Вискосъединител

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Вискосъединител

Мнение от Penchev » 21 Апр 2004, 23:16

Проблема е, че трябва да инвестирам в нов и мисълта ми е дали да си го купя от дару или има някъде другаде на по сносна цена за същото качество ако не и по добро...няма да се очудя ако има някъде :roll:
Че проблема вече наболява, идват топлите дни и като карам на изключен климатик и по някой път минава средата пък като загася колата перката си се върти с малкото пръстче...само дето няма инерция :idea:
Странното е че като пусна климатика и нали се включва перката отпред пред радиоатора...явно като обдухва радиатора и покрай него и перката и вискосъединителя като че ли почва да се върти по енергично и е невъзможно да загрее автомобила :?
Другото което ми прави впечатление е, че когато правя светофаррейсинг не загрява нищо че на първите три зъба я подкарвам на прекъсвач, може би от това че има достатъчно въздушна струя която да загрее вискосъединителя :?:
И другото което се сещам е ... може ли да направя така че временно да зацепя напълно перката за да разбера дали наистина е от силикона или от нещо друго :?: А ако го разглобя и почистя ще има ли разлика :?:
Мерси на всеки който се опита да ми помогне, било то гласно или негласно :wink:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dancho » 22 Апр 2004, 8:34

Провери ли първо нивото на антифриза. При мен като спадне малко нивото и взема на загрява.
Не се сещам как може да пробваш, освен ако имаш възможност да го смениш за проба :P
Данчо

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 22 Апр 2004, 17:21

Моя се прецака и аз зацепих перката постоянно. Така знам че няма да загрее никога! :wink:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Апр 2004, 19:12

PILOTA написа:Моя се прецака и аз зацепих перката постоянно. Така знам че няма да загрее никога! :wink:
как я зацепи??? да спася временно положението докато си купя :oops:
Изображение

Назад към E30