Какво си купих ???

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Какво си купих ???

Мнение от бонго » 31 Май 2008, 15:48

Днес деня беше пазарен докато се оглеждах погледа ми се спря върху тази красавица, бързо я спазарихме и аз потеглих минах точно 3 метра и тя се е*на. Дойде момчето с въжето и я дръпнахме. Искам да се осведомя къде може да се намерят резервни части за нея и по възможност да ми излезе под 20 лева, че съм студедент и нямам пари. От към части ще ми трябват нов мотор в4 или в6, съединител, скорости, някакви по големи спирачни апарати ДСЦ,АБС., компутър и нови рейсинг свещи. Джанти май 13-ки ама по металните да не ми се чупат. Тампони твърди от нещо сродно. В общи линии за кадърен майстор работа за 1-2 часа и ако ми вземе и студентското намаление ги гледам да стъпят към 16,82лв. Чета че имало някакъв Явор тука, той ще може ли за още 2,36лв. да ми настой и монтира електрическото турбо дет си купих от илиянци и някакъв кулер ми трябвал, уредчетата сам съм си ги правил заедно с електронното заплване което си сглобих от списание млад техник брой 232 от 79г. Това е ако има желаещи да ми помагат за проекта. А щях да забравя, че ми трябва бояджия да му взема назаем пистолета да го сьтрелна едно шварц съм чувал,м че било много рейсинг цвят.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 31 Май 2008, 15:56

баце сигурен ли си че си бонго?
...дане си бАнго? :mhihi:
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 31 Май 2008, 15:58

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 31 Май 2008, 15:59

а чист бинго бонго е ... по лична карта Явор :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Назад към E30