос. все пак е нормален човек и всичко може да се случи

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ами аз си го познавам много добре и е много свестен човек и причината да се бави е, че наистина обръща адски много внимание на всяка кола, вместо да ги претупва, но наистина стават забавяния, излизат други проблеми по чужди коли и се бавят такива, които не са започнати. При мен с компютри или телефони също се случва да изникне проблем, който да ми забави други поръчки, а да не говорим за автомобили. Човек не може да надскочи собствената си сянка, а в желанието си да помогне на всички ви качествено Ники се бави. Разбирам и вас и него. Поне това е моето мнение. За пернишкото БМВ, което правихме наистина се забивхме доста, мо мисля, че момчето в крайна сметка сега си го кара доста доволно 

- horhef
- младши ентусиаст
-
horhef написа:Разбирам те, че го познаваш и ти е приятел ама не може такова отношение с клинтите. Аз изрично го попитах може ли да дойда утре? каза ми, да в колко да дойда? каза в 9! е аз висях като киек там 1 час поне да си беше включил телефона та като му звъна да каже извинявай изникна еди кво си и т.н. Ако прочетеш какво съм писал за него досега ще видиш, че нито съм се заяждал нито нищо даже и разбиране проявявах. Ама това вече си е чиста гавра. Аз колата си я закарах при друг но не там е проблема а в отношението. Аз приключвам тук и повече не мисля да пиша защото много хора го разбраха
п.с. Щом и охраната на паркинга има лошо мнение за него без да му е правил нищо кво говориме
айде да не ти обяснявам за охраната на паркинга и собственика му че е една дълга и мътна там кво ще кажеш

- horhef
- младши ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
horhef написа:айде да не ти обяснявам за охраната на паркинга и собственика му че е една дълга и мътна там кво ще кажеш
Ще кажа, че не ми дреме
аз пък ще кажа че си искам колата направена

а на 5.06 ще чествам 3 месеца откакто колата ми не е мръднала и нищо не е погледнато по нея.

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Като глутница кучета сте дееба. Как пък се намерихте...
Не ми е първо бмв и последно няма да е - ходил съм при доста "майстори" - мога да ви дам телефоните им като сте недоволни от Никола, за да ходите при тях
И на мен ми се е случвало да ходя по 2 пъти за едно и също нещо, но Ники винаги се е реванширал с нещо - все за негова сметка.
Като много си обичате колите ще правите компромиси от време на време.
Направи ми впечатление от мненията на колегите, че благодарят на Никола не само заради перфектната му работа, а и заради отношението му към тях - кара те да се чувстваш специален - това на друго място не съм го срещал.
Бат'Колю грешка нямаш човече. Жив и здрав да си. За Коледа съм ти поръчал клониране
П.С. На колегата с прекрасната Е32-ка мога да кажа "Трай бабо за хубост" - предполагам, че не ти е едниственото возило. За такава класика и 6 месеца бих изчакал само и само да стане перфектна...

Не ми е първо бмв и последно няма да е - ходил съм при доста "майстори" - мога да ви дам телефоните им като сте недоволни от Никола, за да ходите при тях

И на мен ми се е случвало да ходя по 2 пъти за едно и също нещо, но Ники винаги се е реванширал с нещо - все за негова сметка.
Като много си обичате колите ще правите компромиси от време на време.
Направи ми впечатление от мненията на колегите, че благодарят на Никола не само заради перфектната му работа, а и заради отношението му към тях - кара те да се чувстваш специален - това на друго място не съм го срещал.
Бат'Колю грешка нямаш човече. Жив и здрав да си. За Коледа съм ти поръчал клониране

П.С. На колегата с прекрасната Е32-ка мога да кажа "Трай бабо за хубост" - предполагам, че не ти е едниственото возило. За такава класика и 6 месеца бих изчакал само и само да стане перфектна...
- horhef
- младши ентусиаст
-
- 6tur4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci
horhef написа:Разбирам те, че го познаваш и ти е приятел ама не може такова отношение с клинтите. Аз изрично го попитах може ли да дойда утре? каза ми, да в колко да дойда? каза в 9! е аз висях като киек там 1 час поне да си беше включил телефона та като му звъна да каже извинявай изникна еди кво си и т.н. Ако прочетеш какво съм писал за него досега ще видиш, че нито съм се заяждал нито нищо даже и разбиране проявявах. Ама това вече си е чиста гавра. Аз колата си я закарах при друг но не там е проблема а в отношението. Аз приключвам тук и повече не мисля да пиша защото много хора го разбраха
п.с. Щом и охраната на паркинга има лошо мнение за него без да му е правил нищо кво говориме
хи хи хи хи
колега доста време си бласках главата и се чудех защо сереш по адрес на Никола но сега всичко ми е ясно ти изскаш да го умориш от работа няма кво друго да е последния пат като някои бълваше тиня такава реклама му направи че почнаха да идват и от бел песак (видинско ) и понеже няма друго обяснение за думите ти това ще да е няма кво друго

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
_65536_kb_sec_ написа:horhef написа:айде да не ти обяснявам за охраната на паркинга и собственика му че е една дълга и мътна там кво ще кажеш
Ще кажа, че не ми дреме
аз пък ще кажа че си искам колата направена
![]()
![]()
а на 5.06 ще чествам 3 месеца откакто колата ми не е мръднала и нищо не е погледнато по нея.
Колега не знам как имаш нерви да чакаш 3 месеца да ти правят колата....накрая май ще се окаже че ще си я вземеш във вида в който си я оставил
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Да вземат да я заключат модераторите тази тема, а? Още 56 страници да се джафкате, Никола е майстора и това е! Който не му отърва да не ходи там! Ти бе, тарикат, като вися там 3 месеца, що пак си при него? Що не си махна колата от там? Нали на друго място щеше да ходиш?!
Това още веднъж показва какъв човек е Никола, както много хора тук казаха, има отношение към клиента.... Ако бях аз не негово място, крака ти нямаше да прекрачи повече сервиза, щеше да стоиш до оградата и да скимтиш! Айде стига вече, едно и също въртим и повтаряме вижте от колко време?!

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги