Вискосъединител
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Вискосъединител
Проблема е, че трябва да инвестирам в нов и мисълта ми е дали да си го купя от дару или има някъде другаде на по сносна цена за същото качество ако не и по добро...няма да се очудя ако има някъде
Че проблема вече наболява, идват топлите дни и като карам на изключен климатик и по някой път минава средата пък като загася колата перката си се върти с малкото пръстче...само дето няма инерция
Странното е че като пусна климатика и нали се включва перката отпред пред радиоатора...явно като обдухва радиатора и покрай него и перката и вискосъединителя като че ли почва да се върти по енергично и е невъзможно да загрее автомобила
Другото което ми прави впечатление е, че когато правя светофаррейсинг не загрява нищо че на първите три зъба я подкарвам на прекъсвач, може би от това че има достатъчно въздушна струя която да загрее вискосъединителя
И другото което се сещам е ... може ли да направя така че временно да зацепя напълно перката за да разбера дали наистина е от силикона или от нещо друго
А ако го разглобя и почистя ще има ли разлика
Мерси на всеки който се опита да ми помогне, било то гласно или негласно

Че проблема вече наболява, идват топлите дни и като карам на изключен климатик и по някой път минава средата пък като загася колата перката си се върти с малкото пръстче...само дето няма инерция

Странното е че като пусна климатика и нали се включва перката отпред пред радиоатора...явно като обдухва радиатора и покрай него и перката и вискосъединителя като че ли почва да се върти по енергично и е невъзможно да загрее автомобила

Другото което ми прави впечатление е, че когато правя светофаррейсинг не загрява нищо че на първите три зъба я подкарвам на прекъсвач, може би от това че има достатъчно въздушна струя която да загрее вискосъединителя

И другото което се сещам е ... може ли да направя така че временно да зацепя напълно перката за да разбера дали наистина е от силикона или от нещо друго

Мерси на всеки който се опита да ми помогне, било то гласно или негласно

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
как я зацепи??? да спася временно положението докато си купяPILOTA написа:Моя се прецака и аз зацепих перката постоянно. Така знам че няма да загрее никога!

4 мнения
• Страница 1 от 1