MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
а аз искам да се оплача , като сме го обърнали на чат . На мене не ми пуска кучето мръсно.......
ЕВАЛА НА КОЛЬО МНОГО E ДОБЪР ЖИВОТИНА
НЕЧОВЕК А МАШИНА !!!!! САМО ДЕТО ОТ ТОЛКО МНОГО ПРАВЕНЕ НЕМА ВРЕМЕ ЗА ЖЕНАТА И ДЕТЕТО , КАМОЛИ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ДРИФТИНГ БГ ТЕРЕНИ
АМА СИЧКОТО Е ЗА НАС КОНСУМАТОРИТЕ 

ЕВАЛА НА КОЛЬО МНОГО E ДОБЪР ЖИВОТИНА

НЕЧОВЕК А МАШИНА !!!!! САМО ДЕТО ОТ ТОЛКО МНОГО ПРАВЕНЕ НЕМА ВРЕМЕ ЗА ЖЕНАТА И ДЕТЕТО , КАМОЛИ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ДРИФТИНГ БГ ТЕРЕНИ

Последна промяна Shondy на 19 Апр 2008, 14:20, променена общо 1 път

- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
евала Ник ти си наи велик батка....!!!!!супер доволен сам от него пре4порачвам го на всеки които има проблеми със своя авт6омобил,пича е много точен разбира си доста от работата и не взима скапо... 

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Ники земи си купи един телефон само за сервиза, тоя нещо грам не ти работи 

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Kristopher написа:Ники земи си купи един телефон само за сервиза, тоя нещо грам не ти работи

И аз от два дена се опитвам да се свържа обаче нъцки

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
съжалявам че ще разваля доволния тон тук но честно казано съм разочарован
обещаните от него срокове не ги спази и сега се замислям за смяна на сервиза още преди започването на ремонта
някак си обещаните 2 месеца ме устройваха но досега изтече и доста голяма част от 3-тия месец. просто виждам колко е зает но защо не се заема с мойта кола. да знам че е адски много работа но нали затова е там колата ми а не на някой паркинг около нас... защо двете коли които имаха ред дори днес видях как се увеличават и увеличават с всеки изминат час?
някой от колегите изявиха желание дори с тях заедно да седнем и на каса бира да я събираме и правим малко по малко колкото ни стигат силите във времето но поне да е по-скоро.
сега знам че ще ме осъдите като поредния, който просто няма търпение и е като малко дете чакащо подарък, но все пак търпението ми се изчерпва.
обещаните от него срокове не ги спази и сега се замислям за смяна на сервиза още преди започването на ремонта
някак си обещаните 2 месеца ме устройваха но досега изтече и доста голяма част от 3-тия месец. просто виждам колко е зает но защо не се заема с мойта кола. да знам че е адски много работа но нали затова е там колата ми а не на някой паркинг около нас... защо двете коли които имаха ред дори днес видях как се увеличават и увеличават с всеки изминат час?
някой от колегите изявиха желание дори с тях заедно да седнем и на каса бира да я събираме и правим малко по малко колкото ни стигат силите във времето но поне да е по-скоро.
сега знам че ще ме осъдите като поредния, който просто няма търпение и е като малко дете чакащо подарък, но все пак търпението ми се изчерпва.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз мисля, че си прав. Повече няма да коментирам.
Към собственика на сервиза - Кольо. Чичо не почвай нещо което не можеш да свършиш или нямаш време за него.
Айде със здраве има и др. сервизи в С-я и страната.
Към собственика на сервиза - Кольо. Чичо не почвай нещо което не можеш да свършиш или нямаш време за него.
Айде със здраве има и др. сервизи в С-я и страната.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Shondy написа:Абе защо сте толкова неблагодарни вие незнам , аз колата си взех недовършена за да има време Кольо за такива като вас ,как да угоди на всички едновременно? Може и да се кара на моменти ,ама иначе е голяма работа ,успех . и не прекалявайте с тормоза по телефона
Защо?! Защото все гледат да наплюят човека! Сигурна съм , че свестните хора от ежедневието ни на всички не са под път и над път, един има който е Човек и се грижи за колите ни, и пак са неблагодарни!! Такива не заслужават не само да им се правят колите, ами дори тук да им обръщаме внимание!

Айде стига сте се мъчили да разваляте доброто име на момчето, със или без 1-2-ма недоволни му е през......., ама вас ви съжаляваам.....
Без лоши чувства към никой персонално, но не мисля че сте прави.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
еми след одеве се разбрахме с него да си търся друг сервиз и тия дни да я махам от там незапочвана след почти 3 месеца чакане
какво ще става не знам

какво ще става не знам

_65536_kb_sec_ написа:еми след одеве се разбрахме с него да си търся друг сервиз и тия дни да я махам от там незапочвана след почти 3 месеца чакане
какво ще става не знам![]()
![]()
![]()
![]()
А какво се очаква да става? Малко заплашително ми звучи

Добре де, интересно ми е ....навиваш се за два месеца чакане, до колкото разбрах, а три вече ти идват в повече...не го разбирам това?
Ясно е,че Никола е супер зает и затрупан с работа. Но нека попитам как вие ще се чувствате без кола 3 месеца ?
Каквото и да си говориме не е приятно. А и всеки си има собствено мнение да се нахвърляте на колегата защото е недоволен от нещо и просто си е разказал болката.
1 месец без кола в моя случай е равен на 480 лв за таксита само да отида на работа и да се прибера.
Щеше да е съпер ако Никола имаше 100 ръце и можеше да ни угрее всички и да ни ремонтира колите в рамките на 2-3 дни.
Каквото и да си говориме не е приятно. А и всеки си има собствено мнение да се нахвърляте на колегата защото е недоволен от нещо и просто си е разказал болката.
1 месец без кола в моя случай е равен на 480 лв за таксита само да отида на работа и да се прибера.
Щеше да е съпер ако Никола имаше 100 ръце и можеше да ни угрее всички и да ни ремонтира колите в рамките на 2-3 дни.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Мишел написа:_65536_kb_sec_ написа:еми след одеве се разбрахме с него да си търся друг сервиз и тия дни да я махам от там незапочвана след почти 3 месеца чакане
какво ще става не знам![]()
![]()
![]()
![]()
А какво се очаква да става? Малко заплашително ми звучи![]()
Добре де, интересно ми е ....навиваш се за два месеца чакане, до колкото разбрах, а три вече ти идват в повече...не го разбирам това?
много просто
2-та месеца изтичат и му звъня и започвам да чувам "утре я почвам" и "в други ден я почвам" и така още 2 седмици и точно тая вечер просто ми каза да ходя другаде. Явно просто 3-4 дни работа са му много и всички други коли, които са минали през това време са с приоритет.

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги