проблем с централното заключване

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с централното заключване

Мнение от lydiq_m » 24 Мар 2008, 14:14

моля кажете ми защо ми отказа централното? проверих бушоните но са здрави, а не иска от никоя ключалка да заключва и резервоара е отключен а това не е добре :( !!! благодаря предварително :help:
тарся луди глави? ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Brani » 24 Мар 2008, 15:10

пусни една търсачка има доста теми по въпроса, и като за начало виж управляващия модул да не е запецнал/намира се в краката на шофьора зад кората с тонколоната/ и ключалката на шофьорската врата да не се е повредила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 24 Мар 2008, 15:12

имаше такава теме, колега беше писал че от влагата ( от люка влизала вода, по едни магически канали) и за малко да му втаса модула за централното.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Потребител
Аватар

Мнение от pavca » 24 Мар 2008, 15:45

Възможно е да е и куплунга с кабелите към вратата.Откача се откъм купето,като си отвориш вратата :D .На мен ми беше спряло огледалото.Малко WD40 и всичко е ОК.

Потребител
Аватар

Мнение от lydiq_m » 24 Мар 2008, 18:32

благодаря колеги ще опитам да я оправя :bchug:
тарся луди глави? ;)

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 24 Мар 2008, 19:44

Също така провери кабелите, които влизат в модула за централното дали не е изгнил, някой кабел ;) Щото както всички знаем там Е30-ките гният и почва да влиза вода, кал и всякъкви гадости ;)
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

Назад към E30