История с въпрос за Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
История с въпрос за Е30
Моля модераторите да преместят темата ако не е на място!
Така..
Преди доста време имах един авер дето имаше някакава Е30-ка. (Много лошо че му нямам координати сега!
Ама ще се постарая да го намеря де!
) Както и да е Ники се казваше момчето от жк. Младост в София!
Та той караше едно такова мн. странно БМВ което имаше троен стоп, купенце. доста бързичко и лъснато, кожа, клима и т.н. та се чудя какъв модел може да е било! Разтърсих се за инфо ама удрям на камък. Бая Е30-ки видях с двоен стоп - доста добре направени но да си призная тройния ми изглежда по добре на външен вид.
Проблема е че имам възможност да купя на брат ми такова БМВ и дори да не е запзено да го стегна и да му оправя външния вид че да стане пичеловка
и да му го подаря за рождения ден. На 18 става - заслужил е ама това е друго!
Та много се интересувам каква е принципно разликата в автомобилте с т.нар. двоен и троен стоп. Или кои модели са с троен? А да да не забравя! Препоръчайте ми модел от които коже да стане сериозна бегачка!
Предварително благодаря колеги!
Така..
Преди доста време имах един авер дето имаше някакава Е30-ка. (Много лошо че му нямам координати сега!

Та той караше едно такова мн. странно БМВ което имаше троен стоп, купенце. доста бързичко и лъснато, кожа, клима и т.н. та се чудя какъв модел може да е било! Разтърсих се за инфо ама удрям на камък. Бая Е30-ки видях с двоен стоп - доста добре направени но да си призная тройния ми изглежда по добре на външен вид.
Проблема е че имам възможност да купя на брат ми такова БМВ и дори да не е запзено да го стегна и да му оправя външния вид че да стане пичеловка

Та много се интересувам каква е принципно разликата в автомобилте с т.нар. двоен и троен стоп. Или кои модели са с троен? А да да не забравя! Препоръчайте ми модел от които коже да стане сериозна бегачка!
Продавам си количката че съм "малък" за нея!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
The most important thing to know is that you dont know that much!

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Ако ще го вземаш за пичеловка мани тва е30 трябва ти е36 купе,с тва е30 само ще лежи под нея а и като видят е30 си мислят че е Лада 1600 с фейслифт 

Колега а какви са колите на подписа ти?

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
dan3ata написа:Колега а какви са колите на подписа ти?
........черни

Не бе сериозно ако е за пичеловка ти трябва е36 купе ,а иначе за е30 го търси троен стоп по мое мнение (че има едни фанатици на двоен стип и ще ме заядат ей ся

А и тва със стягането по добре го избегни, по-добре дай повече за читаво е30 отколкото евтино ама тор и после да стягаш

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Не знам колко пари си заделил за подарък, ама има известни(не писани закони) правила, че читаво Е30 е по скъпо от сносно Е36, после трябва да уточниш за себеси бегачка ли ти трябва или пичеловка ? ако ще е бегачка ще трябва дае Е30, ако ще е Пичеловка ще трябва да е Е36
След като уточниш тва ще поговорим и какъв мотор да търсиш от въпросния модел 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: История с въпрос за Е30
dan3ata написа:Моля модераторите да преместят темата ако не е на място!
Така..
Преди доста време имах един авер дето имаше някакава Е30-ка. (Много лошо че му нямам координати сега!Ама ще се постарая да го намеря де!
) Както и да е Ники се казваше момчето от жк. Младост в София!
Проблема е че имам възможност да купя на брат ми такова БМВ и дори да не е запзено да го стегна и да му оправя външния вид че да стане пичеловкаи да му го подаря за рождения ден. На 18 става - заслужил е ама това е друго!
Щом си се спрял на купе Е30, препоръчвам ти троен стоп от 1990 г., двигател М42, модел 318is, със сигурност повече бяга от моята Е36, въпреки че е със същия двигател и с 5 коня отгоре, но с по-тежко купе. Хич не слушай колегите от подфорума на Е30, че колата не била пичеловка

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Kaчи се в двата модела и се повози преди да вземеш решение и мисля, че ще ти стане ясно какви са разликите. Само внимавай да не вземеш Е36 и после да търсиш Е30-ка, че ще се чувстваш малко тъпо 

BMW only!
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
са ако земеш на брат си читава е30 325,па даже и с м20 да е,няма да му е до пички
пък и не е хубу да са надява на колата за едното еване
другото е че аз в е36 не виждам нищо хубаво освен ако не е М3(да няма обидени ся,все пак е въпрос на вкус).са тва ако е фен на марката,ако не е ориентиран по хубу не му земай е30,за тях си трябва ентусиазъм възпитан още от детските години
тогава е36 е компромисният вариант 

Благодаря за искренитте отговори колеги!
Общо взето той не се е мераклисал да лови пичките с тая кола но някоя в повече никога не е излишна! Подхвърлих му за Е36 но му се струва много комерсиална! Нищо лично - дано не се обиди някой колега ! Вика: Т'ва е най масовата кола в БГ както навремето бяха Кадетите и Астрите!
май е прав де има нещо такова! В Бургас се прескачат по 3-4 на кръстовищата, доста малко обаче изглеждат както трябва!
Иначе съм отделил между 7и 8К за подаръка ама нз дали ще намеря хубаво! Търсих и в мобиле.де но малко са кът! Иска ми се да е и с кожа и да е купе и с клима и люк ама май много искам и няма да намеря такова! Колкото повече се информирам за тея "колички" осъзнавам че аз ако имам такава няма да я продам!
Все пак не съм се отказал тотално и ще продължавам да търся!
+ тоеа нещо се запалих и аз и обмислям да си търся хубава Е34-ка и сега отивам в другия раздел да разпитам колегите за расов екземпляр за моя милост!
Сега съм на МБ Ц230 Т ама се чуствам голяма пенсия с него, язък че съм на 24!
Поздрави колеги и мерси още веднъж!
Общо взето той не се е мераклисал да лови пичките с тая кола но някоя в повече никога не е излишна! Подхвърлих му за Е36 но му се струва много комерсиална! Нищо лично - дано не се обиди някой колега ! Вика: Т'ва е най масовата кола в БГ както навремето бяха Кадетите и Астрите!

Иначе съм отделил между 7и 8К за подаръка ама нз дали ще намеря хубаво! Търсих и в мобиле.де но малко са кът! Иска ми се да е и с кожа и да е купе и с клима и люк ама май много искам и няма да намеря такова! Колкото повече се информирам за тея "колички" осъзнавам че аз ако имам такава няма да я продам!

Все пак не съм се отказал тотално и ще продължавам да търся!
+ тоеа нещо се запалих и аз и обмислям да си търся хубава Е34-ка и сега отивам в другия раздел да разпитам колегите за расов екземпляр за моя милост!
Сега съм на МБ Ц230 Т ама се чуствам голяма пенсия с него, язък че съм на 24!

Поздрави колеги и мерси още веднъж!

- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
amd написа:Kaчи се в двата модела и се повози преди да вземеш решение и мисля, че ще ти стане ясно какви са разликите. Само внимавай да не вземеш Е36 и после да търсиш Е30-ка, че ще се чувстваш малко тъпо
аз точно така направих

0885/006808
ЕМО
ЕМО
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Ми земи му на гъзето некое е30 кабрио и е готов за около 5 + музика и джанти и малко шукарийки има едновременоо една красива (пичеловка) и удоволствие от каранетоdan3ata написа:.....
Иначе съм отделил между 7и 8К за подаръка ама нз дали ще намеря хубаво! ....

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3