Повдигачи, кобилици, клапани ???...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Повдигачи, кобилици, клапани ???...
Здравейте всички BMW маниаци!!!
От около 2 мес. си имам 318i - октомври '87 със двигател М40, който звучи по-скоро като дизел
. Както разбирам от този форум, доста хора имат подобни проблеми
Интересува ме ориентировъчно сумичката(горе-долу), която трябва да приготвя, за да се (по)оправят нещата.Иначе машинката е много запазена - няма никакви други сериозни проблеми;доста от по-дребните ги реших благодарение на този форум. Thankx на всички участници във форума!!!
Има ли някой идея от къде мога да намеря описания, спецификации, user's manual и други от сорта за 318i Е30, във .pdf или друг формат?
Предложете марка амортисьори - засега са добре, но ще им дойде времето скоро!
От около 2 мес. си имам 318i - октомври '87 със двигател М40, който звучи по-скоро като дизел

Има ли някой идея от къде мога да намеря описания, спецификации, user's manual и други от сорта за 318i Е30, във .pdf или друг формат?
Предложете марка амортисьори - засега са добре, но ще им дойде времето скоро!

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Да има нещо такова.Първо се слага една добавка на шел в маслото с която двигателя трябва да достигне работна температура да го разреди и се изчаква така 10-15 минути.после се изсипва всичко и се сипва новото масло.Това се получава от хидравличните повдигачи на клапаните като не се сменя маслото дълго то става по гъсто от нормалното започва да боботи като дизел .
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
е да ама на мен започна да ми трака след смяна на маслото...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
И при мен е така вече 4 години.Какво ли не съм пробвал ама не става.
До колкото знам трябва да се сменят повдигачи-кобилици-разпределителен вал= около 1000лв.,ама до колкото знам частите са турско производство и не за качествени.
Ако разбереш нещо ново пиши някой ред за да пробвам и аз

До колкото знам трябва да се сменят повдигачи-кобилици-разпределителен вал= около 1000лв.,ама до колкото знам частите са турско производство и не за качествени.
Ако разбереш нещо ново пиши някой ред за да пробвам и аз

8 мнения
• Страница 1 от 1