Как се сменят
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Как се сменят
лампичките за фаровете, тези които са над копчето за включване на късите. И по-точно какво трябва да отворя за да стигна до тях.
The Ultimate Driving Machine
- Новини
-
Zer0 ти луд ли си???? Нищо не трябва да напъва защото ще счупи маса неща!!!
Значи ..... мисля иде реч за картинките, които са над копчето за фаровете и халогените - показват ти кое копче за какво е.
Махаш кората която ти стои под волана (над педалите). Погледни отдолу ....ще видиш, че цялото панелче се държи на болтчета с две гайки. Разхлаби гайките до крайност ако искаш не ги махай. Внимателно издърпай цялото панелче навън (може да се налжи да отвиеш малко шайбите, държаки пластмасата която ти е точно под стъклото на арматурното табло - тя леко застъпва панелчето за фаровете но само я разхлаби).
Като издърпаш панелчето навън (може и не цялото) ще видиш къде точно е лампичката (една крушка е за всичките) - издърпай гнездото й, сложи новата и монтирай всичко обратно.
Нищо не напъвай излишно ..тези коли са направени цивилизовано да си ги разглабяш ....а не да напъваш с отверката и да освиниш пластмасите!!!
Успех
Ако нещо не ти е ясно или се притесняваш да не счупиш нещо, пусни ми ЛС, ще се разберем и ще ти помогна на място - работа за десетина минути е 
Значи ..... мисля иде реч за картинките, които са над копчето за фаровете и халогените - показват ти кое копче за какво е.
Махаш кората която ти стои под волана (над педалите). Погледни отдолу ....ще видиш, че цялото панелче се държи на болтчета с две гайки. Разхлаби гайките до крайност ако искаш не ги махай. Внимателно издърпай цялото панелче навън (може да се налжи да отвиеш малко шайбите, държаки пластмасата която ти е точно под стъклото на арматурното табло - тя леко застъпва панелчето за фаровете но само я разхлаби).
Като издърпаш панелчето навън (може и не цялото) ще видиш къде точно е лампичката (една крушка е за всичките) - издърпай гнездото й, сложи новата и монтирай всичко обратно.
Нищо не напъвай излишно ..тези коли са направени цивилизовано да си ги разглабяш ....а не да напъваш с отверката и да освиниш пластмасите!!!
Успех

Излиза съвсем леко независимо с какво го "ръгаш"
Аз съвсем скоро сменях въпросната лампичка! Имай едно наум: Когато тестваш дали работи колата трябва да е на контакт. Аз се главоблъсках 15 мин. защо слагам нова лампичка, а неще да свети
Оказа се, че не просто трябва да пуснеш светлините, а и да врътнеш ключа
Успех 

9 мнения
• Страница 1 от 1