Какво си купих ???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Какво си купих ???
Днес деня беше пазарен докато се оглеждах погледа ми се спря върху тази красавица, бързо я спазарихме и аз потеглих минах точно 3 метра и тя се е*на. Дойде момчето с въжето и я дръпнахме. Искам да се осведомя къде може да се намерят резервни части за нея и по възможност да ми излезе под 20 лева, че съм студедент и нямам пари. От към части ще ми трябват нов мотор в4 или в6, съединител, скорости, някакви по големи спирачни апарати ДСЦ,АБС., компутър и нови рейсинг свещи. Джанти май 13-ки ама по металните да не ми се чупат. Тампони твърди от нещо сродно. В общи линии за кадърен майстор работа за 1-2 часа и ако ми вземе и студентското намаление ги гледам да стъпят към 16,82лв. Чета че имало някакъв Явор тука, той ще може ли за още 2,36лв. да ми настой и монтира електрическото турбо дет си купих от илиянци и някакъв кулер ми трябвал, уредчетата сам съм си ги правил заедно с електронното заплване което си сглобих от списание млад техник брой 232 от 79г. Това е ако има желаещи да ми помагат за проекта. А щях да забравя, че ми трябва бояджия да му взема назаем пистолета да го сьтрелна едно шварц съм чувал,м че било много рейсинг цвят.

- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
а чист бинго бонго е ... по лична карта Явор 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
4 мнения
• Страница 1 от 1