MOPART BMW SERVICE -0893565812

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 09 Апр 2008, 20:54

а аз искам да се оплача , като сме го обърнали на чат . На мене не ми пуска кучето мръсно....... :mhihi:

ЕВАЛА НА КОЛЬО МНОГО E ДОБЪР ЖИВОТИНА :arrow:

НЕЧОВЕК А МАШИНА !!!!! САМО ДЕТО ОТ ТОЛКО МНОГО ПРАВЕНЕ НЕМА ВРЕМЕ ЗА ЖЕНАТА И ДЕТЕТО , КАМОЛИ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ДРИФТИНГ БГ ТЕРЕНИ :mhihi: АМА СИЧКОТО Е ЗА НАС КОНСУМАТОРИТЕ :twisted:
Последна промяна Shondy на 19 Апр 2008, 14:20, променена общо 1 път
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от viksan_1985 » 12 Апр 2008, 14:37

евала Ник ти си наи велик батка....!!!!!супер доволен сам от него пре4порачвам го на всеки които има проблеми със своя авт6омобил,пича е много точен разбира си доста от работата и не взима скапо... :bchug:

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 14 Апр 2008, 17:10

Ники земи си купи един телефон само за сервиза, тоя нещо грам не ти работи :D
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 14 Апр 2008, 22:39

Kristopher написа:Ники земи си купи един телефон само за сервиза, тоя нещо грам не ти работи :D

:yes:

И аз от два дена се опитвам да се свържа обаче нъцки :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Май 2008, 21:19

съжалявам че ще разваля доволния тон тук но честно казано съм разочарован
обещаните от него срокове не ги спази и сега се замислям за смяна на сервиза още преди започването на ремонта
някак си обещаните 2 месеца ме устройваха но досега изтече и доста голяма част от 3-тия месец. просто виждам колко е зает но защо не се заема с мойта кола. да знам че е адски много работа но нали затова е там колата ми а не на някой паркинг около нас... защо двете коли които имаха ред дори днес видях как се увеличават и увеличават с всеки изминат час?
някой от колегите изявиха желание дори с тях заедно да седнем и на каса бира да я събираме и правим малко по малко колкото ни стигат силите във времето но поне да е по-скоро.
сега знам че ще ме осъдите като поредния, който просто няма търпение и е като малко дете чакащо подарък, но все пак търпението ми се изчерпва.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Май 2008, 22:37

Аз мисля, че си прав. Повече няма да коментирам.

Към собственика на сервиза - Кольо. Чичо не почвай нещо което не можеш да свършиш или нямаш време за него.

Айде със здраве има и др. сервизи в С-я и страната.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 21 Май 2008, 10:37

Zubcho написа:Аз мисля, че си прав. Повече няма да коментирам.

Към собственика на сервиза - Кольо. Чичо не почвай нещо което не можеш да свършиш или нямаш време за него.

Айде със здраве има и др. сервизи в С-я и страната.
:mhihi: :mhihi: чичовото айде да не ме учиш кво да праа в моя си сервиз

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 21 Май 2008, 10:37

Doberman_vas написа:Стига се ревали като вдовици, за ....... . Като имате зор, ще го търсите, човека кво да направи като му висят 15 БМВ-та на главата.
Малко повече толерантност. Аз не съм видял да връща някой. Звънете по-често и по-упорито, няма секретарка която да записва часове :mhihi: :mhihi: :mhihi:

;)

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 21 Май 2008, 12:07

Абе защо сте толкова неблагодарни вие незнам , аз колата си взех недовършена за да има време Кольо за такива като вас ,как да угоди на всички едновременно? Може и да се кара на моменти ,ама иначе е голяма работа ,успех . и не прекалявайте с тормоза по телефона :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 21 Май 2008, 20:03

Shondy написа:Абе защо сте толкова неблагодарни вие незнам , аз колата си взех недовършена за да има време Кольо за такива като вас ,как да угоди на всички едновременно? Може и да се кара на моменти ,ама иначе е голяма работа ,успех . и не прекалявайте с тормоза по телефона :mhihi:

Защо?! Защото все гледат да наплюят човека! Сигурна съм , че свестните хора от ежедневието ни на всички не са под път и над път, един има който е Човек и се грижи за колите ни, и пак са неблагодарни!! Такива не заслужават не само да им се правят колите, ами дори тук да им обръщаме внимание! :twisted: :evil:
Айде стига сте се мъчили да разваляте доброто име на момчето, със или без 1-2-ма недоволни му е през......., ама вас ви съжаляваам.....
Без лоши чувства към никой персонално, но не мисля че сте прави.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 22 Май 2008, 18:07

еми след одеве се разбрахме с него да си търся друг сервиз и тия дни да я махам от там незапочвана след почти 3 месеца чакане
какво ще става не знам :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Май 2008, 20:30

_65536_kb_sec_ написа:еми след одеве се разбрахме с него да си търся друг сервиз и тия дни да я махам от там незапочвана след почти 3 месеца чакане

А какво се очаква да става? Малко заплашително ми звучи :shock:
Добре де, интересно ми е ....навиваш се за два месеца чакане, до колкото разбрах, а три вече ти идват в повече...не го разбирам това?

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 22 Май 2008, 23:06

Ясно е,че Никола е супер зает и затрупан с работа. Но нека попитам как вие ще се чувствате без кола 3 месеца ?
Каквото и да си говориме не е приятно. А и всеки си има собствено мнение да се нахвърляте на колегата защото е недоволен от нещо и просто си е разказал болката.
1 месец без кола в моя случай е равен на 480 лв за таксита само да отида на работа и да се прибера.
Щеше да е съпер ако Никола имаше 100 ръце и можеше да ни угрее всички и да ни ремонтира колите в рамките на 2-3 дни.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 22 Май 2008, 23:52

Мишел написа:
_65536_kb_sec_ написа:еми след одеве се разбрахме с него да си търся друг сервиз и тия дни да я махам от там незапочвана след почти 3 месеца чакане

А какво се очаква да става? Малко заплашително ми звучи :shock:
Добре де, интересно ми е ....навиваш се за два месеца чакане, до колкото разбрах, а три вече ти идват в повече...не го разбирам това?

много просто
2-та месеца изтичат и му звъня и започвам да чувам "утре я почвам" и "в други ден я почвам" и така още 2 седмици и точно тая вечер просто ми каза да ходя другаде. Явно просто 3-4 дни работа са му много и всички други коли, които са минали през това време са с приоритет.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jmps » 23 Май 2008, 11:38

Vchera hodin pri adasha i sam mng dovolen razbirasi choveka ot rabota :)

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги